Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Kohta takasin taase

 Katsoin netflixiä ja pelasin magikarp jumppia selättääkseni krapulan loppuja. Olen mä jo ihan kunnossa, niinku. Ostin pullon Australialaista viiniä, vahvaa siideriä pullon, kaljan, ja sit join loput suomiviina pullosta, round 2. Se viini meni päähän kun join lähes tyhjään vatsaan melko nopeeta. Niinhän mä tein silloin festariaamunakin silloin 2006. Kaverini oli jo täyttänyt 18, eikä silloin mitään minuta kyselty myöskään. Ja kun yritin itsaria niin mä join pullon nopeeta unilääkkeiden kanssa. Chardonnay. Pulloa ei löytynyt, koska heitin sen reppuun yhden kaapin taakse.

Mutta joo. Sainpahan kuulla liikaa totuuksia vaihteeksi. Kannattaisi varmaan unohtaa... huomenna tulee rahaa, ja mä maksan siitä vuokran eikä mulle jää käyttöön mitään, mutta asumistuki saisi luvan tulla takautuvasti. Latasin bussikorttia sentään kympillä.

Olin 10 minuuttia etuajassa kaupan edessä. Mitä se nyt aukes klo11. Silti kun pääsin vessaan ripulipaskoineni, niin kello näytti 11.11. Se on enkelinumero.

Enkelit tosiaan jeesaa meikää. Jopa mun äityli on ainakin, uskonut niihin. Kuulemma joka ilta etäparansi mua kun olin vaihtarina.

Eikä mulla sit. Paha tapa bloggaus, älä tule hyvä teksti.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy