Translate

kävijäpiikki

bäkkii voimatorkuille

 Kävin pitkästä aikaa suihkussa. Söin yhden omenan, paketin nuudelia ja loput valkohomejuustot leivän päällä ja olen ihan täynnä. Toisaalta ei ole mitään ruokaa kotona, mutta puolikuntoista väsynyttä äitiä ei viitsisi raahata ajaa mua ostoksille. Eilen tilasin nuudeleita ja kanaa ja vihanneksia kotiin. Melkein tilasin jotain muutakin pikaruoan tapaista, mutta sitten tuli aika vastaan. Vielä pitäisi kolme viikkoa pärjätä näillä rahoilla. Tupakalla olen nyt käynyt kerran. En tiedä kumpi meni enemmän päähän, syöminen vai se rööki. Tilasin jostain hävikkikaupasta eilen illalla 50eurolla lähinnä suklaata. Saas nähdä milloin toimitus. Ensi viikolla pitäisi käydä juttelee tipotien hoitajan kanssa. Huvittaisi perua se, etten altistu viiruksille. Tiistaina on sitten hoitaja lääkityksen merkeissä. Jää vielä yksi injektio, ja sitten täytyykin jo maksaa vuoden alusta se omavastuu joka on 50e.

Olen nukkunut pois univelkoja. Sohvalla meni päivä. Vähän on palellut. Täällä kuitenkin vetää toi yksi keittokomeron ikkuna ainakin. Tilitin onlyfansista itelleni äsken vähän. Mun piti sinne tehdä uutta postausta. Miten sitä jaksaisi mitään. Tiskivuori kasvaa, snäksit lattioilla lisääntyy. Toisaalta miksi viihtyä kotona, kun muuallekaan ei oikein pääse.

Vasta kuudelta tulee mun lempiohjelma Hengenvaarallisesti lihava. Heheh. Tiktokkia viitti selata. Mun työtuoli täytti 7 vuotta. Se on ikeasta. Ei sentään pelituoli. Hellästi pyöritty, ja vain oikeaan suuntaan. Mitähän sitä, muuttuisi meren vaahdoksi. Ei prinssejä ole. Ihmisyys on yliarvostettua, aina löytyy jokin syy roastata muita. Amerikanismi ehkä, mutta ei tämä muuten edes käänny kielille. Aina kun yritän puhua iPhonelleni enkkua, niin se mikrofoni ei edes äänitä mitään. Lannistavaa. Onneksi ei ole äidinkieleni.

Toivottavasti olette lukenut edelliset, koska jos olenkin hauska, niin miehet kuulemma vihaa hauskoja naisia. Vain miesten vitseille kuuluu nauraa orgastisesti. Olette tehneet naisesta luonnon parhaimman näyttelijän.

