Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

torstai 10. helmikuuta 2022

Olenko koskaan pakottanut lähtee poiskaan

 Taisin jättää eilen bloggaamatta. Kävin illalla kaupassa, ostin kaikkea ahmittavaa, unohdin käyttää plussakorttia ja tuli kalliiksi. Oksensin herkkujani ulos ja aloin oikeasti oksentaa koska se oli niin kuvottavaa. Viimeksi kuukausi sitten oksentanut.

Täällä juuri käy ketään nykyisin. Neljä ihmistä seuraa päivityksiäni ehkä instagramissa, tai tykkäilee, ja linkedinissä vähän sama vaikka ei ole mitään päivitettävää sinne.

Katsoin illalla the Satire Vampiren twitch.tv pelailua ja aamulla se pelaa taas jotain Soulsia. Mä en ole edes kovin pitkällä mun pokemon peleissä switchillä. Se uusin mekaniikka ei ole mua varten. Pokepallot pitää rakentaa, ja se on avoin maailma tavallaan. Liian jännittävää ja mahdollista että kaikki menee huonosti... ennen pokemonpeleissä tarvinnut juuri miettiä mitään, tai osua, sen kun grindaa. Kokeilin Breath of Wild peliä, ja pelästyin. Olen liian tyttömäinen noihin, vaikka katselenkin sujuvasti.

Huomenna jos olisi ollut varaa, olisin mennyt kaverille. Ei sitä selvinpäin kestä.

Olen hereillä, mutta en kovin pirteä, pikemminkin voisi mennä uudestaan petiin mutta vähän siinä rajoilla ettei huvita. Toivottavasti mun hamsteri ei ole näin masentunut. Eiku, tuota olen toivonut aiemminkin. Kuulin sen kyllä juoksevan vähän yöllä. Näköjään mulla on vielä maanantaiksi yksi lääkepakkaus, sitten tuleekin omavastuu.. olisipa jotain asiaa. Mulla on jäljellä Spotify premiumia, netflixiä jne

Elisalta tuli jokin lasku avausmaksuineen ja toimitusmaksuineen kun vaihdoin. Hinta nousee mun tavallisessa liittymässä myös "koska ihmiset tekstailee ja puhuu vähemmän". Toivottavasti mulle tulisi takautuvasti piakkoin asumistuki. Kuukausittain pienet menot, mutta niin on pienet tulotkin.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy