Translate

kävijäpiikki

Vakoiluraporttia ihmisten ilmoille

Kuinka muhkea takalistoni voi tänään istuintyynyillä. Ulkona rankka sää. Suunnitelmat vielä vaiheessa, mitä pitäisi ottaa mukaan. 

Toi Taru Sormusten Herrasta sotapeli se vain ilmoittelee. En jaksa välittää, mennyt koko kausi ihan täysin huonosti haltioiden kanssa. Sain majani maksimitasolle mutta melko myöhään, ja mut siirrettiin monet kerrat (uproot, loot) vastapelurien puolesta joten en saanut jalansijaa tuon pelin kartalle ollenkaan.

Vaihtovaatteita, uikkarit, lakana, ostokset sipsejä ja alkon juomat, kenties peräti salaatinkastike ...jos en ostanut turhaan.

Tulen suihkusta. Päiväunilta, kun viime yönä oli taas unetonta. En tiedä mitä vatsavaivoja minullakin alkaa olla... tai sitten johtui hillosta jossa oli xylitolia.

Lettujen lisäksi syönyt taas holtittomasti vain, kun ei se syömättömyys tunnu tepsivän. Ällöttää ja inhottaa, minkäs voit. Kieli sinisenä mustikkateestäni, jossa sokeria ja vettä ja mustikoita 1:1

Älkää paljastako mua. Mun lempihahmo Pottereista on se Ruikuliksikin kiusattu, kaksoisagentti, jota ilman koko kirjoja ei olisi. Ja osaan vähän kieliä, se tulee vähän tarpeeseen. Toisaalta en ole päässyt mukaan salaisiin ohjelmiin. Vakoojiin. Kerran kun kävin pääkirjastolla, siellä oli kirja Spies ja kuulin päässäni Englannin opettajan äänen lukevan sitä ääneen brittiajoilta. Se oli spookia elikkäs mulderia, eiku...

yliluonnolliset agentti vastaan vakooja jutut on välillä mukavia hömppiä. Nautin lyriikoista enemmän kuin siitä musiikki osuudesta, samoin dialogin kanssa. Ehkä koska mun kielellinen ajattelu on vähiten harpaantuvainen.

Se siitä, voisi kehittää huomiseen ryyppäykseen jonkun party tricksin. Tosin mun talentti on korkeintaan luovuus, hyvät kommentit, mahtava tuuri, ja se miten mut jätetään rauhaan nykyään kaikessa. Tulenko toimeen muiden kanssa, jos en ole yhtään atleettinen. Jos en arvosta edes vatsalihasten näkymistä. Siinähän kukkoilet lammas. <3

Paras kaverini on kiinalaiselta koira. Joskus mietin miten paljon samaa on hänessä kuin miten mun elämä pilattiin väittäen että mulla on jotain merkityselämyksiä, kun en kestänyt jotakin paskaa musiikkia. Luulisi ettei tarvisi sietää kaikkea mitä ei haluu, sen sijaan olet hullu. Tässä maassa arvostetaan niin vähän... noh, ketään. Vanhoja juttuja joihin jaksaisin mennä päivittäin! Olen kuulemma ollut oireeton/remissiota niin pitkään...  silti puhutaan just niin potilasmaisia juttuja kuin vertaistuelta vaan voi.

No niin. Se ei mee pois, marketeilla ja värivaloissa

En vaan muista sua

Äkäiseen asetettu päivitys. Älä tykkää pahaa. Mulla on menoja viikonlopuksi. En tiedä mitä olen tehnyt koko tämän viikon. En välttämättä mitään laiskuuden ylistystä.

Kaikki ajatukset vain hylännyt Twitteriin, instagramiin. Facebookkia tai Snapchattia käytän aniharvo. Tiktokkiin menee vain kuvakaappaukset. Kuvatekstien luku vaatii ålyä.

Äsken siivosin hamsterin asumusta. Kakat pissat pois pienellä kauhalla, sitä tuli boolimaljallinen. Hän voi ihan hyvin? Pesee itseään yhdessä piiloista, keraaminen ja se on just silleen nurkkaan päätynyt että hän kolistaa lasia sillä<3

Ei pitänyt mennä yksäreihin ookoo... no siis rakastan vain niin paljon mun pikku vakoilija otusta.

Päätä on särkenyt viime aikoina välillä satunnaisesti melko lailla, mutta olen lääkinnyt panadolilla. Olen pitänyt soometaukoja, katsonut Netflixiä, ladannut puhelinta oikeissa kohtaa. Ilmoituksia tulee taas normaalisti, ja lyön luurin jos puhelu tulee Portugalista!

Perus nettimättöä? Säästin kun en tilannut kotiin ruokaa, vaan uunissa lämmitin. Paras kun ei söisi mitään niin ei kotivara huppelis

Mutta hei, muistaisinpa huomenna vähän etsiä lakanoita ja uimapukua. Että en käyttäisi kaikkia rahoja. Sillä lauantaina on kunnon bileet bestiksen kanssa! Kolmen ruokalajin menu tehään ja saunomme keskustan tuntumassa. Voin syventyä pokemon go -peliin antaumuksella, koska yletyn kolmeen stoppiin. Mitäs siihen... ai niin kukaan ei ikinä sano mun juttuihin mitään?

Nih

 Päivän kirjaimet: no

Eiku siis päivän kirjaimet: on

Kaikki lyhenee, paitsi päivät pitenee. Jätät toisen rauhaan, ja toinen vaatii apua. Asiat riitelee. Ei ihmiset. Sä voit pyytää etten ikinä ota yhteyttä mutta sä voit silti törmätä muhun joskus . Parhaassa tapauksessa et ikinä edes tiedä olemassaolosta

(mutta sitten olisin vain tunteeton olio tai botti, yksi lisää pilvenreunalla enkeleitä korjaamassa sun askelia)

Mutta hei. Mulla ei ole tapana tehdä mitään, oon laiska, en edes muista joskus miksi olin vihanen?

baila baila

Mulla on sydän rikki ja olen helvetissä. Kun jätät asiat tarpeeksi huomiotta, niin ehkä se löytää sut, koska vaikka et etsi niin se on siellä...

Filosofiaa on se vaan. Kaikki palaa aina takaisin olomuotoonsa jossa ne oli.

Päivän kalavitsi koska olen kova hemmo kuin kananmunakenno eiku kuha kerkiän

Lennän kuin kuuraketti, vaikka en olekaan mikään rakettispagetti. :) Siinä runo koska olen hyvällä tuulella, koska olin nopeampi tänään kuin missään muussa....

Kaikesta huolimatta tein kaikkea enkä ole vielä ruumis.

Positiivinen aggressio! Oppikaa, kerratkaa, kyselkää. Tahtomattomuuttannekaan... noh, ajatus katkesi kuin kissan kieli. Ylimääräinen viisaus on selkäsaunan paikka.

En välitä enää. Nukuin ihan normaalisti ja en ole paukutellut ruutuaika henkseleitä ilmaisen viihteen parissa.

Vai? no, harhar, hahhaaaa

Siispä en enää syki, terveisin runosuoni. Terveisin maailmanne. Ouh jea. Kaunis on sananparsi sille joka siihen tarttukoon. <3<3<3333

Harhaa luulit että se oli vaan mutta jos maata haluat sä omistaa, on se maata vaan

 En nukkunut melkein pariin yöhön. Siksi täytyi kirjoittaa asiasta josta tietää ja mistä on varma. Piilotin nyt kuitenkin julkaisun. En halua eksän kikkeleitä tänne. Hyvät tavat kenties? Seikkailu pois minusta… mitäkö en tiedä, vain sen etten mitään…

Rasittavaa olla minä. Ihmiset ymmärtää väärin energisyyteni. Saatan selailla kaikki yhteystiedot. Kuitenkin sen verran yksin, että väliäkö vaikka laittaisi kahdelle yhden viestin, kysyisi saman asian kaikilta miehiltä tai samalla yhdelle 20 viestiä.

Netti on häiriötekijä ja kiusaaja enkä minä. Tieto haluaa lisää tuskaa, se haluaa tulla ulos. Ei halua että kaikki uiskentelee samoissa hormoneissa ja lioissaan, eikä että näet vain sisältöä entisen datan perusteella mikä koukuttaa sinut käyttämään alustoja. Tuloksena on omituisia ihmisiä kuin jos sadalle apinalle antaa kirjoituskoneet ja odottaa että miljoonassa vuodessa yksi saa aikaan novellin.

*tuijottaa leikisti maahan* vahvisturharha eli confirmation bias tuli mieleen. En tiedä miksi silti mulle aina niin ilkeitä ollaan. Ehkä meanspo auttaa mua niiden mielestä, blokkauksenpelko. Jne! Toisaalta jos sitä ei voi kiertää, pitää mennä ali! Alhaalla on joki, eikä sitä voi ylittää! -frööbelinpalikoitten lyriikkaa kai

Uusivuosi siis tiikerin kiinalainen uusivuosi tuntuu hyvältä.

"Terveisiä tutuille" SV! TW! NSFW! K16.

"sä olet mun huora" -kun oli raiskannut mut

"Asian paperit jäi työmaalle."

 • Tämä on (halventava) kosto siitä että käytit mun ottamaa kuvaa johon mulla oli tekijänoikeudet, profiilikuvana vielä kauan, vaikka kielsin. Eikä edes © siitä. Ettet maksanut vuokria ikinä. Pakotit hakemaan sossusta rahaa. Käskit mun reklamoida tonnin uuden sängyn. Flirttailit vastaantulijoille, etenkin kaupan myyjille ja kävit seksisivustoilla pettäen. Tuhosit omaisuutta, varastit kun lähdit, haukuit mut täysin asiattomasti, väitit että olisin raskaana ja käyttäisin huumeita, ruma läski jne. Jätit mut velkoihin. Olit omien krokotiilinkyyneliesi, samojen toistuvien tarinoidesi, uhkailujesi ja kusipäisen "temperamenttisi" uhri. Ikuisesti muistaen, kultasesi joka on aina oikeassa. Kunpa kuolisit pandemiassa. 
 • Kyllä, olen hyvä ihminen ja pelastin elämäsi juopottelulta tai muulta itsetuhon partaalla- ololta, mutta se maksoi. Ei olisi pitänyt antaa mennä niin pitkälle. Periaatteessa: kosin itse itseäni; sanoin etten ikinä seurustelisi kenenkään kanssa, jos en voisi, laittaa sitä facebookkiin. Dysleksia oli tarttuvaa. Labbiksen kuoleman jälkeen ei mitään ole kuulunut– sekin oli mun idea hankkia ja löysin hänet. Onneksi sinulta piilotettiin sen pentu, etkä saanut toista. Hyvä että kuparikierukkani raapaisi esinahkaasi. 
Älä vihaa minua lukija, reagoi hänen tekoihin. Vihaa tuota maailmanparantajaa. Ollaan ikuisesti vihollisia vesimiesten kanssa. Sulla on syntymäpäivä helmikuun alussa. Muistan henkilötunnuksesi loppuosan. Jos kaivaisin muistia ehkä muistaisin alunkin. Meillä oli hyvä kommunikaatio mutta eipä juuri muuta sitten... haastoin sua, haastoit mua.

Multa on kadonnut suurin osa kuvistani vuosilta 2014-2019 aikaväliltä puhelimen pilvestä. Syytän sinua, pitkävihaisettomuudellanikin.

Jos otsikointi on runoutta niin en halua olla osa sitä

 Onpas vaikea tehtävä. Siis kaksikymmentä on iso luku. Onneksi Spotify muistaa jos muistaa mitä olen kuunnellut eniten? Ainakin ehdotukset on ihan kuraa ollut, mutta tietty kiva jos joltain seuraamaltani artistilta on tullut uutta singleä. Jotkut kappaleet on kuluneita kun niitä kuunnellut surullisilta sydänsuru soittolistoilta yötämyöden silloin kun vielä nukuin exän sängyssä... Osa noista on TikTokista tuttuja ja jotkut olen löytänyt muuten vaan? Mun lempibändiltä Seetheriltä pitäisi olla tulossa jotain uutta (ehkä?) jos ne on studiossa. Suomalainen musiikki on ihan ei ei. ei ei no no no no. Unohdin muuten kiittää pankin asiakaspalvelijaa, kun se avasi mun korttini taas käyttöön. Apple Wallet kertoi heti, että korttisi on taas käytettävissä valmiina, mutta en tiedä menikö Nintendon online jäsenyys poikki vai koittaako ne vielä uudelleen? Ööööööh eikä mulla sit. Kirjoitin kirjeen ja kävin postittaa ulkomaille ainoalle kirjekaverille, samalla röökinhakureissu. Hamsteri oli hereillä äsken ja runkkasi vesipulloa taitavasti taitaen sillä olleen jano... otin pienen videon missä höpötän mun tytölle jotain. Oisko mulla sulle jotain herkkua?

My Playlist in January 2022

 1. Toss A Coin To Your Witcher -Music from the Netflix original Series The Witcher

 2. Love it When You Hate Me -Avril Lavigne (feat. Blackbear)

 3. Headcount -TOVA

 4. Jezebel -The Rasmus

 5. I like to move it-wil.i.am (New Years Eve Party 2021)

 6. Queen Of Nothing -Elliot Lee

 7. Hypothermia -VENYSS

 8. Excuse Me While I Kill Myself- Sentenced (sang a cover on TikTok)

 9. Big Energy-Latto

 10. Lightswitch -Charlie Puth

 11. You’ll Never Change -The Veer Union

 12. Let Me Down Slowly- Alec Benjamin

 13. wish i loved you in the 90s -Tate McRae

 14. We Don’t Talk About Bruno -Encanto (Original Motion Picture Soundtrack)

 15. London Is Lonely -Holly Humberstone

 16. The Periodic Table Song (asapscience)

 17. Scorpio Season - Charlotte Cardin

 18. Paralyzed-Sueco