Translate

kävijäpiikki

Jotkut sanat ei vaan kierähdä huulilta esimerkiksi nyt vaikka "pussilakana" on ihan mahdoton muistaa tuo

 Koko uudenvuodenpäivän siivoillut. Järjestänyt, heittänyt menemään roskaa, laittanut esille, imuroinut, kerännyt tavaroita yhteen. Esimerkiksi laitoin huonetuoksua, vaihdoin kolmet tyynyliinat, lakanan ja kahdet pussilakanat. Tyhjensin vaatteita kuivumasta telineellä, keittiöstä siivosin lavuaarin alla olevaa kaappia siis sekä vaihdoin leikkuulautaa siihen jolla elää vähemmän bakteeria... 

Otin mun barbiet esille, laitoin sohvapöydän sohvan eteen, järjestin lasipulloja jotka menee kierrätykseen. Yritin heittää pois vanhentuneita meikkejä, muovirasioita, pulloharjoja. Kaikki ei lähtenyt siitä kun katselin netflixin Sillä silmällä kutoskautta, vaan kun rikoin yhden kynttilanalustan. Sillä silmällä ei erityisemmin ole hyödyllinen saamaan puhtia siivoamiseen, mutta ehkä jotain vinkkejä siitä saa arvostamaan itseään, jonka lisäksi kyynelehdin vähän niitä perhejuttuja siitä.

Kävin suihkussa ja pesin hiukset. Juonut sokeritonta limsaa, vettä, teetä. Söin nachopellin loput ja yöllä sipsit. Konvehteja on vielä pari kourallista peltirasiasta. Joululahjoista on jäljellä naamamaski, päänahkaseerumi ja puolet lahjakorteista jne joita en ole avannut vielä

Toisaalta voisi voisi. Tehdä vaikka loput fitness murot, kun on maitoa kaapissa tai jotain syödäkin? Tässä touhuillessa unohtuu tehdä mitään tänäkin vuonna. Tupakoimista en ole lopettanut mutta viimeinen aski on kyllä menossa.

Joku facebook dating tyyppi joka on lähdössä pois Tampereelta tänään, halusi jotakin. Arvaatte ehkä mitä. Ei edes tiedä olevansa idiootti. Kuvittelee että haluan lusikoida sen kanssa jotain netflix and chillausta. Ei se mene mun kanssa niin. Meikä prinsessa jahtaa ne lohikäärmeet, pistää poskeen köyhät ritarit, ja muutenkin hardcore kuningas olen ihan itse


Mutta joo. Romantiikka on kaukana kuin maa jossa olisi lohikäärmeitä. Siellä tippuri kasvaa oi pieni tao te ching

En ehkä jaksa kirjoitella. Toisaalta mikäs tässä enää hilluessa.

selitä täs nyt sit taikuudesta jästeille kun unohtavat kulmien kurtistamisella- joo just toi ilme- kun ei ymmärrä mitään ja silti syyttävä katse miks varte se sillee teki

Aina halunnu kuorruttaa valkoosen kakun vahingos pinkin myrkynvihreeks ja istua päälle jossaki vaihees motskarilla lentäes. Jossakin on nyt joku häri potteri kuka ei oikee tiiä olevansa veleho... p.s. mulla on paperit joissa lukisi että hamsterini sukupuu on täynnä velehoja ja hän on itte kai tuo muksu jonka mainittinki 

mun aksentti on vahva ku puolijättiläisen takamuksen paino arvoollaansa ja siitä sitte taas myös vahingos muistuttamahan että sitruuna on raik-hik-asta

Jotenka kiittämän kun saih käyttää hagrid vonttia tämän tekoho. kakkua em oo tehny, enkä myöskä mukaan ottama. meikä söi platteria, juustoo ja sipsei uuniruokaa. Siel oli kuplivaaki hiano pullo ja pullolla oli napa kuin jollaki nisäkkääl, vaik taisin mie ainoo olla joka tuota huomasikka.

ja jos työ ette ossa lukaista mitä tein, niij hyvveetä utta vuota 2022 !!i1:)

ja toki olen aina miettinyt, mikä se kaakku oli jonka haagriiddi teki härin 11vuotis synttäreiks. mut sehä selkis, eli valkosuklaa-sitruunajuustokakku ilman liivatetta tietty. Ei oisi pitänyt kertoa nyt koko reseptiä.

