Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Jos otsikointi on runoutta niin en halua olla osa sitä

 Onpas vaikea tehtävä. Siis kaksikymmentä on iso luku. Onneksi Spotify muistaa jos muistaa mitä olen kuunnellut eniten? Ainakin ehdotukset on ihan kuraa ollut, mutta tietty kiva jos joltain seuraamaltani artistilta on tullut uutta singleä. Jotkut kappaleet on kuluneita kun niitä kuunnellut surullisilta sydänsuru soittolistoilta yötämyöden silloin kun vielä nukuin exän sängyssä... Osa noista on TikTokista tuttuja ja jotkut olen löytänyt muuten vaan? Mun lempibändiltä Seetheriltä pitäisi olla tulossa jotain uutta (ehkä?) jos ne on studiossa. Suomalainen musiikki on ihan ei ei. ei ei no no no no. Unohdin muuten kiittää pankin asiakaspalvelijaa, kun se avasi mun korttini taas käyttöön. Apple Wallet kertoi heti, että korttisi on taas käytettävissä valmiina, mutta en tiedä menikö Nintendon online jäsenyys poikki vai koittaako ne vielä uudelleen? Ööööööh eikä mulla sit. Kirjoitin kirjeen ja kävin postittaa ulkomaille ainoalle kirjekaverille, samalla röökinhakureissu. Hamsteri oli hereillä äsken ja runkkasi vesipulloa taitavasti taitaen sillä olleen jano... otin pienen videon missä höpötän mun tytölle jotain. Oisko mulla sulle jotain herkkua?

My Playlist in January 2022

 1. Toss A Coin To Your Witcher -Music from the Netflix original Series The Witcher

 2. Love it When You Hate Me -Avril Lavigne (feat. Blackbear)

 3. Headcount -TOVA

 4. Jezebel -The Rasmus

 5. I like to move it-wil.i.am (New Years Eve Party 2021)

 6. Queen Of Nothing -Elliot Lee

 7. Hypothermia -VENYSS

 8. Excuse Me While I Kill Myself- Sentenced (sang a cover on TikTok)

 9. Big Energy-Latto

 10. Lightswitch -Charlie Puth

 11. You’ll Never Change -The Veer Union

 12. Let Me Down Slowly- Alec Benjamin

 13. wish i loved you in the 90s -Tate McRae

 14. We Don’t Talk About Bruno -Encanto (Original Motion Picture Soundtrack)

 15. London Is Lonely -Holly Humberstone

 16. The Periodic Table Song (asapscience)

 17. Scorpio Season - Charlotte Cardin

 18. Paralyzed-Sueco

lauantai 29. tammikuuta 2022

Se joka toiselle kuoppaa kaivaa, omasta haudasta herää

 Nukuin 12 tuntia cpapilla josta siirryin sohvalle vielä pariksi tunniksi nukkumaan. Kävin suihkussa, pesin hampaat. En ole sen pirteämpi kuin yleensä, päänsärky on alkanut vaivailee useammin.

Mun äiti oli ostanut mulle 3xl kokoiset housut ja nämä haaremihousut on ihan jättisuuret mulle. Tulee kainaloon ja peittää jalat. Ehkä tuo vyötärönympärys alkaa olla oikea.

Olen nyt käyttänyt mun vanhoja silmälaseja pari päivää jo. Nämä on jostain 00-luvun alusta. Näen näillä ihan yhtä hyvin kuin silloin. Saisi kyllä olla isommat linssit.

Ja nyt olen niin uusavuton että googletan "lohi uunissa"

perjantai 28. tammikuuta 2022

Kehonrauhaa ja työnrauhaako? Ei potilaalla oikeuksia ole...

 Illaksi aivojumppaa, sänkyjumppaa

Ostin äänikirjan (Aivot työssä) aivotyöskentelystä. Kaivoin cpap laitteeni, tungin airpodsit korviin. Venyttelin haaroja lopuksi ja ne oli kireät. Tiedä sitten jännitänkö lisää vielä kun mulla on se ihosairaus, joka jättää arpia nivusiin. Muistan kun joskus olin ketterä aasinsillan tekoon, ja siihen miten lääkkeet poisti mun jäntevyyden kun kaikki asennot alkoi sattumaan fyysisesti täysi jäykkyys tuli tilalle. Maha on tiellä että pystyisi joogaa mitään istumisasentoja tai halata jalkoja. Ryhti on huono, että voisi tehdä seinäenkeleitä. Ei tosin niin huono mitä voisi luulla! Yletän toki lattiaan sormenpäillä, kun kumarrun. 

Toisaalta kaapit täynnä "ruokaa" ja toisaalta pitäisi jotenkin laihduttaa. Ei ole rahaa ostaa lisää, joten ensi viikon kuluessa varmaan syön nuo hävikki suklaat viidenkympin arvosta mitä nyt on edelleen. Toisaalta olisi tuoretta hamsterinruokaa. Parsaa, sokeriherneitä, omenoita, salaatinlehtiä jne mutta en mielellään tee ruokaa. En nauti siitä että suunnittelen aterioita. Mieluummin nopeaa helppoa...

Siedän lihavuuttani. Ei ikinä päästettäisi lavalle esiintyy. Eikä mulla ole muusikoiden, ihannoituja, aivoaineksia. Tämän kirjan mukaan heiltä vaatii vähemmän aivokapasiteettia napsutella sormia kuin verrokeilta esimerkiksi.

Pitäisi pelata käsikonsolia. Keräillä pokemoneja. Se on mulle samalla muistitehtävän apuväline. Strategiaa. Peli aukesi mulle keskiyön jälkeen, mutta pidin vessatauon enkä palannut enää tehtävään. Jännittävintä oli tavata pokemonjumala.

Pitäisi lopettaa tuo ikää naamaan lisäävä tupakointi joka tervaa keuhkoni mustiksi. Jos vaikka sen sijaan mussuttaisi imeskelykarkkeja, mutta nekin muuttuu ravinnoksi kun niitä alkaa olla kiva pureskella.

Paranoidisuus on leikkimistä skenaarioilla -tämä kirja

Kävin ostoksilla eilen äidin kanssa. Noutamassa touhotin.fi paketin. Varmaan teen vkloppuna uunissa lohta. Olisin halunnut sushia. Merilevä on terveellistä. Omegakolmosia, aivoruokaa, ilman välieviä ja kalan henkiä. En silti kehtaa tehdä onigirejä. En edes pidä riisistä. Korkeintaan intialaisen ruoan kanssa. Olen nuudelia. Se on toisaalta huumoria, koska keitetty nuudeli nyt vaan on heikkoa. Toisaalta olen heikko mieleltänikin varmaan. En koe olevani enää fiksukaan. Kukaan ei arvosta mun älyä. Lohduttavat jos kerron etten varmaan edes osaisi tehdä älypulman pulmaa enää, ja väittävät ettei älytestit kerro mitään sun älykkyydestä. Sellaisia sitte. Onhan ne vain opittuja juttuja. Mikä ei olisi opittua? Miksi oppiminen, työ, on niin pyhiä Suomessa? katuviisaudellani en osaa vastata retorisiin kysymyksiini


torstai 27. tammikuuta 2022

Vierasbloggaajatesti

 Toisen henkilön kertomaa: "mitä oon tehny klo 00-2.30"


Tässä ollaan Kajsan kanssa juteltu mielenterveys jutuista, toisten tunteiden ymmärtämisestä, kuin myös omien tunteiden käsittelyä ja naiseksi kasvamisesta.


Joillekin normaaleille ja terveille ihmisille nämä ovat helppoja ja ongelmattomia, toisaalla joillekin taas niin intensiivisiä.
Kajsa on omanlaisensa persoona, jota kunnioitan syvästi; ulkoa kuin sisältä kaunis, ja arvokas monella tapaa, vaikka tuntisi olonsa mitättömäksi tai vähätellyksi. Kajsa on pehmo, joka keskittyy tunteiden sijasta nykyhetkeen, kuten ihailee puolipilvistä pimeää tähtitaivasta aamuyöstä ja pilvien hehkua.

Kajsan aamu alkaa suklaalla ennen aamu sauhuja. Hän näyttää entisiä koulukuvia ja galtsu-kuvia kasvamisen ajalta. Puhuttiin työstäni, miten helvetissä jaksan sitä (ei nyt ihan noilla sanoilla). Ihana kun joku välittää.

Kiitos kummituskirjailija, palkkio tästä sadan sanan kirjoituksesta lähtee sinulle postitse kohtapuoliin. Olipa synkkä ja myrskyinen yö.


keskiviikko 26. tammikuuta 2022

Jos paskaa tulee alas, on sen mentävä myös ylös

 Nousin ylös, kävin vaa'alla. Söin puolikkaan levyn suklaata, ja kävin tupakilla. Yleensä käyn ensin tupakalla, ja sitten vasta teen mitään. Aloin katsomaan Boba Fettiä, mutta pitäisi käydä suihkussa. Eilinen oli ihan paska, ja mulla on vähän päänsärkyä. Kävin suihkussa katsottuani sen jakson, ja söin lopun suklaalevyn. Kello tulee kaksi. Tuolla tulee lumipaskaa ulkona. Kevyttä ja pehmeää, suloisen viatonta lunta.

Kirjoitin toissayönä fiktiivisen suihinotto oppaan, ja sen jälkeen ollut hiljaista.

Melko kyllästynyt ja masentunut elämiseen. Mietin tuossa miten olin jonossa työkokeiluun, ja siitä saisi hyvät kuntoutusrahat, jotka menisi ehkä lainojen maksuun. Mutta ei ole kuulunut mitään, ehkä koronankin takia.

En tiedä auttaisiko tähän oloon mikään. Sen verran tunkkainen pää nukkumisesta.

