ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Kohta takasin taase

 Katsoin netflixiä ja pelasin magikarp jumppia selättääkseni krapulan loppuja. Olen mä jo ihan kunnossa, niinku. Ostin pullon Australialaista viiniä, vahvaa siideriä pullon, kaljan, ja sit join loput suomiviina pullosta, round 2. Se viini meni päähän kun join lähes tyhjään vatsaan melko nopeeta. Niinhän mä tein silloin festariaamunakin silloin 2006. Kaverini oli jo täyttänyt 18, eikä silloin mitään minuta kyselty myöskään. Ja kun yritin itsaria niin mä join pullon nopeeta unilääkkeiden kanssa. Chardonnay. Pulloa ei löytynyt, koska heitin sen reppuun yhden kaapin taakse.

Mutta joo. Sainpahan kuulla liikaa totuuksia vaihteeksi. Kannattaisi varmaan unohtaa... huomenna tulee rahaa, ja mä maksan siitä vuokran eikä mulle jää käyttöön mitään, mutta asumistuki saisi luvan tulla takautuvasti. Latasin bussikorttia sentään kympillä.

Olin 10 minuuttia etuajassa kaupan edessä. Mitä se nyt aukes klo11. Silti kun pääsin vessaan ripulipaskoineni, niin kello näytti 11.11. Se on enkelinumero.

Enkelit tosiaan jeesaa meikää. Jopa mun äityli on ainakin, uskonut niihin. Kuulemma joka ilta etäparansi mua kun olin vaihtarina.

Eikä mulla sit. Paha tapa bloggaus, älä tule hyvä teksti.