Jos annat kaksi vaihtoehtoa niin oleta että kolmas istuu paremmin

 Aukeos lukkiutuma! Koko yön, päivän, 48 tuntia ollut somessa melkein ja bloggaus ei enää oikein maita. Kerran näinkin. Voisipa valonsäteisiin tarttua. Häikäisi oikeassa kulmassa juuri oransseina viiruina kuin majakasta. Sitten hiipui, samalla kun vedin ketjuun kaksi tupakkia.
Katsoin illalla disneyplussalta elokuvan. Ei huono, ei järin hyvä. Katsottavaa olisi luettavaa enemmän.
Väsyttää. Naapurit valvotti. En saanut enää unta. Makoilin. Lähetin twiittauksia lähinnä gif kuvien kera. Joskus 4-5 aikaan oli ihan hiljaista.
Pari viestiä vaihdoin yhden entisen tutun kanssa. Joku snäppäsi mulle joku idiootti. Dippasin selleriä paketin nälkääni aamuyöstä. Mainiosti suolentoimintaa edistävää kuitua siinä. En ole vielä mitään nauttinut koko aamuna, lounaaksi, mitään. En paastoa ei vaan tee mieli mitä on kaapissa. Voisi toki kävellä kauppaan, jos olisi varaa...
Kukkaron nyörit tiukalle. Tein asumistuen tarkistuksen vähän myöhässä ja se ei välttämättä tule heti neljäs päivä. On mulla tuossa uusi simkortti nettilaitteeseen, joka lähtee käyntiin 1.2.22 joskus ennen viittä.
Pääsee nettiin! Ihan kuin ei olisi tarpeeksi nettiä. Ihmettelee mihin sitä tarvitsee. Joku voisi väittää että yhteydenpitoon. Katsomaan nasan astronauttien kameroista maapalloa ja miten pieniä olemme.
Hiljaisuus, lumien sulaminen, aurinkoilmiö, ihan kuin kevät olisi solisemassa alas katoilta. Ei vielä. Ensin kiristyy. Sitten lauhkenee. Vaikka mitä myrskyjä vielä tulisi. Yksin kestettävä. Se on, se on yksinäistä tuo. Ihan sydän särkyy ennen kuin tulee koskaan ehjänä takaisin.
Ei syytä apeuteen, alakuloon, suruun puserossa, kyynelhiekkaan silmäkulmissa - hieraise ne pois. ¨ jaa en tiedä miksi mutta kai siitä jonkin palkkion löytää. Vesilasi ajatuskoe on tieteellisesti väärä koska koski lasi on täynnä vaikka se olisikin puoliksi vettä, onhan ne molekyylit ilmassakin jne täynnä täynnä täynnä
Olemassaolon suuri tarkoitus. Siinä mielessä buddismi on lähellä sitä, koska ihmisten mukavuudenhalu ylittää maapallon tuottamiskyvyt, ja kärsimys karaistaa kohti tietä valaistumista. Jeesus ja autiomaa. Jotain höpöä. Otin joskus loukkauksena kun mua sanottiin höpöksi. Höpö. potaska. palturi. puijaus. Olispa. En halua uskoa niihin, vaikka johdattelisivat itse ajatteluun.
Tässä ajatellut paljonkin. Mitä kaikkea tietää minusta netti +jos itse kaivelee vähän. 2006 tammikuulta löysin kirjeenvaihtoa gmailistani.
Shift pohjaan ja menoksi. En kuitenkaan, syitä häpeäkseni keksi miksi aina vain jatkaa, tätä kuin ei olisi lähtenytkään–
ongelmani lepää omilla hartioillani enkä juuri osaa sanoa miksen vaikkapa käytä kuntopyörää sen enempää ja polttaisi kaloreita joutoajalla. En vaan ole, enkä nostellut painoja. Kuten en ole pedannut sänkyä. Laiskuus, niin jotain perustavanlaatuista huonoa sen on oltava ihmisessä. Välitys jaksamus painorajoottius

.
.
.
Ei jaksa kuukaudesta toiseen, tunnista toiseen, kerrassaan tapella vastaan. Tuulimyllyjäkö? Autiota saarta? Matkata tuhoamaan pahaa valtasormusta? Tarinat vielä koituu ihmisrodun tappioksi. Kaikki keksimämme rakenteet rakkaudesta toivoon. Kieli menettää merkityksen. Omaan nilkkaan osuu huumori. Lähellä ollaan tuomiopäivää jos nyt ihmiskunta ansaitsee muuta, kuin tuskallisen paskaisen lopun. Syökää päivän annos muovia, se on kalan sisällä. Kohtuullista. Länsimainen ihminen, ja savimajat. Sarvikuonot, kirahvit, tiikerit, leijonat, hyeenat, valaat, delfiinit, hait. Mitähän on kaikkea kuollut jo tai muuttunut ravinnon ja lämpötilojen vuoksi. Jääkarhut, linnut. Tokihan jos pölyttäjät lähtee niin oisko siinä muutama kuukausi armoa homo sapiensille, pystyihmiselle joka tuhosi Maa planeetan, ympäristönsä.