Muoks. Lisään sen verran, että en ole ainakaan nukkunut lisää. Katsoin neljännen tuotantokauden Cobra Kaita loppuun älytelkkaristani, tilasin mäkkäristä ruokaa joten söin niitä samalla, ja pelasin loppuillan käsikonsolilla pokemonia. Kävin selvittää päätäni kävelemällä kaupalle, oli mahakin melko täynnä, kaipasin pois seinien sisältä. Ostin energiajuoman lisäksi kaksi postimerkkiä ja röökit loppuviikoksi (sikäli että kaksi askia riittää). Otin kipulääkkeen ennen lähtöä ja se pääkipu on hellittänyt huomattavasti.

Onlyfansissa on kahdelle uteliaalle 1 päivän ilmainen tutustumisjakso jos on uusi mun sivuilla. Mulle tuli joku ihme fani taas ja saan yhdestä fanista 8 dollaria jos se ei esimerkiksi peruuta kuin mikäkin kusipää. Mutta tartten tosiaan sen 20 dollaria että pääsen tilittää itelleni mitään. Hyvin ne osaa ottaa välistä.

maanantai 24. tammikuuta 2022

Otsikonkin voi tyhjentää jos tiedät mitä tarkoitan

 Kas vain, sain sähköpostit mahtuu taas alle 8 gigaan gmailissa. Eli puoleen siitä mitä tilaa mulla on. Vaikka googlemail pitäisikin olla loputon, niin en mä halua pitää yli sataa tuhatta mainosta ja ketjukirjettä tallessa.

Temppu on hauska ja olen tehnyt siitä jopa YouTube videon.


Valkkailet vain maileja, joita et halua lukea tai säilyttää, painat kolmoispisteestä "suodata" ja haet samanlaisia s.posteja, siirrät roskakoriin ja käyt tyhjentää kuin koirankakkapussin.

sunnuntai 23. tammikuuta 2022

What are these, what are those

 Somebody teach me to waste food! I ordered a kebab last night and it was the size of my arm. Yet, I still ate it. Guess who didn't have anything to eat all day because they were fasting? I've never weighed this much.

Gave my hampster a bit of turnip and and she woke up and is reinforcing her fort. I've soon watched the last season of Cobra Kai and I started it like a week ago. Four seasons in a week almost... what a binge. I guess it's worse to watch the shows with the weight loss surgeries because that's the wrong kind of motivation too, to watch people overeating and taking the concequences.

I wasn't going to blog today because I take Sundays off. I just slept most of the day, then read a bit, made coffee and streamed that show. I have been thinking though. Nobody needs me. I need to do my laundry, though. There is a mountain of it. I can hear other peoples wasching machines being on. I really should start. I have so much clothes though. I am wearing my wokamon 5xl shirt and nothing else. My butt was bleeding from a flare up but at least it doesn't hurt at the moment. I hate it when I can't wear bottoms, or I have to put paper between my butt cheeks to not make a mess when I sit down. I had to wipe my chair outside twice from bloody streaks. I can go for a smoke without pants even though it's freezing. Inside is warm enough.

There's a new pokemon game on switch soon, I already bought it. I bought stamps. I'm waiting for a food delivery of items like chocolate of which the date is soon, so they aren't going to waste but I kind of think that isn't just economical thing to do, it isn't dangerous to eat that kind of food - they're just still making money of it. Why do I keep falling for some preloved... well, there's this quote "everyone loves love, but what everyone loves more, is second-time around love" not sure where I picked that up from but probably in England.

I've lost my game cartridge for Animal Crossing which is probably good but I can't use the amiibo cards now.

My flat is such a mess and I'm no better. There's mostly clutter, clothes and dirt on the floor, dishes, disorganisation. It is anxiety inducing and a bad taste in my mouth. Not that there's anyone to call over. I just can't throw away stuff. I wear out most things but I still leave those clothes for a year before I bin them. If it's clothes, maybe never, unless they are worn close to the skinfolds and then I need to replace them as I chuck them out.

Maybe I need to watch more decluttering videos on youtube. Maybe I don't. Maybe the idea doesn't mean anything anymore. I need to make life simpler for sure. Forget reusable and introduce single-use. Become the burden for the planet everyone was born to be.

lauantai 22. tammikuuta 2022

puijauksen ja juksauksen kuningatar, vetää nenästä, itseäänkö manipuloi

 Olin hetken kuntopyörällä kunnes perse alkoi puutua ja piti käydä veskissä. Sitten ostin uuden pokemon pelin switchille. Sweatcoinseilla tilasin jonkun skillsuccess.comin kursseja ilmaiseksi muutaman viikon, mutta trustpilotin mukaan sitä on vaikea peruuttaa ja vaikutti vähän köykäiseltä sisältö muutenkin. Ei kannata antaa minnekään kortin tietoja... Näin aamusta, jotain unta missä oli meneillään kisat, jossa kilpaili paljon seksikkäitä tyttöjä, ja Gordon Ramsay sanoi mun etunimen. Mikäs sen enemmän voisi motivoida laihduttamista. Hänhän on googletuksen mukaan fitnessfanaatikko. Toisaalta varmaan lihon jne. Ensi viikolla budbee toimitus varmaan, niitä matsmartin suklaita. Mietin jos leikkisi taaperoa ja söisin nokkamukista mun ateriankorvikkeet.

Eilen ostin kaupasta muunmuassa mämmiä ja sellaisen jäisen toblerone suklaapiirakan. Katsoin telkkarista King Kongia ja söin koko kakun. Aamiaiseksi lisää mämmiä ja kermaa. Aika rasvaiselta vaikutti. Toisaalta jos olisi polttanut 250 kaloria tossa kuntopyörällä. Ei siitäkään mitään apua ole ellei sitä tee ainakin neljä tuntia. Mä en jaksa edes varttia. Nostin vähän satulaa. Mutta vaikea päästä sitten uudestaan kyytiin, kun on luovuttanut. Muistan joskus alle 70-kiloisena kun hyppäsin ainakin kaksi metriä ilmaan paikoiltani innostuksesta. Vai oliko sekin unta, ei tiedä, eihän minua kukaan uskonut muutenkaan. Jos olinkin huonossa kunnossa niin en ainakaan fyysisesti. Lannistettu vain, ja epäluuloinen kaikkia hulluja, kohtaan joiden kanssa pistettiin asumaan.

No mutta joo, toi kuvan. Otin snapchatin vauvafiltterillä, ja yhdellä toisella sovelluksella muokkasin lisää. Poistin sen helistimen. Ties vaikka tarvisi uuden profiilikuvan jälleen.

Muoks. Luin pari lukua Auraasian viimeisiä lapsia. Sitten aloin katsomaan CuriosityStreamista jotakin Myths&Monsters dokumenttia. 

Muoks2. Kirjoitin 10 postikorttia ja tilasin lisää postimerkkejä. Puuttuu kaksi postimerkkiä. Ei noilla kauhea kiirettä ole ehkä.

perjantai 21. tammikuuta 2022

Maailmaan tappiin asti voi asti kokeilla pärjääkö yksin

 Vähän noloa, kun hamsteri herättää mut päiväunilta kitinällä. Annoin sokerihernettä ja palan omenaa. Äiti laittoi mulle että oli ostanut housut mulle, ja sitten siltä oli tullut 20e "äidiltä sovitusti". Maksoin tänään takuueläkkeestä yhden laskun. En edes muistanut että tulee takueläke mutta kaipa sitä on tottunut ettei rahat riitä loppukuusta muutenkaan. Söin tänään about 1600 kaloria kerralla ja menin päikkäreille. En ollut siis vielä syönyt muuta, mutta ilmeisesti jos olisi normaalipainon ylärajoilla mun pituisena, niin pitäisi kai syödäkin korkeintaan sen verran jos ei liikkuisi. Sain siitä jotain tyytyväisyyttä kun, paistoin ne kanat.

Sen lisäksi vain katsonut netflixiä. Jostain syystä Cobra Kai on alkanut Suomessakin vähän trendaamaan. Elämäni tarkoitus on päästä 55 tasolle Merge Mayorissa. :P

Jeps, mulla on vähän pisuhätä. Enää muutama tupakka jäljellä. Aloitin aamun pesemällä hampaat, laittamalla puuteria ja sipaisemalla ruskeaa väriä kulmiin. Sitten kuitenkaan ottanut muita kuvia kuin minusta lojumassa sohvalla päivän ruokalista topilla. Yksi uusi toppi, tällainen polyesteriversio 90-luvun topista. Kai näille on jokin muukin sana, pienet olkaimet. Keltaiset olkaimet ja sininen rypytys muuten. Jalassa on jotkut ikivanhat mustat legginssit, joissa sivuilla näyttää vähän feikkinahkalta.

Unelmoin että tekisin kyykkyjä tai olisin kuntopyörällä. Makoilu sohvalla kuitenkin voitti. Pitäisi kai vaikka mitä... tehdä maksusuunnitelmaa, värjätä päätä, kirjoittaa kirjettä ja muutenkin seurata tapahtumia tai kysellä ihmisiltä miten ne voi. Ei kukaan ainakaan multa ikinä mitään kysy ensin. Onhan tuo kuormittavaa molemmin päin. Että vittu ihmiset on kuraa. En mä tätäkään blogia muiden vuoksi kirjoita. Ei se edes mulle tee mitään välillä pelkkä istuminen ja näppäimistön raapiminen, samalla kun keksii kirjoitettavaa.

Eikä mulla sitten sen kummemmin luovuudenkukka kukoista. Luovuttanut jo. Vierivä kivi ei sammaloidu, mutta aika vierii kovaa ja joskus sitä huomaa että determinismin kärryt on tiputtanut sut kyydistä. Mä lihoin kun juopottelin joka viikonloppu, lainattiin kauhuleffoja Makuunista. Yhtäkään videovuokraamoa kohta ole. Se on mennyttä aikaa se. Täytyisi vain nämä kertyneet kilot saada pois, toisaalta olen jo vuosikausia tyytynyt 125 kilon maksimimäärään painoa. Kilot sinne sataan kiloon asti en itse saanut päättää mitä kaikkea söin (tai salaa vein ja tein omia sotkujani) ja ruokahalua nostava lääke nosti sen 10 kiloa vuodessa, nyt on painoneutraali lääke mutta mitään ei tapahdu, siis että pääsisi laihtumaan.

Olen tehnyt hitaudestani ja passiivisuudestani jonkin taidemuodon jolla eristää itseni muista. Vaikka nero olenkin.


Muoks.

Värjäsin hiukset

torstai 20. tammikuuta 2022

Pintapuolinen raapaisu

 Olin yötä keskustassa bestiksen luona. Äsken soitettiin entisestä Best Buddies kaveritoiminnasta. 

Mulla meni jotain vajaa 50e juomiin ja ruokiin. Olen tosi huono matikassa mutta kaipa se meni oikein. Kävin rikkoo kaverin 50 setelin pizzeriassa, otin pitsan ja ranskalaiset. Siitä sain takaisin, mutta ne meni kaverille. Lisäksi sain kympin, mulla on siis kolikoita ja se kymppi jäljellä viidestäkympistä. Mä ostin sille parillakympillä juomaa ja kympin tupakkiaskin. Omiin juomiin meni vähän, pari mietoa viiniä ja yksi kaljatölkki. Ostin niitä brittiläisiä suklaapalleroita ja sipsiä, jotka tuli syötyä hiljalleen yön mittaan. Sit sain runebergin tortuista toisen mitä hänellä oli. Maksoin itse tietty matkat ja vein koiraa aamusta kilsan lenkin.

Kävin suihkussa, kun tulin kotiin. Nyt katson telkkaria. Voisi tehdä jotain tiktokkia mutta mieluummin vaan twiittailisi. Mulla on intohimo ollut tietokoneisiin aina. Joskus pelasin facebookin pet societya, kunnes se loppui joskus 2012. Sen lisäksi muokkasin oman naaman toisten tilalle jollain faceinthehole.com ...Voisi kysyä mitä järkeä on ostaa virtuaalilasit tänä päivänä. Ennen kuin kaikki sai älypuhelimet käden jatkeeksi, niin kukaan ei ymmärtänyt mun tietokoneella surffailua tai pelailua jne tiedonhakua

Ei toisaalta aika riittäisi muuhun kuin nettiin, koska niitä johtoja riittää ja binäärikoodia. Silti otan mieluummin päikkärit, kuin luen mun ilmoituksia. Puhelin on aina Älä häiritse -tilassa!

Joku tyyppi kosi ja halusi mun kanssa naimisiin, jonka kanssa tuli osuma fb datingissa, eikä olla edes tavattukaan. Siksi mä nyt katson tätä 90 päivän morsianta. Luulisi ettei tarvi mua naida ja mun kelajutut menee taas sekaisin jos mulla olisi puoliso, niin jotain oleskelujuttua varten... kai sillä töitä on, luulisi että tänne saa ties mitä työskentelylupia. eh.

Pitäisi alkaa pikkuhiljaa siivota hamsterin terraariokin. Se on erakoitunut hillopurkkiinsa ja tukkinut itsensä sisään. En ole nähnyt sitä eilen olenkaan.

keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Eikä siellä peilissä vielä kaikki näkynyt, päinvastoin

 Näin unta jossa mua vietiin melko kiireettömästi teho-osastolle. Multa irtosi mahasta iso palanen, ja läppäsin sen vain kiinni etten vuoda kuiviin ja alkoihan se muka parantua reunoista mennä kii. Joo, vereni oli melko sakeaa siirappia, kun sitä ei valahtanut kaikki pois, noh vaivani paheni, kun odottelin jotain ihmistä jostain turhaan, ja reissasin. Lopulta kaikki nousi outoihin kun näytin mun spitaalista ihoa, mikä mua vaivasi jne. Mua vei ainakin neljä isoa miestä ja naiset lähti perässä sushien ja riisikakkujensa kanssa. En päätynyt minnekään operaatiosaliin, kun heräsin lopulta. 

Mutta jos tästä unesta lähtisi ettii kertoja, kun olen ollut jossain hengenvaarassa, niin en kovin montaa muista kiitos suojelusenkelini. Kerran venähtänyt nilkka, mutta muuten säästynyt: suurimmilta vahingoilta fyysisesti.

Söin pari mandariinia, ja muroja. Herätty kymmeneltä ja sitten sohvalle takas, kun niska tuntui menevän jumiin jos tuijotan näyttöjä enää yhtään. Pitäisi ehkä hankkia se tai chi peli virtuaalilaseihini. Vaikka ne kyllä lähinnä pölyttyy.

Ei mitään kovin mielenkiintoista ole tullut vastaan tänään vielä siis. Jotakin mitättömiä traumoja muistanut. Sen siitä saa kun on laiska mieli ja pienet aivot eikä edes yhtään viisaammat yhteydet aivoalueiden välissä.

Livejournal blogini täytti eilen 14 vuotta. Ei sinne kannata mennä toisaalta. Vanhoja juttuja. Kaikki selkeäjärkisemmät jutut piilottanut omille silmille.

Mitä tänään ei tee niiin ei tarvitse kyllä huomiseenkaan jättää eiku. Pränkkiä vaan loppukevennökseksi

tiistai 18. tammikuuta 2022

Tiedonjano on söpöä toisin kuin täydellisyys❤️

 Netflix huijasi mut katsomaan jotain true crimea. En pidä niistä, koska olen perinyt väkivallattomuusgeenin ja kilttiyden... lähinnä tylsistyn kun luen noita trategioita. Ei kukaan normaali ihminen joudu sarjamurhaajan uhriksi, usko valheita ja salli tollaista enää nykyään ainakaan. Tai no, jos on tyhmä ja asuu omassa kuplassa ja suostuu mihin vaan kun pyydetään... Joo, en mä voi katsoa tätä. En tajua. Joku jolla varmaan pakkomielle valehdella ja huijata toisia. Valheiden verkot ei yllä kovin syvälle, vaikka kuinka yrittäisi pilata toisten elämiä... jokainen on kuitenkin vastuussa omasta tietämättömyydestä viattomuudesta tai miksi sitä nyt sanotaan, että antaa muille sen oikeuden pilata sun elämä kun et tiedä paremmasta... naiivi.

Mun piti kirjoittaa jostain mutta unohtui. Kävin piikillä tänään klo11, seuraava on ystävänpäivänä. Hoitsu selitti mulle että on ollut tullut uusi maksu aikojen peruuttamisesta, kuin mun ymmärrys asiasta olisi ollut elintärkeää. En mä voi vaan peruutella aikoja, mulla on melko tarkasti rajattu milloin mun pitää siellä käydä.

Juon vikan cokistölkin. Tein ranskiksia ja kalapuikkoja. Äsken söin yhden juustosämpylän. Kirsikkatomaatit maistui jotenkin huonolle, syljin niitä suusta. Ne on ollut lämpimässsä. Ruokaa on, pitäisi vain muistaa mitä kaikkea pitäisi syödä ettei ehdi menee huonoksi. Sitruunajogurttia oon juonut. Viikko aikaa paistaa kanaviibaleet. Miten kauan mikäkin säilyy ja jaksanko syödä. Olen varmaan lihonut, kun korsettikin meni vain löysästi päälle. Toisaalta oli ripulia eilen... varpaankynnet leikkasin... kaveri soitti... suihkussa käynyt ja pessyt hampaita, mutta joulun jälkeen käyttänyt ollenkaan unilaitetta.

Joku kommentoi yhteen julkaisuun tähtikartoista. Eilen taisi olla täysikuu, jos ei ole tänään, ja ja... en osaa selittää niitä kuvioita. Mutta jos niihin astrologiaan uskoo, niin helpolla ne saattaa ohjata sun ajatuksia asioihin joita et ehkä tiedä unohtaneesi vieläkään.

Aika on hassu juttu, vähän kuin keittoa. Eilen tein kasviskeittoa tölkistä ja sulatin uunissa patonkia. Ei mikään ravintolatason elämys.

Vauhdilla huomiseen. Täällä kävi yksi mies joka maksaa mulle viidenkympin setelin taidoistani mun suulla. Olen pitänyt taukoa monta kuukautta kenestäkään. Sillä oli lompakossa enemmänkin seteleitä ja mä olin vaan :/ Se otti vihdoin kortsunsa pois, ja tuli mun kurkkuun. Kyyneleitä tuli pari siinä kun se pani sitä täytettä, mutta ei ollut liian paha, vähän siinä rajoilla. Kenenkään persereikää en ala nuolemaan, liian homohtavaa. Laitoin korsetin hetken mielijohteesta, että olisi reilumpaa. Mun suutaidot yhtä miestä vastaan. Olin pro jo ekasta kerrasta.

Mutta ei tosiaan ole mitään tekemistä viikkoihin. Mädäntyä sisällä ja lihoa. Katsoa Netflixiä. Pitikin sen uusiutua, perkele.

Eikä mulla sitten muuten mitään epätyypillistä asiaa ole. Jos verenkiertosi parani paisuvaislihaksessa niin olen pahoillani, mene runkkaa. Varmaan lukijoista edes jollakulla on jokin seksikäskin ominaisuus, jota ihailla. Älkää tehkö itsestänne huonompaa kuin olette. Jos se kuulostaa pahalta, niin älä lue kaikkea mitä luulet eikun usko mistä itse pidät ettei sua voida aivopestä eiku. :Vinkki vinkkinä:

maanantai 17. tammikuuta 2022

Ette saa mun mielikuvituspoikaystävää ikinä, eiku

 Joo no en mäkään haluisi olla tällaisen kaveri. Olen niin paras ihminen koskaan. Viime yönä ei tullut uni silmään. Täytyy kai ottaa päikkärit kun tulen kotiin. Liikaa TikTokkia kai. Kaikki haluaa viraaliksi vaikka ne olisi pahkasian näkösiä. Tosin mun väsyneet aivot ei keksi lennosta hauskoja sikavitsejä, jotka menisi sinne päinkään kielitoimiston ohjeiden mukaisesti.
Pakko syödä välillä jotain. Hieno juttu että ne on ottaneet ruissipseistä pois maltodekstriinit. Ei tule heti himo.
Vasta kahdelta se aika. Vielä ehtii peruuttaa, mutta olen kyllä oireeton. Enpäs tiedä mitä kirjoittaa. Tyhjentävästi tehnyt jo kaikkea sen puoleen.
Melko varma että se Lindbergin Chad kysyi mitä sinne Suomeen kuuluu. Kävin 3.rokotetta ottaa ja mua ennen oli yksi Lindberg. Ostin siltä yhden signeeratun valokuvan joskus 12 jälkeen yöllä. Sitä kesti tunnin että tuli mun vuoro. Ihan täydellistä kattoo sitä pitkästä pitkästä aikaa, vaikka menikin rahat. Porukkaa oli 200-600 väliltä koko ajan ja, sai 100k tykkäystä täyteen, striimiin. Häntä ennen katsoin bb-nikon liveä. Sitten umk biisi The Rasmukselta bongahti mun tajuntaan keskiyön jälkeen, ja olin melko varma että se huutaa jotain kajsablom mutta se olikin vaan jokin Beelsebub eikun Jezebel. Näin paljon kiinnostaa.
Koko illan pelasin drag show tähden äppiä ja yritin pysyä top1:senä. Ei se sitten pidemmän päälle oikein pitänyt otteessa. Eniten pelannut Merge Mayoria, seuraava tavoite jossain levelissä 55. Editoreiden valinta hah. Onneksi en ole ikinä ladannut Candy Crushia. En muista olisinko pelannut Angry Birdsiäkään ikinä.
Naisella on aina oikeus vaihtaa mielipidettä. Katsoin tiktokkia missä miehet valittaa ettei kukaan välitä niiden mielenterveydestä, ettei heillä ole ketään kelle soittaa. Mikäs siinä jos vähän huorille soittelee. Kukasta kukkaan vain. Ei vaan, on se vaikea löytää sopiva terapeutti. Itse voisin puhua kenelle vain.
Sikäli että jotain korventaisi mieltä enää. Olisi hampaankolossa. Raivon kylmä nihkeä käsi kutittelisi niskaa, tai antaisi puhtia imurointiin koska ei ole ihan normaalia kuulemma.
Mulla on marraskuun puolestavälistä ollut kirje kesken amerikankirjekaverille. Vaikuttaisi vähän siltä etten enää viittisi.
Pitäisi, saisi, voisi. Niihin rakentuu meikän arki. Paitsi ettei huvita, kehtaa, viitsi, jaksa, kykene. Miten mä saan itsestäni niin tylsän ja periaatteessa hyödykkeen. Vuodet vierii, vuodenajat kierii, sinua en koskaan ikinä nää. Valheessa elän. Kukaan ei edes pidä yhteyttä. Mulla on niin omat jutut ja nekin persiistä.

sunnuntai 16. tammikuuta 2022

...sad endless nothingness, and grey skies with a gust'o'wind- with a grip that's not tight as steel, murky like dishwater but maybe just rocksolid'

 Dear head, you hurt. I should take a painkiller. It's probably tension headache or from that crippling despression of why I go back to sleep for hours after I wake up in the morning. Tomorrow talk with a psychiatrist nurse. I feel like cancelling it. I don't want to travel anywhere so I don't get a covid.

I have my injection on a full moon again. Apparently it has synced with the moon. Every 4 weeks. I was 31 or was I 32 when I stopped menstruating with the sterilization I had done. Saves a lot of diapers. Although I still get hidradenitis suppurativa flares so there's still a bloody mess from that in my skin folds.

Yesterday went grocery shopping with mum. We bought at least 100 euros worth of food. I am not missing anything. A new toilet rug and a brandless pump bottle for handsoap I also bought. My feet aren't soft, so the rug actually rubs on my dry soles. Tries to come with.

My mood is like a rancor's from star wars when it hasn't bonded with anyone yet. I feel like I'm wearing blinds and I could bond with the first human I see. And besides disneyplus, I have Netflix so I ought to make another pun or a parable or use as symbol in a context something else I've watched on it, too just to be fair. Can't think of an exciting one, I've only watched the first season of Cobra Kai yesterday except for the last episode. Felt a bit rushed if they were going to the championships already, and there's still 3 seasons so I guess the plot's going to slow down somewhat.

90s nostalgia

But what do I know. Culture pollutes. What is culture? Is it just entertainment. A hobby. Everything the film industry produces, books and every other endless creative means to monetize your creations. As someone whose seen at least 800 movies, I don't give a crap. You could quiz me on movies, whether I remember what I've seen. There was a Harry Potter quiz show, and I would've known which sofa Hermione's parents got obliviated on, even though it's in the movie for like 2 seconds.

The billions of gigabytes of not useful knowledge my brain must have, and I still have to function. Sometimes not even finding any right words. I just need a niche or like, pick a detail of something to expertise on and write about that. Yeah, pick smell or sight or people or ideas. Can't just categorize on one different specifics. Fanfiction is illegal and I don't have followers anywhere to be able to have a voice.

The headache is actually almost gone now that I started with. Helps with coping when you can concentrate on something. Not daydream and worry about stuff without purpose. Yes, random has the most data in it. *takes a drink break and drops the cap on the floor* it's lemon season if you believe. Life makes me a lemonade.

Anyway, it's pretty confusing. I haven't had a sense of control over my life for years. It's like being on the passanger seat and you know you're going somewhere bad and you feel motion sickness but you should write and look things up.

Bits and bobs. Long term memory, short term memory, episodical memory, or 

 • working memory.
 • sensory memory.
 • short-term memory.
 • long-term memory.
Lobotomy by senses. I'm mentally ill and don't want to explain psychosis to anyone because it is still ??? to me. Still too busy to put my words on it. I mean, if I was mentally ill I would love to study psychology but what I've learned it isn't a science just like religion isn't. Sure you study your claims and test people but it will never be objective. Religion fought science for a long time and it's only friend were philosophers. You just set people back by putting them on drugs that limit their brain natural functions, not that I've ever felt any single positive effect of my drugs. 

People go round in circles never really in a hurry to get anywhere. That is the herd mentality I know of. But be destructive, and everyone goes mad.

Always holding me back, people who've cared. Lied because they didn't know my whereabouts, just assumed I wasn't even living. My mom used to just throw away my stuff. Throw away my dreams and childhood of stuff I'd paid for.
It's all a bad memory... I can't take anything with me when I go off my rails. But before I go insane, it's all just subjective words in a memorybank of a system that's like nuclear waste in it's sensitivity.
Nothing is serious except being important, and even for that you need a lot of experience

...end of ends, death of deaths, Sunday of usually not bothering to even write
#everythinglooksbetterinacircle 

perjantai 14. tammikuuta 2022

bäkkii voimatorkuille

 Kävin pitkästä aikaa suihkussa. Söin yhden omenan, paketin nuudelia ja loput valkohomejuustot leivän päällä ja olen ihan täynnä. Toisaalta ei ole mitään ruokaa kotona, mutta puolikuntoista väsynyttä äitiä ei viitsisi raahata ajaa mua ostoksille. Eilen tilasin nuudeleita ja kanaa ja vihanneksia kotiin. Melkein tilasin jotain muutakin pikaruoan tapaista, mutta sitten tuli aika vastaan. Vielä pitäisi kolme viikkoa pärjätä näillä rahoilla. Tupakalla olen nyt käynyt kerran. En tiedä kumpi meni enemmän päähän, syöminen vai se rööki. Tilasin jostain hävikkikaupasta eilen illalla 50eurolla lähinnä suklaata. Saas nähdä milloin toimitus. Ensi viikolla pitäisi käydä juttelee tipotien hoitajan kanssa. Huvittaisi perua se, etten altistu viiruksille. Tiistaina on sitten hoitaja lääkityksen merkeissä. Jää vielä yksi injektio, ja sitten täytyykin jo maksaa vuoden alusta se omavastuu joka on 50e.

Olen nukkunut pois univelkoja. Sohvalla meni päivä. Vähän on palellut. Täällä kuitenkin vetää toi yksi keittokomeron ikkuna ainakin. Tilitin onlyfansista itelleni äsken vähän. Mun piti sinne tehdä uutta postausta. Miten sitä jaksaisi mitään. Tiskivuori kasvaa, snäksit lattioilla lisääntyy. Toisaalta miksi viihtyä kotona, kun muuallekaan ei oikein pääse.

Vasta kuudelta tulee mun lempiohjelma Hengenvaarallisesti lihava. Heheh. Tiktokkia viitti selata. Mun työtuoli täytti 7 vuotta. Se on ikeasta. Ei sentään pelituoli. Hellästi pyöritty, ja vain oikeaan suuntaan. Mitähän sitä, muuttuisi meren vaahdoksi. Ei prinssejä ole. Ihmisyys on yliarvostettua, aina löytyy jokin syy roastata muita. Amerikanismi ehkä, mutta ei tämä muuten edes käänny kielille. Aina kun yritän puhua iPhonelleni enkkua, niin se mikrofoni ei edes äänitä mitään. Lannistavaa. Onneksi ei ole äidinkieleni.

Toivottavasti olette lukenut edelliset, koska jos olenkin hauska, niin miehet kuulemma vihaa hauskoja naisia. Vain miesten vitseille kuuluu nauraa orgastisesti. Olette tehneet naisesta luonnon parhaimman näyttelijän.

torstai 13. tammikuuta 2022

Jos annat kaksi vaihtoehtoa niin oleta että kolmas istuu paremmin

 Aukeos lukkiutuma! Koko yön, päivän, 48 tuntia ollut somessa melkein ja bloggaus ei enää oikein maita. Kerran näinkin. Voisipa valonsäteisiin tarttua. Häikäisi oikeassa kulmassa juuri oransseina viiruina kuin majakasta. Sitten hiipui, samalla kun vedin ketjuun kaksi tupakkia.
Katsoin illalla disneyplussalta elokuvan. Ei huono, ei järin hyvä. Katsottavaa olisi luettavaa enemmän.
Väsyttää. Naapurit valvotti. En saanut enää unta. Makoilin. Lähetin twiittauksia lähinnä gif kuvien kera. Joskus 4-5 aikaan oli ihan hiljaista.
Pari viestiä vaihdoin yhden entisen tutun kanssa. Joku snäppäsi mulle joku idiootti. Dippasin selleriä paketin nälkääni aamuyöstä. Mainiosti suolentoimintaa edistävää kuitua siinä. En ole vielä mitään nauttinut koko aamuna, lounaaksi, mitään. En paastoa ei vaan tee mieli mitä on kaapissa. Voisi toki kävellä kauppaan, jos olisi varaa...
Kukkaron nyörit tiukalle. Tein asumistuen tarkistuksen vähän myöhässä ja se ei välttämättä tule heti neljäs päivä. On mulla tuossa uusi simkortti nettilaitteeseen, joka lähtee käyntiin 1.2.22 joskus ennen viittä.
Pääsee nettiin! Ihan kuin ei olisi tarpeeksi nettiä. Ihmettelee mihin sitä tarvitsee. Joku voisi väittää että yhteydenpitoon. Katsomaan nasan astronauttien kameroista maapalloa ja miten pieniä olemme.
Hiljaisuus, lumien sulaminen, aurinkoilmiö, ihan kuin kevät olisi solisemassa alas katoilta. Ei vielä. Ensin kiristyy. Sitten lauhkenee. Vaikka mitä myrskyjä vielä tulisi. Yksin kestettävä. Se on, se on yksinäistä tuo. Ihan sydän särkyy ennen kuin tulee koskaan ehjänä takaisin.
Ei syytä apeuteen, alakuloon, suruun puserossa, kyynelhiekkaan silmäkulmissa - hieraise ne pois. ¨ jaa en tiedä miksi mutta kai siitä jonkin palkkion löytää. Vesilasi ajatuskoe on tieteellisesti väärä koska koski lasi on täynnä vaikka se olisikin puoliksi vettä, onhan ne molekyylit ilmassakin jne täynnä täynnä täynnä
Olemassaolon suuri tarkoitus. Siinä mielessä buddismi on lähellä sitä, koska ihmisten mukavuudenhalu ylittää maapallon tuottamiskyvyt, ja kärsimys karaistaa kohti tietä valaistumista. Jeesus ja autiomaa. Jotain höpöä. Otin joskus loukkauksena kun mua sanottiin höpöksi. Höpö. potaska. palturi. puijaus. Olispa. En halua uskoa niihin, vaikka johdattelisivat itse ajatteluun.
Tässä ajatellut paljonkin. Mitä kaikkea tietää minusta netti +jos itse kaivelee vähän. 2006 tammikuulta löysin kirjeenvaihtoa gmailistani.
Shift pohjaan ja menoksi. En kuitenkaan, syitä häpeäkseni keksi miksi aina vain jatkaa, tätä kuin ei olisi lähtenytkään–
ongelmani lepää omilla hartioillani enkä juuri osaa sanoa miksen vaikkapa käytä kuntopyörää sen enempää ja polttaisi kaloreita joutoajalla. En vaan ole, enkä nostellut painoja. Kuten en ole pedannut sänkyä. Laiskuus, niin jotain perustavanlaatuista huonoa sen on oltava ihmisessä. Välitys jaksamus painorajoottius

.
.
.
Ei jaksa kuukaudesta toiseen, tunnista toiseen, kerrassaan tapella vastaan. Tuulimyllyjäkö? Autiota saarta? Matkata tuhoamaan pahaa valtasormusta? Tarinat vielä koituu ihmisrodun tappioksi. Kaikki keksimämme rakenteet rakkaudesta toivoon. Kieli menettää merkityksen. Omaan nilkkaan osuu huumori. Lähellä ollaan tuomiopäivää jos nyt ihmiskunta ansaitsee muuta, kuin tuskallisen paskaisen lopun. Syökää päivän annos muovia, se on kalan sisällä. Kohtuullista. Länsimainen ihminen, ja savimajat. Sarvikuonot, kirahvit, tiikerit, leijonat, hyeenat, valaat, delfiinit, hait. Mitähän on kaikkea kuollut jo tai muuttunut ravinnon ja lämpötilojen vuoksi. Jääkarhut, linnut. Tokihan jos pölyttäjät lähtee niin oisko siinä muutama kuukausi armoa homo sapiensille, pystyihmiselle joka tuhosi Maa planeetan, ympäristönsä.

Olen niin välinpitämätön ja turta kaikkeen aktivoitumiseen. Toki en halua että susia, karhuja, ilveksiä tapetaan yhtään. Villejä eläimiä. Kaikki porokarjan saisi kyllä tappaa ja jättää joulupukille yksi joka sekin kappura saisi vanhuuteen kuolla esimerkkinä siitä, että joka laji häviää jos sitä ei ensin kasvateta teuraaksi sen koko eläimen historian ajan.

Synkkiä kuvia. En tiedä miksen ikinä kirjoita näistä tovereista. Luonto kuuluu luontoon. Sitä ei saisi inhimillistää. Palvoa, kenties. Jos se kissa siinä sohvalla kun sitä pusuttelet, nyt on sen lähempää egyptin jumalia.

keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Lääkäri ei voi auttaa mua tuntemaan, koska mun rakkaudettomuus on perinnöllistä

 Kuuntelen jotain rakkaus podcastia ja näiden mielestä on pakkomielle, eli mielisairaus, jos haluaa vain esiaviollista romanttisia suhteita. Ei helvetti mä nauroin. Peskää suunne saippualla. Siis seksin ja irtosuhteiden haluaminen on jokin spektrumi. En tajua yhtään noiden esimerkkejä. MENTAL DISORDER. Filosofisesti puute on pahuutta, mutta ei se ole hulluutta. Lopettaisiko tän kuuntelun. Koska aseksuaalisuus on varmaan jotain tosi sairasta myös, joka johtuu traumoista. hyi vidu.

Naiset on aina mustamaalattu frigideiksi tai nymfomaaneiksi. Eletään yhä yhteiskunnassa, jossa äitinä olo on jotain pyhää maariaa. Kiva sitten olla jonkin vauvelin kakka-aikataulu. Paavikin nuhteli ihmisiä kun ne hankkii eläimiä lemmikeiksi eikä tee lapsia. Tämä on melkein Vatikaanin tapainen maa syntyvyyden kannalta kun työväki ikääntyy.

Mutta en halua olla tyytyväinen ihmismieli jos se tarkoittaa että rakkaus on minun ja jonkun muun välinen side. Mun hamsteri on erakko ja meillä on side. Ollut ainakin. Mikään ei muutu mutta kauheaa propagandaa. HALUAN OLLA HARHAINEN. En ikinä myönnä että haluaisin olla mies, seksiä, tai miellyttää kenenkään tarpeita. kiits.

you can't have what you never had. periodt. holy trinity of love sex and friendshipkakkakeksiviikko rakas viiksivallusein eikäku kyllä parta sotkuisen vaikutelman miehestä antaa

 Tarjoilija leivässäni oli hius. Jossain hevosmakkaran, eli meetvurstin, ja vaalean leivän ja oivariinin väliin eksynyt. Miksi varsiselleriä haukutaan että se olisi kuin vettä mutta kuin puraisi hiuskarvoihin. Ei mulla ole muuta ruokaa enää kaapissa. Ja se on tuoretta kun se pysyy kylmässä ja hyvää ranch dipin kanssa ehkä. Vähän kuin pepsi ja cocka-coul.

Ööh, niin näitä ruokapuheita. Purin eilen poskeni sisäpuolelle ja joidenkin mukaan se on samaa kudosta mitä vaginassa. En kyllä purrut kenenkään vaginaa että tota joo

Laitoin talvitakin päälle. Muuten on ollut ihan lämmin. Ei kannata istahtaa tai jumittaa johonkin yhteen muistoon tai ajatukseen joka juolahtaa. Se on vähän kuin tuijottaisi samaa pistettä, ja kaverini eilen puhelimessa käski olla tekemättä niin koskaan.

Mitäs muuten, ei onneksi mitään mitä ei ole pakko. Kökötän kotona. huddled in between four walls

Ai niin mun piti aloittaa sillä että mukamas jos ei ole sosiaalisessa mediassa niin ei ole enää oikeastaan kukaan. Mutta some on valhetta jne. En mä seuraa sokeasti niitä joilla on miljoonia seuraajia (algoritmien uhreja) koska en edes tiedä niistä mitään eikä tanssi ja söpö poika ilman paitaa videot oikein tarjoa mulle mitään tietoa maailmasta. fuck the rich, kiss my adverts.

Toisaalta ei saisi ymmärtää kauhistuttavia äityleitä jotka puhuu maha-asukeista ja pippeliotuksista, mutta en ymmärrä kun kilahdetaan täysin jos puolustaa toisen oikeutta omaan kehoon eikä vaikka sen toukkaa joka elää yhä emäntäoliostaan eikä esim. hengitä vielä omilla keuhkoilla. Miehet ymmärtää vain kuolemaa, mutta tieteellisesti todistettu että homosedät on parhaita kummeja lapsilleen eiku.

Vääntöä. Olen vieläkin järkyttynyt niistä twitterpuheista että olisin jokin hahmo, mun perhe vihaisi mua koska olen katkera ja vihaan itseäni ja näytän 300 kiloiselta jne selkeästi naisvihaa täynnä olevia twiittejä. En mä niitä ehkä löytäisi enää, kun en ottanut mitään screenshotteja mutta ptsd. Vähän kuin silloin kun eksä raiskasi en tajua miten olen selittänyt sen itselleni. Älä itke? Älä lyö? Sä olet mun huora.

Huonosti ollaan suojeltu mua maailmalta kyllä. :D

tiistai 11. tammikuuta 2022

mun sielunkumppani on kuollut kyllä jo mikäli sattuu uskomaan kohtaloon romanttisella tapaa

 Mun toimitus oli tunnin myöhässä. En ole avannut vielä mitä siellä on. Kävin kaupassa ja ostin tuubin jätskiä. Yskin sieluni kyllyydestä vessanpönttöön sitä kun aiheutin oksennuksen sormilla kurkkuun. En edes muista koska viimeksi olisin tehnyt niin, mutta tuli parempi olo. Muuten olisi refluksia ja yskimistä joutunut sietää ja muutenkin kaipasin jotain tähän oloon. Kontrollia. Katsoin telkkarista my 600 lb life ja sekin oksensi nesteitä leikkauksensa jälkeen. Psykosomaattista. Kaipa ihmisellä saa olla tunneside ruokaan. Kuitenkin söin aiemmin valkosuklaalevyn ja valkosuklaa patukan. Jokin minttukeksi- jätski siiihen,niin no ehkä tahallaan ostin jotain sitä varten että oksentaisi. Mun pakarasta vuotaa patti ja se ei ole kipeä, mutta se pitäisi saada tyhjennettyä. Kaikki on mennyt niin pieleen tänään. Ja eilen ja muutenkin. Otin kahden tunnin nokoset, ja palelsi. Ylihuomenissa tullaan mittaa sisälämpötiloja ja täällä on ehkä 20 astetta. En tiedä onko tuosta mun sähkölämmittimestä ollut juuri hyötyä. Nyt on kuitenkin lämmin vaikka vähät vaatteet. Kokeilisin noita vaatteita mitä tilasin. En kuitenkaan mitään laita perseen alle. Paitsi sitten pyyhkeitä. Ihan optimistinen olotila toisaalta. Ostin Spotify premiumin ja vähäakkuinen puhelimeni soittaa Placeboa. Niiden uudessa sinkussa mainitaan ruoasta jotain There's nothing much to eat ja sitten muutenkin kalat voi näykkiä varpaita missä meret kohtaa, eli liikakalastukseen ottaa kantaa ja siihen mafiaan joka sitä pyörittää ihmiskaupan kera. Kovin on synkkää turhan pian, mutta Yritä Paremmin Ensi Kerralla

Sen lisäksi katsoin Harry Potter 20-vuotis luokkakokouksen tänään ja itkin vähän. En sentään niin paljoa kuin silloin kuin katsoin uudestaan Azkabanin vangin koulun jälkeen ja piti lopettaa ja alkaa itkeä yhteen asti yöllä. Jos ne nyt oli samana päivänä.

Eikä siinä vielä kaikki kurjuus, tarvisi alkomahoolia. :D 

lauantai 8. tammikuuta 2022

Pyhä roskien viemisen rituaali

 Näin unia varmaan koko yön, mutta en enää muista mitä ne oli. Vähintään jotain selväjärkistä. Syytän Salaisten kansioiden katselua. Olen lihonut 200 grammaa joten en ole vielä laihtunut tänä vuonna kuin ehkä puoli kiloa. Pitäisi nopeuttaa tahtia, eikä maistella uutuussuklaita ja syödä jotain lidlin perunamuuseja limaisten kanapyöryköiden kanssa joista meni eräpäivä viime vuonna... Täytyy vielä ratkaista, kuinka saisi alkoholista kaloreita, vai täytyykö mun kävellä johonkin Alkoon. hehe
Ratiritiralla, tuli talvihalla. Niin paljon pyörii mielessä, mutta en tiedä mitään järkevää... varsinkin heti herättyä joten taidan mennä takaisin puulle
Jossa olinkin sitten sohvalla koko päivän, ja näin lisää unia. Söin valmiskeiton, poppareita, pähkinäsekoitusta ja suklaata. Katsoin Salaisia kansioita loppuun Millennium jakson, ja sen missä ne saa Hollywood elokuvan, sekä äsken missä on pari spermapankki biologista kaksoisolentoa. Siinä välissä katsoin tupakkimiehen historian. Eli neljä jaksoa sieltä täältä. Surkuhupaisia nykyajalle. Ei niitä juuri yhdistänyt mikään noita jaksoja, paitsi ehkä zombit
Huomenna ei tarvitse blogata, eikä muutenkaan ole mitään menoja. Pandemia puskee nurkkaan eli koteihin. Onhan siellä kylmäkin ja sisällä lämmitykset... kuka täältä haluaisi tuonne ulos? Vitutuksen vuoksi?

perjantai 7. tammikuuta 2022

hey will you friendship with me I am Finnish 😆

www.influenster.com/r/9679259

 


Sain jo yhden kamun lataa ton sovelluksen, mutta en sit tiiä miten muuten jakaa sitä paitsi tietty ig stooreissa linkki ja tietty näitä kuvia kun oon ottanut.

Miettikää mitä ootte ostanut viimeisen 6kk aikana ja laittakaa arvosteluja menee.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä

 Heräsin 10 maissa ja hamsteri oli vielä hereillä. Puhdistin sen lasipurkin sen jätteistä. Se näytti etsivän uutta pesää tai jotain. Kaivautui paikkoihin. Laitoin lisää pesämateriaalia ja puruakin, annoin porkkanaa ja retiisiä. Eilen se sai tofua ja vähän omenaa. Ruokaa sillä nyt aina riittää ja naposteltavaa.

Itse yskin ja melkein oksennan tähän näppäimistölle. Paino ei ole eilisestä heilahtanut minnekään. En nyt sanoisi että modernasta oisi tullut nämä tupakkayskit ja kurkkukipuilut, lähinnä tuo käsivarsi ollut kosketusarka ja lämmin pistoskohdasta.

Yöllä tuli tuet ja maksoin vuokrani heti. Tavallista isompaa sähkölaskua odotellessa. Varsinkin kun mennyt tilailee meikkejä, sisustustavaraa, alusvaatetta ym ulkomailta sekä kotiin maanantaina Prismasta. Ruokatilanne ihan ok, ei jaksa kaikkea syödäkään. Mutta jotain järjestystä voisi olla lisää. Heitin eilen parittomia muovikansia jne pois kaapeista. Mun mukit alkaa olla kuluneita, tai värjäytyneitä, varsinkin isommat. Joko alan juoda pienemmistä ja heitän nuo menemään tai sitten keksin jotain muuta.

Silleen köh. Katsoin eilen illalla sen Disneyn meksikolaisvaikutteisen elokuvan, jossa sen disneyprinsessan kaikilla muilla perheenjäsenillä on taikavoimia, paitsi hänellä. Eikä sillä edes ole. Se käytti voimansa siihen taloon, sitten kun kyläläiset oli rakentanut sen uudestaan, kun se talo tuli eloon taas maagisella taikaovennupilla. En oikeastaan vieläkään ymmärrä mikä juttu se oikein oli koko juju siinä. Skipataan yksi tai kaksi, perheen lapsista, jotta voidaan puhdistaa ilmaa riitelemällä ja tajuamalla ettei tarvitse olla täydellinen..?

Eikä mulla sit näin heti aamusta kai mitään uutta mahtavaa muutosta olekaan. En ole jaksanut instagramiin laittaa mitään, kun hiukset on huonosti mun pienestä rosmariini huuhtelusta. Voisi vaikka pestä ne kunnolla eikä vain suihkautella hoitoaine-vesi sekoitusta. Mikäs tässä kiire, valmiissa maailmassa.

torstai 6. tammikuuta 2022

Bussikuskit oli varsin puheliaalla päällä kiitos moi

 Oukhei blogginsaattori... menin pari tuntia liian ajoissa rokotusajalle. Siellä oli kylmä. Menikin sitten koko päivä siinä. Kaupasta ostin kaikki uutuussuklaat. Ei tarvinnut tilata fazerin verkkokaupasta. Katsoin Viiden armeijan taistelun vielä telkkarista. Huono siitä että Tolkien kääntyisi haudassaan, huono siitä miten ne keksi siihen kaikkea romanssia ja lisähahmoja ynnä muuta omaa kivaa, mutta ihan hyvä nostalgiapläjäyksenä kun ne joskus käytiin kaverin kanssa Helsingissä asti katsomassa joulun alla. Tai pari niistä ainakin? En ole nyt soittanut sille, voisi kyllä kertoa että kävin ottamassa tuon kolmannen rokotteen, eihän siitä ollutkaan kun 5kk... ikävä kyllä sain modernaa plääh. Minkä suojan sekin sitten antaa muunnoksia vastaan kysyn vaan.

Eilen illalla valutin hiukseni rosmariini "teessä" ja ollut bad hair day. Roikkuvat jotenkin elottomina ja kiiltää kuin olisivat liian rasvaiset... enpäs tiedä, likaiset. Kaikkea sitä ideoita saakin Pinterestistä. Jokunen ruokalusikallinen maustetta meni kyllä juu.

Ostin myös vaalennusainetta päähän kaupasta. Nämä on niin typerän oranssit ettei mitään rajaa, kannata edes avata noita hopeashampoita viellä.