Pitäkää maailma auki mutta älkää silti hölmöilkö ja menkö sinne tai kökköviirus tulee ja tuhoaa henkireiät

 Kävin viemässä kortteja postilaatikkoon. Seisoskelemassa ulkona Pogon kimpussa. Jumittanut Discordissa. Katsellut facebookin uutisvirtaa. Päivitellyt eri insta tilejään. Uudet vuodet joka säädölle että sillee viisii... yksi naapurin eläkeläismamma toivotti kanssa ettei nähdä. Kuunnellut Spotifyta, eikä ole tullut mainoksia?? Nyökkäyksiä. Parissa päivässä laihtunut 1,5 kiloa siitäkin huolimatta, että varmaan vesipainoa. Katos, vaan, kirjoitan paremmin kun en katso tota näyttöä ei vaiskaa

Mahtipontinen otsikointi varmaan lyödään maahan aina heti

 Hidastaminen juuri auta. Huomasin että toalettilaukkuni jäi. Patti takapuolen vaossa vuotaa kunnolla. Puristin siitä suihkussa osan, mutta nyt se värjää mun alushousut. Antibioottivoide jonka ostin ennen joulua, on siellä toalettilaukussa.

 Eilen söin kaloreita reilusti, nyt vasta omenan. Katsoin Matrix neljännen osan, jonka äitikin olisi kuulemma voinut käydä katsomassa, kun se saa jotain lippuja. Kai sillä on silti töitä ettei se olisi päässyt. Nyt katsonut Resident Evil elokuvaa.

Googletin eilen puolitoista tuntia laihduttamisesta. Kaloreita vähentää. Varmaan menisin kuntopyörälle polkemaan, jos ei olisi tuota pattia. Tuskin edes kehtaan mitään miestä tänne ottaa. Pitäisi laukut purkaa, imuroida, tiskata, jotain. Kaikki on niin vaikeaa. Helpointa olisi mennä takaisin nukkumaan.

Niinkuin meninkin. Sitten soiteltiin jostain huijarinumerosta, enkä vastannut. Nousin ja leuka alkoi väpättää jotakin ruokaa. Jaoin nugettini ja ranskikseni yhden miehen kanssa. Se oli korjannut mun halloween koristeen, vaihtanut patteria. Se oli nopea visiitti. Pelkkää himoa kai. Jatkoin elokuvan katselua, tiskasin. Otin uuden naaman muotoisen keltaisen hinkkaus sienen käyttöön. Lattialiinat oli kuivunut, mutta sain jonkun hajun pois keittokomerosta.

Taitaa olla ilta ja kohta voi mennä vaikka tutimaan. Kumma päänsärky välillä mennyt ohi ilman että popsin lääkettä siihen. Ainakin unohdin perspatin hetkeksi, nuo tuolla hs tukiryhmän whatsapp ryhmässä keskustelleet painostaan. Kaikki jotakin mun kokoisia ilmeisesti... ylipainosia liikalihavia. Eipä tuo juuri päivässä lähde ja joka päivä munaan tuon etten söisi mitään. Niitä leukoja on niin kiva loksuttaa mussuttaen jotakin yksinäisyytensä tai muuten tylsyyteensä. Vaikka olisi miten kuivaa pahvia, kuten noi Xtra räiskäleet...

Uudeksivuodeksi mulla on perunasalaatti. ehkä teen muutakin, käytän tuon lohen riisikakun päällä... ehkä teen lisää poppareita ja laitan runsaasti skorpioni tabascoa joukkoon. Pitäisi heittää tuo jääkaappiin tuosta.

Hiusten kesti kuivua kolme tuntia kun makasin sängyssä, ja ne oli yhä kosteat mitä nousin ylös. Varmaan hankkia ensi vuonna lisää vaalennuspurkkeja päähän. Menee sähköä jos pidän lämmitintä päällä, ja hamsteri vain nukkuu muutenkin. Käy kaivelemassa tai hakemassa ruokia kun en ole katsomassa. Takaisin kummitteluun siis. Erakko.

Vaikea lopettaa tätä, kun en muutenkaan haluaisi julkaista mitään. Pitäisi vain aina jotain saada aikaan täällä. Pikkuhiljaa perästä nuo kotiaskareeni. Kukat sai vettä jo kuitenkin. Matkalaukkua en ole purkanut. Pitäisi laittaa vessaan ilmanraikastin, ripustaa heijastin takkiin, heittää kelan kuoret roskiin, viedä roskia, vaikka mitä pientä kerääntyy kun elää.

Melko varma että vessan valo oli päällä koko viikon kun olin poissa. Unohtunut. Mutta se ei ollut edes kuuma kun kokeilin. Mysteeri. Ei täältä mitään lappua löytynyt että kukaan olisi käynyt, vaikka palovaroitinkin piippaili tms.

Tikusta vain asiaa, ja tikku kämmenessä ja tikku perseessä. Kärpäsistä härkäsiä. Jääköön tänne nämä jännät eikäku tylsät juttuni. Taisin vetää liikaa konvehteja kun oli tyhjä olo. Pelannut aivottomia pelejä. Saisipa ikinä mitään aikaiseksi kunnolla.

Uudenvuodenlupaus että laihdun 50 kiloa syntymäpäiväkseni syksyllä. Pitäisi syödä vähemmän kaloreita. Liikkuminen on niin vaikeaa kun mätää ja verta tulee nivusista kun vähän hikoilet, siinä epämukavuudessa ei auta talkit reisissä. Hengästyn pienistä asioista. Ryhtini on huono. En tiedä mitkä kulmat siinä taittuu, kun jättää liikkumiset pois... venyttelyt. Tuntuu tyhmältä niin moni asia ja loput asennot sattuu. Lääkkeistä johtuvaa aina ollut. Ei kukaan ymmärrä kun ei ole omalle kohdalle sattunut. Heitä pois ne päärynänsiemenet, et sä niillä itseäsi voi vahingoittaa. 

syanidia ja onnellisuutta sarjis

When in doubt, the best lies have most truth in them...

 I have received 3 extra postcards already from postcrossing. I wonder how that works? Do I send more? I haven't put my cards in pockets in the folder yet, they are just laying around. I haven't taken down a few Christmas cards either... I haven't really done much after getting back home, though. I ate chocolate and crisps last night and for breakfast, so I'm still not hungry. I could maybe sip some water.
I should clean, do dishes, organise. I am waiting for a new bus card in the mail, because I lost the one I'd had since 2014. I can't go anywhere but I don't need to either. What do I do? Sleep, turn on the heater if I get a bit chilly on the couch. I have a few cigarettes on the balcony every now and then. I don't have showers, read books, put on makeup, watch my streaming services. I don't even tweet or follow news. I need to at least wash my hair... I got some new shampoos and conditioners
I guess I have 2 months time to do the checkup that Kela needs to pay me the right amount of housing benefits. I am not sure if my rent is going up, haven't asked. I did get a call from my best friend back but she's busy, moody and forgetful and we mostly talk about covid and not being able to meet even though I want to give her the presents from the holidays.
What else. My social circles aren't that big. I think I overheard a conversation on the phone, some of it being about me, but nothing too bad. I just exist. Cost taxpayers some money, no biggie. Sure I'd love to work I just don't have ten years of experience. I am not an ironed professional of logistics.
Just maybe, I'll put on my airpods and listen to an audiobook, instead of going back to snoozing. Great if I get a glass of water. No coffee today, no breakfast. I did buy 100 euros worth of stuff and food just yesterday, don't know where to start after the yummiest and most fattening stuff is gone. Carrots, salad, raddish, sweet peas. Sour cream rice biscuits with smoked salmon, spread with herb flavored cream cheese? Crepes with jam? Heat in the microwave a fish soup? On new years eat all the potato salad. I can't eat more pig or mulled wine or the fake home crafted low alcoholic beer they sell. I've had too much cheese buns, too much white cheese.  That's what unlimited food does, it doesn't really get any better but you might even get tired of eating your favorites...
4pm already and it's dark. It's supposed to get a cuckoo's step lighter earlier each day but realistically perhaps a minute. Need more sun rays, UV, to kill all more of the viruses that love the wet and cold
But yeah how to wake myself up and get shit done if I don't really want too

