Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

maanantai 7. helmikuuta 2022

Rupatella rapsuttelen vasemmalta oikeaan kiinnittyen, seikkaan kuin seikkaperäiseenkin yksityisviestin koppavaan narsistikusip.- SIIS EIKÖ TÄÄLLÄ SA.

 Softa hei, tässä menee elämä ja se kuuluisa vittujen kevät. 14.2. on minulla seuraava lääkitys. Mitään en peru aikojani.

Kuka sahaa, kuka huutaa, ja nauraa, naapureista kyse. Täällä heilutan tietsikkapöytääni ja rapsutan mäkkini itsevalaisevaa näppäimistöä. Käyn välillä ottamassa sauhut partsillani. Katson taivaan lintuja, ja datan määrää.

Kusee nuo lumikasat ulkona.

Herkät aistini ovat sitä varten, että tunnistan hölynpölyn sekä hevosenpaskan kukkakedoilta. Tanssi ruusuilla sinä kykenemätön edestakaisin, no... en tiiä oletko ampiainen vai mehiläinen. Siitä varma, kuinka vähän nektaria saa kerran aamutuimaan hyväntuoksuisesta lempiyrtistäni jotka minulla on tapana tappaa joko kuivuuteen, tai muuten.

Tule ja kastele mun paavalinkukka. Lakkaa mun varpaankynnet. Palkkaan sut pelaamaan pelini tasolle 55. Sillä miten käy kun elämän tarkoitus on jo päästy läpi, otetaan uutta elämätä?

Huh. Inhottaa olla kiinnostavin eliö sitten sanan lausumista ääneen, kun se Sana oli Jumalan luona. Historiallisen munauksen toimesta, ja tieteeltä anteeksipyytäen, niin saan pelkkiä huonoja arvosanoja ikinä mistäkin, mutta tätä tämä häiriytyminen kuitenkin aiheuttaa... yliarvostus, kognitiivinen oppimus, ikinä kun ei saisi periksi antaa. Faktaa ei voi peruuttaa, mutta sitä voi testata monellako tapaa väärin se pystyy olla.

Eniveissön. Palkkia et saa halki joka pitää talon pystyssä. #mitävittuatäällätapahtuu

Tänään olen havainnut monenlaisia voimia. Ylläpitäviä voimia. Lämmön, magnetismin, älyn hoi. Karvauden, valon ja värejä, muistini, satuja ja otsonikatoa lehmien röyhtäilystä. Kun tarpeeksi pitkään jokin jatkuu, sillä on tapana kaareutua... kaksi viivaa kohtaisi jos kohtaisi, jos ne ei olisi suoria

Sä voit ehkä asua alapuolellani, vieressäni, mutta näitä tekoja sä et tee, ja mua on suhteellisen vaikea lähtee stalkkaa. Stalk tarkoittaa myös, ja näen nyt mielessäni pavunjuuren joka kohoaa taivaisiin, jonkin alkua... kiihkeää kiinnostusta turhaan aivan kuten vaikka ihmiset yleensä rakastuu sellaisen seuraamiseen jossa joku "ei tee mitään"

Mutta hei. En kopsaa. En liitä. En laita suojaan turviin jutskiani, ja silti sä voit oleilla rauhassa ihan varastaa just minun huomiota sillä olen pelkkä nynny ja pehmeä sisältäni. :S