Olen niin välinpitämätön ja turta kaikkeen aktivoitumiseen. Toki en halua että susia, karhuja, ilveksiä tapetaan yhtään. Villejä eläimiä. Kaikki porokarjan saisi kyllä tappaa ja jättää joulupukille yksi joka sekin kappura saisi vanhuuteen kuolla esimerkkinä siitä, että joka laji häviää jos sitä ei ensin kasvateta teuraaksi sen koko eläimen historian ajan.

Synkkiä kuvia. En tiedä miksen ikinä kirjoita näistä tovereista. Luonto kuuluu luontoon. Sitä ei saisi inhimillistää. Palvoa, kenties. Jos se kissa siinä sohvalla kun sitä pusuttelet, nyt on sen lähempää egyptin jumalia.

Lääkäri ei voi auttaa mua tuntemaan, koska mun rakkaudettomuus on perinnöllistä

 Kuuntelen jotain rakkaus podcastia ja näiden mielestä on pakkomielle, eli mielisairaus, jos haluaa vain esiaviollista romanttisia suhteita. Ei helvetti mä nauroin. Peskää suunne saippualla. Siis seksin ja irtosuhteiden haluaminen on jokin spektrumi. En tajua yhtään noiden esimerkkejä. MENTAL DISORDER. Filosofisesti puute on pahuutta, mutta ei se ole hulluutta. Lopettaisiko tän kuuntelun. Koska aseksuaalisuus on varmaan jotain tosi sairasta myös, joka johtuu traumoista. hyi vidu.

Naiset on aina mustamaalattu frigideiksi tai nymfomaaneiksi. Eletään yhä yhteiskunnassa, jossa äitinä olo on jotain pyhää maariaa. Kiva sitten olla jonkin vauvelin kakka-aikataulu. Paavikin nuhteli ihmisiä kun ne hankkii eläimiä lemmikeiksi eikä tee lapsia. Tämä on melkein Vatikaanin tapainen maa syntyvyyden kannalta kun työväki ikääntyy.

Mutta en halua olla tyytyväinen ihmismieli jos se tarkoittaa että rakkaus on minun ja jonkun muun välinen side. Mun hamsteri on erakko ja meillä on side. Ollut ainakin. Mikään ei muutu mutta kauheaa propagandaa. HALUAN OLLA HARHAINEN. En ikinä myönnä että haluaisin olla mies, seksiä, tai miellyttää kenenkään tarpeita. kiits.

you can't have what you never had. periodt. holy trinity of love sex and friendshipkakkakeksiviikko rakas viiksivallusein eikäku kyllä parta sotkuisen vaikutelman miehestä antaa

 Tarjoilija leivässäni oli hius. Jossain hevosmakkaran, eli meetvurstin, ja vaalean leivän ja oivariinin väliin eksynyt. Miksi varsiselleriä haukutaan että se olisi kuin vettä mutta kuin puraisi hiuskarvoihin. Ei mulla ole muuta ruokaa enää kaapissa. Ja se on tuoretta kun se pysyy kylmässä ja hyvää ranch dipin kanssa ehkä. Vähän kuin pepsi ja cocka-coul.

Ööh, niin näitä ruokapuheita. Purin eilen poskeni sisäpuolelle ja joidenkin mukaan se on samaa kudosta mitä vaginassa. En kyllä purrut kenenkään vaginaa että tota joo

Laitoin talvitakin päälle. Muuten on ollut ihan lämmin. Ei kannata istahtaa tai jumittaa johonkin yhteen muistoon tai ajatukseen joka juolahtaa. Se on vähän kuin tuijottaisi samaa pistettä, ja kaverini eilen puhelimessa käski olla tekemättä niin koskaan.

Mitäs muuten, ei onneksi mitään mitä ei ole pakko. Kökötän kotona. huddled in between four walls

Ai niin mun piti aloittaa sillä että mukamas jos ei ole sosiaalisessa mediassa niin ei ole enää oikeastaan kukaan. Mutta some on valhetta jne. En mä seuraa sokeasti niitä joilla on miljoonia seuraajia (algoritmien uhreja) koska en edes tiedä niistä mitään eikä tanssi ja söpö poika ilman paitaa videot oikein tarjoa mulle mitään tietoa maailmasta. fuck the rich, kiss my adverts.