pienenpieni hamstraaja kerran aamusta mietti

 Pitäisi (kai) käydä suihkussa, syödä aamupalaa, keittää kahvia jne... ei kyllä yhtään huvita. Näin unta jossa muutin, ei ollut perinteinen painajainen että pakkaan kaikkea mukaan kauheassa kiireessä myöhässä jostain, mutta huijattiin jotenkin tavaroistani eroon. En itse siirtänyt mitään, ja porukkaa oli unessa paljon, kaikkia nuoria asukkaita, mikä lie asuntolaan menossa. Joku oli luopumassa huoneestaan. Joku oli lähettänyt apumiehet pois, ja sanoin vielä että varastossa olisi lisää tavaraa. Lopuksi kun en löytänyt uutta kämppääni, istahdin löytämääni baariinkin, yritin keskustella kaljan hinnasta vain, baarimikko kysyi onko hän mies ja sitten kysyi haluanko panna sitä ja noi kysymykset sai gay raydarin väpättää rajusti. Sitä ei kiinnostanut, ketään ei kiinnostanut, mihin mun tavarat oli mennyt. Heräsin yöllä pari kertaa, laittamaan lämmitintä päälle tai pois päältä. Neljältä kävin tupakilla sitten sohvalle takaisin edelleen. Joo, nukuin sohvalla. Uni oli nyt aamusta, ties vaikka olisi kestänyt tunteja.

Enkä ole muutenkaan oikein... tuota, onhan tämä hieman masentavaa kun päästänyt asunnon epäsiistiksi. Imuroida, tiskata, järjestellä. Löydän kaiken tarvittavan, mutta se ei ole tarpeeksi. Kukat on kastelematta. Muistin sen vielä eilen illalla kun mietin äidin euron hortensiaa jonka se osti. Sika on jouluntähti, ja joulukukat haisee hyasintit, vai mitä?

Pelasin vähän eteenpäin pokemon shinin pearlia, mutta hitaasti etenen. Vasta kolmas sali tapeltu läpi siinä seitsemän tunnin peliajan kohdilla. Olisi nyt edes ennen joulua ollut jo hall of famessa.

Kävin vaa'alla ja sen mukaan oli vain +0,6 kg tullut lisää. Tuo pikkuhiljaa salakavalasti lisääntyy paino, vaikka vain jouluna syö. Tai sitten nousi aineenvaihdunta vielä jos mahdollista enää.

Eikä tässä paljoa uutta ole tuotu. Ideologioita, arvoja, esteettisiä mieltymyksiä, järjestelytaitoa, ei. Onhan muilla isot siistit kodit. Tarkkaan asetellut marimekkoverhot. Mä tarvisin jotain elämänmullistavaa että jaksaisin sisustaa tai pistää paikoilleen mitään. Ihan kuin ne unessa jotka mun puolesta kärräsi tavarani niin etten ollut edes mukana. Tai mikälie blokki on nyt päässä kun on käsitellyt painajaisensa, etteivät enää toistu.

Jos olen kuin rikkinäinen peili epäkunnossa, niin mistä se sakeus sinne tekstiin tulee... näkevät ristiriitoja omissa tulkinnoissaan stigmojensa läpi

 Ostin vajaan sadan euron ruoat ja muut ...laitteet tuolta Prismasta. "Satunnaiseen käyttöön" ilmanlämmittimeni puhaltaa. "Ei pyykinkuivaamiseen" ym. On tuo varmaan turvallisempi kuin autonlämmitin, vaikka ilmaiseksi sainkin. Hamsteri meni nukkumaan... varmaan stressaava päivä ollut, automatkalle herätettiin.

Palasin kotiin viikon reissu jaksettu hyvin. Joulu oli "kiva, ei mitään valitettavaa".

 Ostoksilla meni 1,5 tuntia. En ole vielä pistänyt suuhun mitään paitsi puolikkaan sokeriherneen ja retiisiä ja sitruunamehua, jne nesteyttänyt. Partsilla oli "lapioitavaa" lunta sellainen pieni kerros, mutta ihan sama vaikka en mitään lasten lapiota omistaisikaan. Onhan se kätevä hamsterin puruja siirtää jätesäkkiin.

Soitin kaverilleni kaupasta, tarvisiko hän kotitestejä. Varmaan huono idea, kun löi luurin kiinni 4sek. Ehkä yritän toiste toivottaa hyvää syntymäpäivää... jos hänkin mua vihaa nykyään. Elämme vaikeita aikoja.

Sain Lidlistä tupahuivin potterkamaa, jokin Luihuinen vaakuna tässä on. Mulla oli joskus aito studioilta hankittu Rohkelikko huivi mutta sen olen myynyt, kun ei ollut käyttöä niin hienolle.

