Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Olisiko teillä hetki aikaa laskeutua ikuiseen talveeni, oi lumihiutale

 Tein eilen illasta vuoden blogipostauksista sähköisen kirjan. Siinä meni muutama tunti. Sanoja oli reilusti miljoonan päälle ja sivuja pari sataa. Mitä oikein päivittäin kirjoitan, minä mitä häh? Tunnin korjailin osaa kirjoitusvirheitä ja poistin sivunumeroita ja otsikoiden jälkeen päivämääriä ja kellonaikoja. Mun enkku oli toisaalta ihan hyvää, vaikka brittienkkua olikin. Siis kun siellä on niitä englanninkielisiä välissä ehkä muutamia.

Tuli kommenttia, että kiva kun toteudan heidän unelmaa, ja että "ostaisin". Lähinnä sen takia, halusin vain taas toteuttaa itseäni, kun kyseltiin miten se tehdään helpolla. En ala kertoa, koska otin sen selville ihan itse, en halua kilpailijoita tai vähintään voisin halvalla editioda muiden kirjat niille. Suomen kirjailijapiirit on pieniä, samoin painokset. Ihan kiva jos olen myynyt alle kirjan vuodessa.

Joten mitä sillä on väliä, jos sardiineissa joita syöt viikottain, on raskasmetalleja, ellet ole raskaana? (Viittaus kommenttiosioon tiktokissa)

Nukuin viime yönä taustalla musaa ja unilaitteen kanssa. Olo on melko levännyt, toisaalta vihaan tällaista normaaliuden illuusiota.

Mun yhden blogikirjan on lukenut vain psykoterapeuttini. Mutta siis kaipa niitä on saatavilla mistä nyt yleensä sähkökirjoja luetaan - ja tosiaan kirjoitusvirheet on lähes tahallisia!