Aamulla painoni alkoi 123:lla mutta nyt kun vetänyt herkkuja niin en sitten tiedä vaikka lihoisi uudestaan. Paistoin tofua, söin tuubin jädeä, suklaata on vielä tuossa. Pitihän sitä jollain palkita itseään. eiks jeh? Enpäs tiiä mitään palkitsimisista. Olen vieläkin vähän kohmeessa, silti voisi olla kuumakin, ja maha ainakin pitää mörinää.

Hamsteri säikähti mua eilen illalla. Tänään tungin sen pesään tofua ja jos se olisi ollut mun sormi, se olisi purrut. :/ Katsoin loppuun Sillä silmällä jaksot eilen, varmaan keksittävä jotain käyttöä netflixille vielä eikä sitten olekaan siellä enää mitään. Witcherin toka kauden, takia kaiketi maksoin. tossa a coin to your witcher~

Mitähän sitä eläisi sitten jotain varten vielä juu... ei kai tänne moista sotkua voi jättääkään.

keskiviikko 5. tammikuuta 2022

I see light in little things ?

 Bloggaamiseen kyllästynyt. Eilen olen kirjoittanut "mitä internetillä edes tekee". Tämän aamun unessa olin jumissa etenemässä keskellä estettä, joka oli täynnä suklaakiisseliä ja vuori oli edessä, aloin upota. Menin uudestaan sohvalle nukkumaan vielä moneksi tunniksi. Ei mitään huolia maailmasta. Heräsin ja join vettä, söin turkkilaista jogurttia hunajalla. Toissayönä katsoin vain tiktokkeja ja nukuin ehkä tunnin, joten pitikin nukkua pitkään. Haukotus. Postissa tuli swap-bot swappi marraskuulta, piirros ja tarroja.

Pari pattia vihoittelee reisien sisäpuolella. Olisin mä silti voinut kuntopyöräillä ehkä. Eilen illalla tilasin asokselta jotakin vaatetta. Ihan turhaa rahanmenoa. En ole juuri tilaamassa kotiin ruokaakaan, kun sitä on kyllä kaapissa. Lihonut eilisestä 200grammaa kun tein voileipiä, nuudelia. Ei mitään mielenkiintoista tai syytä nousta sängystä edes. Paitsi ehkä käymään vessassa, ja nousen tästä sen takia nyt myös.

Muoks. 

Sillä silmällä jaksot alkaa loppua ja olen ottanut niistä pari vinkkiä. Glaseerasin porkkanoita kirjaimellisesti samaan aikaan kuin katsoin sitä tosta show'sta ja sit äsken tein hoitoaine+vesi sprayn hiuksiin, ja laitoin mitä mulla oli seerumia hiuspohjalle ja se imaisi heti. Niin ja laitoin myös punaista huulipunaa. Otin pyykit pois lattioilta.

Tänne tullaan mittaa sisälämpötiloja joskus 13-14 päivä ja ajattelin kertoa tuossa palautelapulla että olen hankkinut pienen sähkölämmittimen hamsterin vuoksi. Ei se ole nyt niin paljoa ollut päällä, kuin ennen uutta vuotta, ja on hän nyt taas herännyt öisin juoksemaan juoksupyörässä. jees yksi pieni voitto (tosin saa nähdä kun tulee sähkölasku)

Tilasin foodorasta herkkuja 40 eurolla. Jätskiä, suklaata, cokista, dödöä, sitruunantuoksuisia siivousliinoja, jotain ateriankorvike juomia. Hassua samalla tilata nutellaa ja laihdutusjuttuja. Tosin nutellaa en avannut, kun tuossa oli sitruunacokista ja suklaalevy. Yritin keittää nälkääni herneitä mutta soseutus ei oikein onnistunut, ja nyt mulla on turhaan tuolla hernesotkua... olin jo tilannut noi herkut, mutta yritin silti köyhäillä

Ylihuomenna tulee loppukuun rahat ja siitä vuokra sitten ja muutenkin pärjätä. Tulisiko olemaan helppoa, no ehkä jos pysyisi siinä ettei tilaisi mitään.

Mulle tulee kauhea määrä s.postiin kaikenlaisia turhia markkinointiviestejä. Olen tottunut siihen, että mulla ei ole rahaa ostaa silloin kun ne tulee joten ihan vain roskaa ja huijausta. Viimeksi tein postin kyselyn. Risuja vaan. Mitään ei saa nykyään halvalla. Muuten ehkä tilaisikin jotain... en tiiä vaikka enhän mä mitään tarvi valmiissa maailmassa. Sinistä valoa pois heijastavat silmälasit. Rannekelloon uudet paristot. Hamsterille kuivattuja maisseja. Siis jotain ihan perus, mistä ei halua edes maksaa.

Hengaan harmaissa olohousuissa ja punaruskeassa vetoketjullisessa hupparissa. Otin röökillä pari realistista selfietä ja kaikissa näkyy jokin kohta-300-kiloinen kaksoisleuallinen rumilus, vaikka en koekaan itseäni niin.

Otan ilmanpuhdistimen pois päältä, mutta toivottavasti pierunhajut on nyt imaistu pois. Pitäisi vaihtaa neidille purut myös kohtapuoliin joku ilta.

tiistai 4. tammikuuta 2022

let's paraphrase what happened in that short moment I actually didn't transfer emotions from you~

 Huomenia. En saanut nukuttua. Luulisi että tiktokkia voisi selata ikuisuuksia, mutta kolme ja puoli tuntia on melko maksimi. Riippuu vähän alustasta paljonko sinne voi tuhlata aikaansa? Sitä paitsi taisin juoda liikaa kahvia illalla. Mitenköhän nyt käy vaa'alla. Kun söi sen mega aterian ja dippasi paketin selleriä, jossa siis piti olla kuitua toisin kuin jossain hampparissa. Hesen purilaiset ratsastaa majoneesilla.
Aloin miettii miksi olen niin homofobinen, kun tiktokissa kaikki on homoja tai lesboja tai muita sukupuolueellisia. Tai siis olenko, jos toiset on läskifobisia tai rasisteja, rokotevastaisia jne tms. salaliittoteoreettisia. En tiedä miksi toisten seksuaalisuus edes kuuluisi mulle. Ehkä niiden elämäntyylistä vain huomaa jotakin asioita jollei he kirjoita joka videon saatteeksi jonkun liittyen niiden yhteisöllisyyteen. Alkaa siinä nyt sitten omaa suuntaustaan vaihtaa tai arvioida uudestaan. Ehkä vain olen cis hetero ja näitä määritelmiä kannattelee kulttuuri ja muut sosiaalisesta mediasta riippumattomat supervoimat.
Olen millenniaali ja kaikki 90-luvun lopulla syntyneet generaatio Z:t haluaa omia kaikkea... kaikista eniten niillä on vikoja päässä, kun kaikille pitää olla yhtä kiltti ja suvaitsevainen jos eivät anna kylmää hartiaa välinpitämättöminä siitä mikä saattaisi kiinnostaa itseäsi kun eivät välitä. Mieluummin epänormaali raivo tai suru kuin tuo emotiaalinen kiusaaminen. niisk. yhy.
Ennen oli miehet rautaa, naiset puuta, ja kyyneleet suolaisia ja lapsukaiset teki samat virheet kuin edeltäjänsäkin. Unohdin mitä nokkelaa mun piti tällä sananväännöllä saada aikaiseksi. Ennen, oli? En muista mitä mulla on ollut ennen tapana tehdä. leaving in the momentss eiku juu, aloin kirjoittaa otsikkoa ja palautui mieleen mihin yritin lähteä elikkä "ennen uudet perunatkin oli söpöjä varpaita" 
Ääk. Harvemmin sitä niin tuota... menestyy jos ei aloita. Sika pestäisi. Mitä yhteistä on Elton Johnilla, Pavarotilla, ja kaikilla muilla menestyneillä laulajilla jotka on kiinalaiselta horoskoopilta siat... ei mitään sen kummemmin kai. Musiikki maukuu ja yleisöä rakastaa.
Seittimies siis eikäku. Olen hieman väsynyt tuskailemaan mistä mikäkin otus pissii kun niiden persereiästä tulee kananmuna. tai onko oikeakätisyys sitä että naiset piti lapsiaan vasemmalla kädellä lähellä sydäntään, koska naiset historiallisesti muutenkin tehnyt kaiken jos ei ainakin puolet kaikista töistä.
se feministiikasta kuitenkin. Joku vinkuu minulta sopimatonta materiaalia kik viestittimessä. Emma Watsonkin maksoi löytääkseen itselleen sopivaa pornoa ja hän oli yhdistyneiden valtioitten feministilähettiläs. Vähänkuin greta thunbergit on ilmastoaktivismille tai, kasvot jotain plaa plaa en muista oikeastaan mitään kasvoja enää, mut siis kun olet kasvot jollekin aatteelle niin sittenpähän oot...
persesivellin. paskakikkare. Miks nämä jutut väsyneenä purkautua tulevat. plääh plääh. jatkuilee nääs... jos mainostaisin itseäni niin en suosittelisi ketään ottaa haltuun mun aikuissisältöjä kun en edes tienaa mitään niistä.. kuiva naurahdus siis päälle..
jääkö se päällimmäisenä mielen päälle sit loppuviimein. tuo s e k - s i vai joko tekoälyt tavaa kaiken, kun seurailevat innokkaasti ainakin missä sivustoilla sitä käy. p a l l o o n  unet mulle khjiitosd

muutes miksi helvetissä kun juon aamulla jotakin niin neste sattuu matkallaan alaspäin putkistojansa. väärä torvi? liika syljeneritys? johonkin tuo liittyypii mutta olen kuivempiakin järviä nähnyt eiku, googletin sen mä jo, en vain muista. siinämäärin ei kiinnosta pienet vaivat itseänikään.

viraali tiktok meemi twitch striimaaja nyt oikeesti joku miljardien busyness,, oma universumi jonka saisin kenties pitää ku teen jumalantyön etukäteen kaikille. ei mun luovuus vaan unohtuu ja toiset käärii tuohet päältä ehkä
eikä siinä. älä ikinä tee mitään ilmaiseksi, koska muut olettavat että 
eiku älä osaa mitään niin muut ei oleta että teet ilmaiseksi.. nii no kuin päin se menikään. hullu saa olla, mutta ei luova. ihmiset on hulluja. ihmettelenpähän vaan. ei mitään henkilökohtaista. ilmiöö mää metsästän, taidan löytää riistaa. villi peli.

maanantai 3. tammikuuta 2022

Jos nyt ulos työntyisin, tulisiko lumivaippa vastaan

 Eilen oli sunnuntai. En blogannut. Ostin ilmaisia kirjoja Amazonista tusinan illalla kindle sovellukseen, mutta ei siellä erityisemmin ollut mitään hyvää luettavaa englanniksikaan. Pesin pyykkiä pari koneellista. Tiskasin.

Aamulla kun nousin ylös, niin tuli sellainen dejavu kohtaus taas. Pyörrytti ja voin huonosti. Etsiskelin takkia, että pääsen parvekkeelle tekee lumihommia ja polttaa tupakan. Pesin hiukset, keitin kahvia, söin niitä muroja.

Harmi kun ei ole mitään menoja ennen puolenkuun vaihetta, mutta toivottavasti uusi bussikortti ehtisi tulla. Voinhan mä maksaa lähimaksulla tai sovelluksellakin, ei siinä. En ole käynyt missään missä kysyttäisi koronapassia edes. 

Huomenna tulee asumistuki, täytyy maksaa puhelinlaskut ainakin. Tietäisipä paljonko kolmen kuukauden tammikuun sähkölasku menee yli 40 euron... olen nyt vähän käyttänyt sähkölämmitintä välillä. Toisaalta otin pistokkeista kaikki pois enkä viikkoon käyttänyt mitään, ellei se yksi lamppu ollut vessassa päällä sen ajan. Yleensä mulla on mennyt yksi kwh päivässä. Varsinkin kun macbook air äppäri on aina verkkovirrassa.

Laitoin eilen kasvonaamion. Naama oli melko kuiva. Mulla oli jokin 24h naamarasva, mutta se on kadoksissa. Tunnin katsoin youtubesta vinkkejä miten säästää rahaa. Päädyin katsomaan niksejä, millä saa kämpän, näyttää kalliilta. Ainoa niistä protipseistä mitä voisi ottaa käyttöön, varmaan purkit mausteille. En kyllä sen vuoksi tilaa ikeasta, että näyttäisi siltä kuin elämäni olisi järjestyksessä. Pitäisi heittää pois mausteitakin. Luin taas yhtä minimalismi kirjaa. Väitti että tavaroihin tulee tunnesidettä. Tiedän kyllä etten tule ikinä askartelee valkopippurista mitään, mutta silti eihän tuossa ole niin paljoa haastetta.

Instagramissa oli joku aloittanut ns. konmarittamisen ja heitti 20 hattua menemään. En ihan niin hullu taida olla. Eikä mulle kukaan ikinä hattua olekaan lahjoittanut... suurin osa tavaroista kuitenkin häviääkin jonnekin eikä sitä voi selittää. Paitsi että siitä on 15 vuotta kun olen käyttänyt hattuja. Mietin just että toinen pipo olisi kiva, kun toi nyt haisee aina tupakalta. Sellainen hobo chic pipo. Viimeksi 2016 käytin lilaa "olkihattua" jonka tilasin kiinasta. Siitä meni rikki jokin metallinen kaarituki mikä piti sitä pystyssä ja muutenkin alkoi rispaa.

Miksi kaikki täytyy aina käyttää loppuun, häh. Parit talvikengät alkaa jo olla nähnyt parhaat päivänsä, ja sitten kesän liikun ulkona vanhoissa lenkkareissa mutta mistä niitä kenkiä edes löytää tällaseen leveään 43 3/4 räpylään. Vähän kuin mun viisaudenhampaatkin tuntuu että niitä puhkesi joka vuosi parikymppisestä kolmekymppiseksi, niin jalkakin levenee aina vain. Päänleveys on varmaan aika sama, mutta hiuksetkin on muuttuneet. Ne oli aina suorat. Kuusivuotiaaksi vaaleat. Ruskeat ja nyt oma väri jokin tummanharmaa.. silmätkin jotain tiskivedenharmaat.

Leveys, pituus, halkaisija, ja kolmion hypotenuusa vaan teillekin. Miehet on parempia hahmottaa avaruudellista tilaa kolmiulotteisesti mutta silti. En usko ihan kaikkea. Yksi kysyi mihin laitan kuuman uunipellin ja sille oli selkeesti tila siinä uunin päällä. Hahmotus muka. pah.

Tuota tuota, ei oikein jaksaisi laittaa mitään ostoskoriin kun ei ole vielä rahaa ostaa mitään. Lemmikkieläinliikkeestä olisi jokin 10% alennus tuossa postissa tullut. Niin ja hamsterille saisin yllätyksen Musti&Mirristä liikkeeseen jos eksyisin näyttää jäsenyyttä.

Tuolla on vain niin lunta ja sitä tulee ainakin 10 päivää lisää, että varmaan mieluusti jäisi sisälle jumiin. Peiton alle tai muuten. Roskat pitäisi kyllä viedä. Kilvan leijailee...

lauantai 1. tammikuuta 2022

Jotkut sanat ei vaan kierähdä huulilta esimerkiksi nyt vaikka "pussilakana" on ihan mahdoton muistaa tuo

 Koko uudenvuodenpäivän siivoillut. Järjestänyt, heittänyt menemään roskaa, laittanut esille, imuroinut, kerännyt tavaroita yhteen. Esimerkiksi laitoin huonetuoksua, vaihdoin kolmet tyynyliinat, lakanan ja kahdet pussilakanat. Tyhjensin vaatteita kuivumasta telineellä, keittiöstä siivosin lavuaarin alla olevaa kaappia siis sekä vaihdoin leikkuulautaa siihen jolla elää vähemmän bakteeria... 

Otin mun barbiet esille, laitoin sohvapöydän sohvan eteen, järjestin lasipulloja jotka menee kierrätykseen. Yritin heittää pois vanhentuneita meikkejä, muovirasioita, pulloharjoja. Kaikki ei lähtenyt siitä kun katselin netflixin Sillä silmällä kutoskautta, vaan kun rikoin yhden kynttilanalustan. Sillä silmällä ei erityisemmin ole hyödyllinen saamaan puhtia siivoamiseen, mutta ehkä jotain vinkkejä siitä saa arvostamaan itseään, jonka lisäksi kyynelehdin vähän niitä perhejuttuja siitä.

Kävin suihkussa ja pesin hiukset. Juonut sokeritonta limsaa, vettä, teetä. Söin nachopellin loput ja yöllä sipsit. Konvehteja on vielä pari kourallista peltirasiasta. Joululahjoista on jäljellä naamamaski, päänahkaseerumi ja puolet lahjakorteista jne joita en ole avannut vielä

Toisaalta voisi voisi. Tehdä vaikka loput fitness murot, kun on maitoa kaapissa tai jotain syödäkin? Tässä touhuillessa unohtuu tehdä mitään tänäkin vuonna. Tupakoimista en ole lopettanut mutta viimeinen aski on kyllä menossa.

Joku facebook dating tyyppi joka on lähdössä pois Tampereelta tänään, halusi jotakin. Arvaatte ehkä mitä. Ei edes tiedä olevansa idiootti. Kuvittelee että haluan lusikoida sen kanssa jotain netflix and chillausta. Ei se mene mun kanssa niin. Meikä prinsessa jahtaa ne lohikäärmeet, pistää poskeen köyhät ritarit, ja muutenkin hardcore kuningas olen ihan itse


Mutta joo. Romantiikka on kaukana kuin maa jossa olisi lohikäärmeitä. Siellä tippuri kasvaa oi pieni tao te ching

En ehkä jaksa kirjoitella. Toisaalta mikäs tässä enää hilluessa.

selitä täs nyt sit taikuudesta jästeille kun unohtavat kulmien kurtistamisella- joo just toi ilme- kun ei ymmärrä mitään ja silti syyttävä katse miks varte se sillee teki

Aina halunnu kuorruttaa valkoosen kakun vahingos pinkin myrkynvihreeks ja istua päälle jossaki vaihees motskarilla lentäes. Jossakin on nyt joku häri potteri kuka ei oikee tiiä olevansa veleho... p.s. mulla on paperit joissa lukisi että hamsterini sukupuu on täynnä velehoja ja hän on itte kai tuo muksu jonka mainittinki 

mun aksentti on vahva ku puolijättiläisen takamuksen paino arvoollaansa ja siitä sitte taas myös vahingos muistuttamahan että sitruuna on raik-hik-asta

Jotenka kiittämän kun saih käyttää hagrid vonttia tämän tekoho. kakkua em oo tehny, enkä myöskä mukaan ottama. meikä söi platteria, juustoo ja sipsei uuniruokaa. Siel oli kuplivaaki hiano pullo ja pullolla oli napa kuin jollaki nisäkkääl, vaik taisin mie ainoo olla joka tuota huomasikka.

ja jos työ ette ossa lukaista mitä tein, niij hyvveetä utta vuota 2022 !!i1:)

ja toki olen aina miettinyt, mikä se kaakku oli jonka haagriiddi teki härin 11vuotis synttäreiks. mut sehä selkis, eli valkosuklaa-sitruunajuustokakku ilman liivatetta tietty. Ei oisi pitänyt kertoa nyt koko reseptiä.