Mutta joo, alettiin sekavaksi taas haukkumaan tekstejäni naistenhuoneella k-30. En kaivannut voivottelua etten ole kunnossa enkä lisäkysymyksiä enkä väärinymmärtämistä, mutta sitä saa eikä tarvitse tilata. Yksi kommentti oli täysin valhe mutta perässä oli silmienpyörittelyhymiö... olen vain niin täynnä lapsettomuutta ja diagnooseja ja oletetaan että perheeni on täynnä avun tarpeessa olevia, diagnoosittomia. Se joka yritti saada kaveriaan hoitoon aloittaja oikein hyvä ihmisesimerkki ymmärtämättömyydestä mitä toi miljardibisnes lääketeollisuus ihmisestä tekee orjia loppuelämäksi. Ihmiset on niin tietämättömiä ihan kaikesta ihmisoikeusloukkauksesta miten käy kun tungetaan pakkohoitoihin toiset... varmaan kiva sitten hihitellä että jee pilasin näin monen ihmisen elämän hihhihhhihhhiii olenpas hyvä normaali ja vain minulla ei ole mitään ongelmia mielenterveyteni kanssa, kun ne on nuo kaikki muut jotka voi huonosti...

hyi vittu mitä saastaa tuo vieraslaji onkaan. Mutta olen niin väsynyt toisten hevosenpaskaan, bs. Jos voisin kommunikoida ainoastaan itseni kanssa, me saataisi tehtyä enemmän kuin muut yhteensä.

not in a thousand years


Selaiin vanhoja 2008-2009 nettikirjoituksia kunnes löysin mitä etsin

jos olis löytänyt jonkun tekee lapsia, olisin ehtinyt vaikka 7 tehdä (nyt on myöhäistä) kaikki on niin perinnöllistä, että ristus.. varsinkin kun loppuu 2022:een

Joskus mun blogi tuli ekana vastaan hakutuloksissa demin foorumilla, jossa kysyttiin "mikä oli se skitsofrenikon blogi" jossa edelleen haukuttiin mua. Rikos ehti vanhentua jne mutta foorumi on nyt poissa ja vastineen sain kuitenkin
Naistenryhmässä joku oli toimittaa maanisdepressiivistä tuttua hoitoon, ettei sairautensa vuoksi menisi elämä piloille. Olisi pitänyt vain jäädä seuraa mitä ihmiset laittaa, eikä kertoa omista kokemuksista. Alunperin tämä päivittäinen kirjoitus tapa jäi siitä etten ollut samaa mieltä "diagnoosini" kanssa. 2013 asti kirjoittanut


Tuossa myös yksi teksti, essee josta sain 30p vanhan OPS:in mukaan. May 14th, 2008


