Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

tiistai 22. helmikuuta 2022

Jätä minut rauhaan?

 Hei aikuislukion opinto-ohjaaja. Minulla on lukion päättötodistus 2007 vuodelta, sekä ammatillinen perustutkinto 2019. Sairastuin vaihto-oppilasvuoden jälkeen (Englannissa). Todistuksen ka: 7,6. Tähtäisin kirjoittamaan ylioppilaaksi! Olen hakenut yliopistoon, valintakokeista kuitenkin pääsemättä läpi. Kirjoittaisin mahdollisesti pitkän englannin, äidinkielen ja kirjallisuuden lisäksi, reaaleista kokeilisin sekä psykologiaa että filosofiaa, ja mietin ruotsin ja lyhyen matematiikan väliltä.

Koulussanne minua ahdistaa etten tietäisi lyhenteiden perusteella mihin, ilmoittautua, millekin kurssille, joita tarvitsisin ja tuo kahdensadan euron oppimaksu aineista lukukaudelle, sillä olen päättötodistukseni saanut (mutta eikö tässä voi tehdä poikkeusta, koska paperisista ajoista on niin vitun kauan, etten saa kokeitani edes nähdä vaikka maksaisin.)

Sitä paitsi onnea vaan mulle väliinputoajalle ja noille opetusalan ammattimaisille jatkuvasti muokkaaville, heidän--- opetussuunnitelmiaan.

Sitä paitsi luin ihan liian monta tuntia kaikenmaailman oppimis sivustoja tänään ja sain selville (?) en ehkä mitään paitsi että tarvitsen lisäosan macbook air 2017:iini jos meinaan tällä kirjoitella sähköisiä koetilanteessa, tosin on mulla joku vanha, vanhempi, pro... windows läppäri myöski i=:n päällä

Hyöd. linkkejä  : : :  : https://ilmo.ylioppilastutkinto.fi/fi

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy