Translate

kävijäpiikki

Se joka toiselle kuoppaa kaivaa, omasta haudasta herää

 Nukuin 12 tuntia cpapilla josta siirryin sohvalle vielä pariksi tunniksi nukkumaan. Kävin suihkussa, pesin hampaat. En ole sen pirteämpi kuin yleensä, päänsärky on alkanut vaivailee useammin.

Mun äiti oli ostanut mulle 3xl kokoiset housut ja nämä haaremihousut on ihan jättisuuret mulle. Tulee kainaloon ja peittää jalat. Ehkä tuo vyötärönympärys alkaa olla oikea.

Olen nyt käyttänyt mun vanhoja silmälaseja pari päivää jo. Nämä on jostain 00-luvun alusta. Näen näillä ihan yhtä hyvin kuin silloin. Saisi kyllä olla isommat linssit.

Ja nyt olen niin uusavuton että googletan "lohi uunissa"

Kehonrauhaa ja työnrauhaako? Ei potilaalla oikeuksia ole...

 Illaksi aivojumppaa, sänkyjumppaa

Ostin äänikirjan (Aivot työssä) aivotyöskentelystä. Kaivoin cpap laitteeni, tungin airpodsit korviin. Venyttelin haaroja lopuksi ja ne oli kireät. Tiedä sitten jännitänkö lisää vielä kun mulla on se ihosairaus, joka jättää arpia nivusiin. Muistan kun joskus olin ketterä aasinsillan tekoon, ja siihen miten lääkkeet poisti mun jäntevyyden kun kaikki asennot alkoi sattumaan fyysisesti täysi jäykkyys tuli tilalle. Maha on tiellä että pystyisi joogaa mitään istumisasentoja tai halata jalkoja. Ryhti on huono, että voisi tehdä seinäenkeleitä. Ei tosin niin huono mitä voisi luulla! Yletän toki lattiaan sormenpäillä, kun kumarrun. 

Toisaalta kaapit täynnä "ruokaa" ja toisaalta pitäisi jotenkin laihduttaa. Ei ole rahaa ostaa lisää, joten ensi viikon kuluessa varmaan syön nuo hävikki suklaat viidenkympin arvosta mitä nyt on edelleen. Toisaalta olisi tuoretta hamsterinruokaa. Parsaa, sokeriherneitä, omenoita, salaatinlehtiä jne mutta en mielellään tee ruokaa. En nauti siitä että suunnittelen aterioita. Mieluummin nopeaa helppoa...

Siedän lihavuuttani. Ei ikinä päästettäisi lavalle esiintyy. Eikä mulla ole muusikoiden, ihannoituja, aivoaineksia. Tämän kirjan mukaan heiltä vaatii vähemmän aivokapasiteettia napsutella sormia kuin verrokeilta esimerkiksi.

Pitäisi pelata käsikonsolia. Keräillä pokemoneja. Se on mulle samalla muistitehtävän apuväline. Strategiaa. Peli aukesi mulle keskiyön jälkeen, mutta pidin vessatauon enkä palannut enää tehtävään. Jännittävintä oli tavata pokemonjumala.

Pitäisi lopettaa tuo ikää naamaan lisäävä tupakointi joka tervaa keuhkoni mustiksi. Jos vaikka sen sijaan mussuttaisi imeskelykarkkeja, mutta nekin muuttuu ravinnoksi kun niitä alkaa olla kiva pureskella.

Paranoidisuus on leikkimistä skenaarioilla -tämä kirja

Kävin ostoksilla eilen äidin kanssa. Noutamassa touhotin.fi paketin. Varmaan teen vkloppuna uunissa lohta. Olisin halunnut sushia. Merilevä on terveellistä. Omegakolmosia, aivoruokaa, ilman välieviä ja kalan henkiä. En silti kehtaa tehdä onigirejä. En edes pidä riisistä. Korkeintaan intialaisen ruoan kanssa. Olen nuudelia. Se on toisaalta huumoria, koska keitetty nuudeli nyt vaan on heikkoa. Toisaalta olen heikko mieleltänikin varmaan. En koe olevani enää fiksukaan. Kukaan ei arvosta mun älyä. Lohduttavat jos kerron etten varmaan edes osaisi tehdä älypulman pulmaa enää, ja väittävät ettei älytestit kerro mitään sun älykkyydestä. Sellaisia sitte. Onhan ne vain opittuja juttuja. Mikä ei olisi opittua? Miksi oppiminen, työ, on niin pyhiä Suomessa? katuviisaudellani en osaa vastata retorisiin kysymyksiini


Vierasbloggaajatesti

 Toisen henkilön kertomaa: "mitä oon tehny klo 00-2.30"


Tässä ollaan Kajsan kanssa juteltu mielenterveys jutuista, toisten tunteiden ymmärtämisestä, kuin myös omien tunteiden käsittelyä ja naiseksi kasvamisesta.


Joillekin normaaleille ja terveille ihmisille nämä ovat helppoja ja ongelmattomia, toisaalla joillekin taas niin intensiivisiä.
Kajsa on omanlaisensa persoona, jota kunnioitan syvästi; ulkoa kuin sisältä kaunis, ja arvokas monella tapaa, vaikka tuntisi olonsa mitättömäksi tai vähätellyksi. Kajsa on pehmo, joka keskittyy tunteiden sijasta nykyhetkeen, kuten ihailee puolipilvistä pimeää tähtitaivasta aamuyöstä ja pilvien hehkua.

Kajsan aamu alkaa suklaalla ennen aamu sauhuja. Hän näyttää entisiä koulukuvia ja galtsu-kuvia kasvamisen ajalta. Puhuttiin työstäni, miten helvetissä jaksan sitä (ei nyt ihan noilla sanoilla). Ihana kun joku välittää.

Kiitos kummituskirjailija, palkkio tästä sadan sanan kirjoituksesta lähtee sinulle postitse kohtapuoliin. Olipa synkkä ja myrskyinen yö.


Jos paskaa tulee alas, on sen mentävä myös ylös

 Nousin ylös, kävin vaa'alla. Söin puolikkaan levyn suklaata, ja kävin tupakilla. Yleensä käyn ensin tupakalla, ja sitten vasta teen mitään. Aloin katsomaan Boba Fettiä, mutta pitäisi käydä suihkussa. Eilinen oli ihan paska, ja mulla on vähän päänsärkyä. Kävin suihkussa katsottuani sen jakson, ja söin lopun suklaalevyn. Kello tulee kaksi. Tuolla tulee lumipaskaa ulkona. Kevyttä ja pehmeää, suloisen viatonta lunta.

Kirjoitin toissayönä fiktiivisen suihinotto oppaan, ja sen jälkeen ollut hiljaista.

Melko kyllästynyt ja masentunut elämiseen. Mietin tuossa miten olin jonossa työkokeiluun, ja siitä saisi hyvät kuntoutusrahat, jotka menisi ehkä lainojen maksuun. Mutta ei ole kuulunut mitään, ehkä koronankin takia.

En tiedä auttaisiko tähän oloon mikään. Sen verran tunkkainen pää nukkumisesta.

Muoks. Lisään sen verran, että en ole ainakaan nukkunut lisää. Katsoin neljännen tuotantokauden Cobra Kaita loppuun älytelkkaristani, tilasin mäkkäristä ruokaa joten söin niitä samalla, ja pelasin loppuillan käsikonsolilla pokemonia. Kävin selvittää päätäni kävelemällä kaupalle, oli mahakin melko täynnä, kaipasin pois seinien sisältä. Ostin energiajuoman lisäksi kaksi postimerkkiä ja röökit loppuviikoksi (sikäli että kaksi askia riittää). Otin kipulääkkeen ennen lähtöä ja se pääkipu on hellittänyt huomattavasti.

Onlyfansissa on kahdelle uteliaalle 1 päivän ilmainen tutustumisjakso jos on uusi mun sivuilla. Mulle tuli joku ihme fani taas ja saan yhdestä fanista 8 dollaria jos se ei esimerkiksi peruuta kuin mikäkin kusipää. Mutta tartten tosiaan sen 20 dollaria että pääsen tilittää itelleni mitään. Hyvin ne osaa ottaa välistä.

Otsikonkin voi tyhjentää jos tiedät mitä tarkoitan

 Kas vain, sain sähköpostit mahtuu taas alle 8 gigaan gmailissa. Eli puoleen siitä mitä tilaa mulla on. Vaikka googlemail pitäisikin olla loputon, niin en mä halua pitää yli sataa tuhatta mainosta ja ketjukirjettä tallessa.

Temppu on hauska ja olen tehnyt siitä jopa YouTube videon.


Valkkailet vain maileja, joita et halua lukea tai säilyttää, painat kolmoispisteestä "suodata" ja haet samanlaisia s.posteja, siirrät roskakoriin ja käyt tyhjentää kuin koirankakkapussin.

What are these, what are those

 Somebody teach me to waste food! I ordered a kebab last night and it was the size of my arm. Yet, I still ate it. Guess who didn't have anything to eat all day because they were fasting? I've never weighed this much.

Gave my hampster a bit of turnip and and she woke up and is reinforcing her fort. I've soon watched the last season of Cobra Kai and I started it like a week ago. Four seasons in a week almost... what a binge. I guess it's worse to watch the shows with the weight loss surgeries because that's the wrong kind of motivation too, to watch people overeating and taking the concequences.

I wasn't going to blog today because I take Sundays off. I just slept most of the day, then read a bit, made coffee and streamed that show. I have been thinking though. Nobody needs me. I need to do my laundry, though. There is a mountain of it. I can hear other peoples wasching machines being on. I really should start. I have so much clothes though. I am wearing my wokamon 5xl shirt and nothing else. My butt was bleeding from a flare up but at least it doesn't hurt at the moment. I hate it when I can't wear bottoms, or I have to put paper between my butt cheeks to not make a mess when I sit down. I had to wipe my chair outside twice from bloody streaks. I can go for a smoke without pants even though it's freezing. Inside is warm enough.

There's a new pokemon game on switch soon, I already bought it. I bought stamps. I'm waiting for a food delivery of items like chocolate of which the date is soon, so they aren't going to waste but I kind of think that isn't just economical thing to do, it isn't dangerous to eat that kind of food - they're just still making money of it. Why do I keep falling for some preloved... well, there's this quote "everyone loves love, but what everyone loves more, is second-time around love" not sure where I picked that up from but probably in England.

I've lost my game cartridge for Animal Crossing which is probably good but I can't use the amiibo cards now.

My flat is such a mess and I'm no better. There's mostly clutter, clothes and dirt on the floor, dishes, disorganisation. It is anxiety inducing and a bad taste in my mouth. Not that there's anyone to call over. I just can't throw away stuff. I wear out most things but I still leave those clothes for a year before I bin them. If it's clothes, maybe never, unless they are worn close to the skinfolds and then I need to replace them as I chuck them out.

Maybe I need to watch more decluttering videos on youtube. Maybe I don't. Maybe the idea doesn't mean anything anymore. I need to make life simpler for sure. Forget reusable and introduce single-use. Become the burden for the planet everyone was born to be.