Toisaalta ei saisi ymmärtää kauhistuttavia äityleitä jotka puhuu maha-asukeista ja pippeliotuksista, mutta en ymmärrä kun kilahdetaan täysin jos puolustaa toisen oikeutta omaan kehoon eikä vaikka sen toukkaa joka elää yhä emäntäoliostaan eikä esim. hengitä vielä omilla keuhkoilla. Miehet ymmärtää vain kuolemaa, mutta tieteellisesti todistettu että homosedät on parhaita kummeja lapsilleen eiku.

Vääntöä. Olen vieläkin järkyttynyt niistä twitterpuheista että olisin jokin hahmo, mun perhe vihaisi mua koska olen katkera ja vihaan itseäni ja näytän 300 kiloiselta jne selkeästi naisvihaa täynnä olevia twiittejä. En mä niitä ehkä löytäisi enää, kun en ottanut mitään screenshotteja mutta ptsd. Vähän kuin silloin kun eksä raiskasi en tajua miten olen selittänyt sen itselleni. Älä itke? Älä lyö? Sä olet mun huora.

Huonosti ollaan suojeltu mua maailmalta kyllä. :D

mun sielunkumppani on kuollut kyllä jo mikäli sattuu uskomaan kohtaloon romanttisella tapaa

 Mun toimitus oli tunnin myöhässä. En ole avannut vielä mitä siellä on. Kävin kaupassa ja ostin tuubin jätskiä. Yskin sieluni kyllyydestä vessanpönttöön sitä kun aiheutin oksennuksen sormilla kurkkuun. En edes muista koska viimeksi olisin tehnyt niin, mutta tuli parempi olo. Muuten olisi refluksia ja yskimistä joutunut sietää ja muutenkin kaipasin jotain tähän oloon. Kontrollia. Katsoin telkkarista my 600 lb life ja sekin oksensi nesteitä leikkauksensa jälkeen. Psykosomaattista. Kaipa ihmisellä saa olla tunneside ruokaan. Kuitenkin söin aiemmin valkosuklaalevyn ja valkosuklaa patukan. Jokin minttukeksi- jätski siiihen,niin no ehkä tahallaan ostin jotain sitä varten että oksentaisi. Mun pakarasta vuotaa patti ja se ei ole kipeä, mutta se pitäisi saada tyhjennettyä. Kaikki on mennyt niin pieleen tänään. Ja eilen ja muutenkin. Otin kahden tunnin nokoset, ja palelsi. Ylihuomenissa tullaan mittaa sisälämpötiloja ja täällä on ehkä 20 astetta. En tiedä onko tuosta mun sähkölämmittimestä ollut juuri hyötyä. Nyt on kuitenkin lämmin vaikka vähät vaatteet. Kokeilisin noita vaatteita mitä tilasin. En kuitenkaan mitään laita perseen alle. Paitsi sitten pyyhkeitä. Ihan optimistinen olotila toisaalta. Ostin Spotify premiumin ja vähäakkuinen puhelimeni soittaa Placeboa. Niiden uudessa sinkussa mainitaan ruoasta jotain There's nothing much to eat ja sitten muutenkin kalat voi näykkiä varpaita missä meret kohtaa, eli liikakalastukseen ottaa kantaa ja siihen mafiaan joka sitä pyörittää ihmiskaupan kera. Kovin on synkkää turhan pian, mutta Yritä Paremmin Ensi Kerralla

Sen lisäksi katsoin Harry Potter 20-vuotis luokkakokouksen tänään ja itkin vähän. En sentään niin paljoa kuin silloin kuin katsoin uudestaan Azkabanin vangin koulun jälkeen ja piti lopettaa ja alkaa itkeä yhteen asti yöllä. Jos ne nyt oli samana päivänä.

Eikä siinä vielä kaikki kurjuus, tarvisi alkomahoolia. :D