Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Jaksaa jaksaa tätä turhaa elämää

 Luin kirjaa narsismista puoli tuntia, kun tipahti postiluukusta tänään. Sivun minuuttivauhtia. Menin päikkäreille, nukuin melkein kolme tuntia. Aiemmin tilasin pitsan, ja ranut, juomaa lounaaksi kotiin vikoilla rahoilla. Huomenna pitäisi vihdoin tulla asumistuki. Sitten voikin hankkia jotain kuukauden ruokarahoilla. En usko, että se on älykello. Jos säästäisin, mullehan tulisi säästöjä, enkä mä ole mitään maailmanympärimatkaakaan suunnittelemassa. Ehkä maksan velkoja. Ei yhtään huvittaisi. Ja onhan mulla noita laskuja ja tietty pienenpieni maksuvara varmaan edelleen. Apteekkiin on se viidenkympin omavastuu vuoden alusta. Hamsterille ostaa jätesäkkiä ja puruja monta kiloa esimerkiksi ostoslistallani. Se, mihin pistää rahansa on kyllä loputon mahdollisuuksien loppumaton lista. Eikö mulla olekin jo kaikkea? Kyllä kuluja aina löytyy. Sekin stressaavaa. 

En tiedä valvoisinko nyt siihen asti, että tilillä on rahaa ja sitten alan käydä läpi operaattoreiden laskuja. Eilen taisin olla aika myöhään live esityksessä Kaliforniasta, ja katsoin kun se pelasi zombeja vastaan telkkaristani sekä vr-laseista, taisi siellä jotain lumisia rakeitakin sataa minuutin, Kaliforniassa. Mun yhdellä tädillä on vissiin myös vr-lasit, jee lisäsin kaveriksi ja viestin perään, se vaan laittoi peukalon pystyyn... en sitten tiedä mitä niillä kavereilla tekee. Lahjoitin sen katsojille parit tilaukset. Tyyppi poltti ruohoa ja lopetti pelaamisen, ja siitä tuli chatti loppuajaksi. Kahden tunnin striimit, niistä se twitch tykkää. Paljasti minusta, että tykkään oikaista ihmisiä, olen älykäs siis, ja senkin että olen oikeassa aina mutta sehän lukee mun TikTok biossa. Kai mä nyt tiedän geologian ja maantieteen eron. D: