Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

lauantai 19. helmikuuta 2022

Häviö häviö häviö

 Meni vähän liikaa rahaa eilen. Cokis subista, pelimaksu 4e, kalja, iso kahvi, cokis, lohiwrappi, ritarit jälkkäriksi. Siitä kävin Alkossa, ja laitoin bussikortille kympin. Ostin varmaan tupakkiakin matkallani sinne. Niin ja kävinhän mä stokkan herkussa, ostin dipin ja kermaviilin, ja rusina-pähkinä suklaalevyn ihan vaan koska niitä sattui olemaan yhdellä mun edessä jonossa.. kotona sitten dippasin varsisellerit ja juopottelin yksin, kun kaverillakin meneillään jokin flunssa.

En tykännyt pelata oikeastaan. Ne oli kaikki kuponkipelejä, laskea pisteitä ja vihaan laskea pisteitä. Ärsyynnyin, kun mun vieressä ollut pelaaja otti nopan joka oltiin sovittu, että se jää viimeiseksi. Nousin ylös tuolista ja uhkasin lähteä, mutta silti hän oli idiootti. Muutenkin varmaan huijasi murhamysteerissä, mun olisi pitänyt voittaa, se aikuisten Cluedo.. arvasin aseen väärin kun vaihdoin mieltäni murha-aseesta. Vielä ennen nukkumaanmenoani mietin asiaa, ja se oli jotenkin epämiellyttävää koko juttu. Ei voi luottaa vieruspeluriin. Pelit oli muuten kivoja ja oli kivaa noin muuten.

Kuuntelen äänikirjaa Audiblesta. En osaa päättää mihin kirjaan, laittaisi ilmaiset krediitit.

Animal Crossingissa alkaa pikkuhiljaa edistyä peli, ja ehkä piakkoin voin käyttää amiibo korttejani? Löysin Harv's islandin, abelin siskosten butiikille löyti paikka, kohta on kauppa kokonainen sekä se teltta aukiolla rakentuu taloksi... Sen lisäksi Miitopia alkaa olla loppusuoralla.

Airpodseista loppuu akku, täytyypi keskeyttää tämä Varjometsästäjät 4 kirjan loppu. Keitän perunoita vaikka äsken tein perunamuusia jauheesta, soijarouheesta, voista, sourcream&onion kastikkeesta ja majoneesista... aamupalaksi tein muutaman kinkku-juusto voileivän. Olin jotain 20 minsaa kuntopyörällä, mutta ei näköjään auttanut nälkään se. Pikemminkin nostaa ruokahalua.

Katsoin myös telkkarista tuuliajolla elokuvan, enkä ole varma olenko sitä katsonut alusta loppuun koska viimeksi, jos ollenkaan. Netflixin perkele meni taas uusiutuu, ja sieltä löydä mitään... löysin enkeleistä 'angeluksista' kertovan ulkomaisen sarjan, mitä lie brasiliaa alunperin, ja mua kiinnostaa hyvä elämä ja uskon hitusen suojelusenkeleihin, niin se oli huvittava. Hamsteri pyöritti niiden koneita, arpoi niille päivittäin ihmiset joita suojella. Toisaalta en sitten katsonut loppuun, kun mistä se uusi angelus sitten TULI jos kerran sitä Tekijä tyyppiä ei ole toimistossaan, pelkkä koneisto... spoilereita tuossa oli kyllä juu parin jakson verran melkein, paitsi että sekin vielä että enkelyksiä kiinnostaa heti seksi ja huumeet ja mitä kaikkea, vaikka ihmiset on niiden mielestä ällötttäviä. 8000-vuotiaita vauvoja ilmeisestikin.

Mutta mitäs, poltanko taas perunoita pohjaan.