Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 22. helmikuuta 2022

Ja minähän aikuisena syyllistyn kiusaamiseen jos huomautan että joku on just oppinut ärrän kiertää orren ympäri

 Tilasin eilen jonkin uutuus poro pizzan. Samalla yritin kyhäillä uutta tinder profiilia. Siihen tarvii uuden SIM kortin eli puhelinnumeron, sähköpostin, facebook profiilit ja eri laitteen kun mitä on käyttänyt muutenkin eli mun iPhonella ja apple id:llä sellaista ei voi enää luoda. Sain joskus uutenavuotena muutama vuosi sitten ilmoituksen, että mulla oli yli tuhat matchia. En tehnyt uusia matcheja, swaippasin kaikki pois ja ei mennyt kauaa kun mut oli bännätty kokonaan. Ehkä miehet raportoi minua kun eivät saaneet pillua, nuo maan matoisista alhaisimmat. Mistä tiedätte olevanne mun tyyppiä? Ei mulle kelpaa kukaan. Samoin kuin mä en kelpaa, koska olen läski -niin teidän urheilunne ei merkkaa mulle vittuakaan.

Ei mennyt kuin muutama minuutti, niin heitti mut ulos ja pyysi lisää kuvia todistaakseni että olen kuka väitän. Mun kamera tietenkin oli ihan musta, joten en saanut yhtäkään selkeää kuvaa läppärin webbikameralla. Sinne meni se tili, ei siinä. Tuhlasin yli tunnin.

Laitoin yhdelle toiselle sivustolle ilmoituksen, ja siihen on tullut vastauksia säpöön, kaikenmaailman varatuilta ja alistajilta, paljaalla haluavilta ym isoista naisista tykkääjistä. En edes ole iso... paitsi ehkä muotimaailmassa olisin varmaan täysin käyttökelvoton. Tässä ei paljoa ilahduta, että olen laihtunut reilun kilon. Mun hs paiseet nivusissa on melko sinisinä, ja aiheuttaa vähän kipua. Laitoin vähän jotain akneliuosta. En tiedä mistä edes aloittaa miten mun Kik viestimessä on kertynyt satoja chatin aloituksia, kohta ehkä yli tuhat, ällöttäviltä miehiltä. Säilytän niitä ja pahoitan mieleni, kun avaan sen, vaikka pidänkin kaikki ilmoitukset pois. Ei kukaan kunnollinen ihminen lähesty sillä ketään. Ne on varmaan saanut alastonsuomesta sen nimimerkin. Kaikki olettaa että mä olisin niiden käytettävissä jotenkin. Ei tule suostumusta boksereillesi. Sitä paitsi en tykkää nuoremmista, enkä mistään yli viiskymppisistä, niin sekin rajaa jo pois.

Tein youtubeen videon eilen parista tekstistä enkuksi. Siinä oli kuvia ja sitten se luotu puhe Ihaan äänellä +1 oktaavi. Ei sitä lapsille ole tehty sitäkään, ei.

Sitäpaitsi Tinder kaikessa kaikkitietävyydessään ehdotti mulle, että näytetäänkö profiiliani ollenkaan, koska olen alueella jossa homoseksuaalisuus saattaa olla rikos. Laitoin siihen huvikseen panseksuaali. Tietääkseni tämä on vapaa maa eikä mitään Venäjä. Edes porojen nussimista ei ole lailla kielletty.

Menen juttelemaan hoitsulle parin tunnin päästä ja pitäisi valmistautua. Samat asiat varmaan taas. Se kuulemma edes muista mistä keskusteltiin kun ne välittää vain seuraavasta pullatauosta.

Mä en edes pidä suomalaisesta pulla kulttuurista... en syö pullaa tai karkkejakaan. Miksi syödä tyhjiä kaloreita saadakseen korkeintaan syyllistyneen olon. Joskus mennyt sipsejä, suklaata, jätskiä. Harvemmin sen vuoksi, että löytäisin jotakin hyvää mitä tekee oikeasti mieli.

Kääritään kaikki halipumpuliin vain. Kyllä se naapurimaa meidän maat ottaa. Etupiiri ja sillee.


Muoks. Käyty juttelee. Antoi minun hoitaa puhumisen enimmäkseen. Olin myöhässä, koska lunta ja bussi myöhässä. Olisin ehtinyt aiempaan, mutta sitten olisin ollut tunnin ajoissa. Ostin lähikaupasta kaikkea kivaa ihan maanisesti vaan halpaa tiätteks, kaikesta tuli juuri alennusta? 25:sta eurosta kallein ostos oli hiusten vaalennus aine, mutta sellainen purkki kuluu muutaman viikon välein. Hinnat kyllä yllätti tällä kertaa. Leipä oli puoleen hintaan, juustoksi otin sulateviipaleita, ohutta kanasiivua, pirkka nakkeja, dipattavaksi varsiselleriä, suklaapatukat oli kaksi eurolla ja siitä vielä joku ihmeellinen alennus? Tosin röökiaski oli taas noussut sen 20snt, ei siinä. Ja energiajuomapullot ei ole enää 1,99 ja gravitoiduin niihin. Ai niin, ostin mä pringlesinkin kun aamulla ehtinyt mitään syödä ja vedin sen annoksen siitä juotavan jogurtin kera, mutta 15 e taisi mennä kyl ekalla kauppareissulla tänään kun mennentullen vaan... et jotain söisikin tänään, hahhah

Alkaa olla päivällisaika ja meikä vain pohtii. Mitä murretta toi meikä on? Käyttääkö kukaan enää jne tai mm yms ? Miksen mä puhu soljuvasti vaan en osaa selittää asioita. Aina kaikki pitäisi selittää kuin alle 5-vuotiaalle (Kajsalle) jolla on ässävika... muuten siitä ei ymmärrä erkkikään

no mutta moi heijdååå

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy