ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 10. helmikuuta 2022

Olenko koskaan pakottanut lähtee poiskaan

 Taisin jättää eilen bloggaamatta. Kävin illalla kaupassa, ostin kaikkea ahmittavaa, unohdin käyttää plussakorttia ja tuli kalliiksi. Oksensin herkkujani ulos ja aloin oikeasti oksentaa koska se oli niin kuvottavaa. Viimeksi kuukausi sitten oksentanut.

Täällä juuri käy ketään nykyisin. Neljä ihmistä seuraa päivityksiäni ehkä instagramissa, tai tykkäilee, ja linkedinissä vähän sama vaikka ei ole mitään päivitettävää sinne.

Katsoin illalla the Satire Vampiren twitch.tv pelailua ja aamulla se pelaa taas jotain Soulsia. Mä en ole edes kovin pitkällä mun pokemon peleissä switchillä. Se uusin mekaniikka ei ole mua varten. Pokepallot pitää rakentaa, ja se on avoin maailma tavallaan. Liian jännittävää ja mahdollista että kaikki menee huonosti... ennen pokemonpeleissä tarvinnut juuri miettiä mitään, tai osua, sen kun grindaa. Kokeilin Breath of Wild peliä, ja pelästyin. Olen liian tyttömäinen noihin, vaikka katselenkin sujuvasti.

Huomenna jos olisi ollut varaa, olisin mennyt kaverille. Ei sitä selvinpäin kestä.

Olen hereillä, mutta en kovin pirteä, pikemminkin voisi mennä uudestaan petiin mutta vähän siinä rajoilla ettei huvita. Toivottavasti mun hamsteri ei ole näin masentunut. Eiku, tuota olen toivonut aiemminkin. Kuulin sen kyllä juoksevan vähän yöllä. Näköjään mulla on vielä maanantaiksi yksi lääkepakkaus, sitten tuleekin omavastuu.. olisipa jotain asiaa. Mulla on jäljellä Spotify premiumia, netflixiä jne

Elisalta tuli jokin lasku avausmaksuineen ja toimitusmaksuineen kun vaihdoin. Hinta nousee mun tavallisessa liittymässä myös "koska ihmiset tekstailee ja puhuu vähemmän". Toivottavasti mulle tulisi takautuvasti piakkoin asumistuki. Kuukausittain pienet menot, mutta niin on pienet tulotkin.