ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

tiistai 22. helmikuuta 2022

Jätä minut rauhaan?

 Hei aikuislukion opinto-ohjaaja. Minulla on lukion päättötodistus 2007 vuodelta, sekä ammatillinen perustutkinto 2019. Sairastuin vaihto-oppilasvuoden jälkeen (Englannissa). Todistuksen ka: 7,6. Tähtäisin kirjoittamaan ylioppilaaksi! Olen hakenut yliopistoon, valintakokeista kuitenkin pääsemättä läpi. Kirjoittaisin mahdollisesti pitkän englannin, äidinkielen ja kirjallisuuden lisäksi, reaaleista kokeilisin sekä psykologiaa että filosofiaa, ja mietin ruotsin ja lyhyen matematiikan väliltä.

Koulussanne minua ahdistaa etten tietäisi lyhenteiden perusteella mihin, ilmoittautua, millekin kurssille, joita tarvitsisin ja tuo kahdensadan euron oppimaksu aineista lukukaudelle, sillä olen päättötodistukseni saanut (mutta eikö tässä voi tehdä poikkeusta, koska paperisista ajoista on niin vitun kauan, etten saa kokeitani edes nähdä vaikka maksaisin.)

Sitä paitsi onnea vaan mulle väliinputoajalle ja noille opetusalan ammattimaisille jatkuvasti muokkaaville, heidän--- opetussuunnitelmiaan.

Sitä paitsi luin ihan liian monta tuntia kaikenmaailman oppimis sivustoja tänään ja sain selville (?) en ehkä mitään paitsi että tarvitsen lisäosan macbook air 2017:iini jos meinaan tällä kirjoitella sähköisiä koetilanteessa, tosin on mulla joku vanha, vanhempi, pro... windows läppäri myöski i=:n päällä

Hyöd. linkkejä  : : :  : https://ilmo.ylioppilastutkinto.fi/fi