Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Hei sporttiset mimmit potkikaa, on riemu raikkahin aika

 Yritän varmaan paastota. Ainakin paastosin sen 18 tuntia, kun nukuin aika paljon. Omat fiksut ajatukset ja rakkaat unet seurana. Lohduttaudun sillä, ettei kukaan edes näe jos söisin. Hah. Odotan edelleen asumistukea. Toivottavasti se tulee tässä kuussa takautuvasti, että saa matkapuhelinlaskut maksettua.

Pitäisi pestä hiukset. Jos sinä haistat itsesi, niin muutkin haistaa sinut.

 Olen syönyt vain jogurtin. Keksiä jotain tekemistä, mutta se on vaikeaa kun en halua tehdä mitään. Etten miettisi mitä ruokaa tekisi, kun en edes halua niitä syödä. Saisi köyhiä ritareita paahtoleivästä, tai wokkia massuun sen jogurtin seuraksi. On makaronia ja nuudelia, ja vaikka mitä keittoja. Eilen söin perunaa enimmäkseen.

Ei viittisi edes hakea tupakkia, kun viimeisen vedin just ja se pahentaa vain patteja. Ei vaan nukuta enää. Mietin levätessäni lontoonmatkoja ja vaihtarivuotta ja kaikkea vanhan minän juttuja, tuli mieleen, pitäisi kai keskittyä tulevaan minään.

En silti usko, että mikään auttaa painonpudotukseen. Olen ollut samanpainoinen niin kauan. Varmaan lääkityskin estää laihtumisen.

En tiedä jouduinko väärään ajattelutapaan. Tuon Fastic sovelluksen mukaan pitäisi huomisaamuun paastota. Jos ei saa kaloreita, niin sitä saattaa kärsiä päänsärystä, alavireisyydestä, ärsyyntyä helposti ja niin edelleen. Ruoka kuulostaa kyllä ihan addiktiolta, mutta silti syöminen on ihan normaalia.

2018 kävelin joka päivä keskimäärin 10 000 askelta, enkä silti laihtunut mitään. Joten en tiedä olisiko liikunnasta haittaa vai hyötyä. Nautin kyllä luistelusta, sählystä, sulkapallosta, nyrkkeilystä ja vatsatanssista, mutta siihen ne on jääneet.

Mulla on digitaalinen hyppynaru, kahden kilon käsipainot, viiden kilon painolevy ja vanha Tunturi kuntopyörä kotosalla. Sen lisäksi täällä on ilmainen sali tuolla alakerrassa, tosin en ole käynyt siellä sen jälkeen kun sitä siivottiin. Pilates liikkeiden tai ohjelman vetämisestä läpi saattaisi löytää jotakin kehontuntemusta ja itseluottamusta. Mun lemppari liike on kuitenkin makoileminen. 

Hyötyliikuntaa välillä kotiaskareissa. Tiskit, pyykit, vaihtaa petivaatteita, imuroi tai luuttuaa lattioita, järjestelisi jotakin. En ole nyt askarrellut tai tehnyt kalenterijuttuja, enkä piirtänyt saati maalannut. Annoin akryylimaalit pois. Sen jälkeen kun astuin sinisen päälle ja sitä lensi lattialle toiselle puolelle huonetta joskus... "orjalle sopivaa hommaa" hangata se pois. Kauankohan siitäkin jo on?

Turha sunnuntaina on mitään blogata. Mulla on yksi ihottuma tullut silmälaseista varmaan ja sitä rupea liotan bemetsonilla välillä, tosin tänään en ole vielä. Tiistaina seuraava meno juttelemaan hoitsulle.