Minun Jumalani/jumalani

Tänä lauantaiaamuna näkyi television tekstiviestiruudun alareunassa pitkän aikaa viesti, minkä mukaan jehovantodistajat ovat ainoa oikea uskonto. Viesti ei vaihtunut ollenkaan, ennen kuin vedin molemmista laatikoista johdon irti seinästä, sillä uusia viestejäkään ei ollut rullaamassa esiin. Uskonto on aine, jonka puoleen useat nuoret saattavat kääntyä, ja sen piirissä he ovat hyväksyttyjä, kun ajatukset muuttuvat uskonnollisiksi. Uskonnollisia aihepiirejä silmäilevät monet nuoret, ahnaat silmät, eli onko edes epätodennäköistä löytää TV:n keskustelukanavalta suosituksia parhaimmasta uskonnosta? Parhaita uskontoja tulisi lineaarisesti olla sellaiset, joiden kanssa on oppinut kasvamaan. Itämaistenkin, rauhallisten uskontojen mukaan onneen on useita teitä.
                      Päässäni muotoutui eräänä toisena päivänä halu ottaa itse selville, mitä mieltä uskonnosta on ollut psykoterapian kehittäjä Sigmund Freud. Internet löysi heti suoria käännöksiä, miten itävaltalainen terapeutti tyrmäsi uskonnon täysin käyttäen siitä väkivaltaisia kielikuvia ja selittäen uskoa lapsuusiän psykooseilla sekä väittäen, että uskonnon täytyy olla vihamielistä myös niille, jotka eivät siihen kuulu. Hänen kantansa sai aitojen kyynelten pyrkiä leviävän minusta ulos. Juutalaisena Freudin tulisi vähintään uskoa Jumalaan. Ateismi vaihtoehtona pelotti enemmän, kuin hänen väitöksensä, että hänet olisi poltettu roviolla, eikä hänen kirjojaan.
                      En voisi kuvitella eläväni ateistina, kuten monet muut ihmiset, tai erota kirkosta. Uskontoni voisi määritellä jatkuvasti uudelleen, mutta se säilyy kristillisenä. Kirkosta eroamiseen haetaan jatkuvasti syitä, tai niistäkin on suuri lista Internetissä samaan tapaan, kuin Martti Luther naulasi teesinsä kirkon oveen. Ihmettelen, eivätkö monet syyt erota kirkosta, ole valheita, kun niitä löytyy niin monia. Jumala on antanut vain yhden lahjan, mikä pitää hyväksyä vapaaehtoisesti, ja se on Jeesus.
                      Raamattu voi olla käännetty ikivanhoista kielistä, mutta sen lukeminen ei ole kuolemanvakavaa. Sen voi lukea kokonaan ja löytää rankkoja tarinoita. Kirja on sen arvoinen, että en olisi ainoa, joka haluaisi lukkiutua viikoksi tulkitsemaan sitä jonnekin. Kirkossa käymisellä ja katselemalla kirkkotaidetta ei edes voi saada oikeaa kuvaa uskontonsa sisällöstä. Pitkien aikojen kuluessa tiedot Jumalasta sekä tarinaan liittyvästä hoviväestä ovat saattaneet muuttua.
                      Uskontoa on tutkittu tieteellisesti, ja tieteellisistä julkaisuista löytyy usein uskonnollista tutkittavaa. Tieteen Kuvalehtiä ei voisi edes vertailla jehovantodistajien omiin julkaisuihin, mutta ne oikaisevat harhaluuloja melkein yhtä hyvin. Tieteellisesti enkelit ovat nuoria poikia, sillä Raamatussa ei mainita niillä olevan siipiä. Enkeleille voidaan siis lakata piirtämästä siipiä, kenties jouluakin voisi olla pian viettämättä, eikä uskonnollisten näkökantojen tutkiskelu tule lopulta kuitenkaan päättymään. Uskoon on sidoksissa omat tavat, ja mitä selityksiä ihminen on valmis uskomaankaan.
                      Filosofisesti Jumalan olemassaolosta, ominaisuuksista, ja niistä syntyvistä ongelmista on argumentoitu satojen vuosien ajan, ja filosofisen tiedon on koettu vahvistavan kirkon uskomuksia. Jumalaan voidaan liittää ominaisuuksia, ja Hänen täytyy olla ensimmäinen syy maailman syntyyn, ilman muuta vaikuttajaa ja Jumala voi olla kaikkivoipa, vaikka maailmassa on pahuutta. Rippileiriltä saatua ilmaista Raamattua kerran selatessani, löytyi lause, jonka mukaan ”Vain Jumala on hyvä.” Sen kohdan olen kadottanut, mutta ei siis ole ihmeellistä, että jotain sellaista, kuin Jumala olisi olemassa.

Tsiigaa mun stiigaa, ikinä en ole ollut laskemassa enkä nousemassa mäkiä

 Sain kindermunasta Marvelin Black Widow typyn. Mun pitsassa oli jonkun sormenkynttä. Onpas minulla tänään onni matkassa!!? Hukkuneen tilalle maksettu uusi bussikortti postitse kotiin. Aamusta otin pienet päikkärit sohvalla. Eilen oli kiirettä syödä kolmatta päivää putkeen jouluruokia, ja laittaa pois niitä. Tunnin autoin tyhjentää pöytää lopuksi. Kuusi meitä oli ihmistä. Olen lihonut jotain puolitoista kiloa tällä viikolla, jos tuo vaaka ei kauheasti valehtele yläkanttiin?

En tiedä mitä vielä teen täällä. Uudeksivuodeksi pitäisi kai palailla omilleen. Viedä hamsteri ja kamansa joku ilta. Sitä sitten pikkuhiljaa tässä, tavaroiden keräilyt mukaansa. Ai niin mun piti ehkä vähän pelata pokemon pearlia tuossa switchillä mutta sitten nukahdin päikkäreilleen.

mutta niin, eihän tässä nyt vielä kaikki voinut olla??

Herraa Jeesusta pöytään, kuuseen, sukkaan, varpaidenväliin ja kynsien alle, tissivakoon, pakaroille ja joka impulssiin minkä aivoista saa irti... jos ei riitä niin uudestaan ylösnousemukseen

 Hukkasin bussikorttini. Pitäisi kai tilata uusi tilalle. Hohhoijaa.. Jokunen tunti taas kolmanteen ahmimis ateriapäivän laatikko gourmee syömingeihin siis putkeen tätä samaa joululihottamista. for xmas i got more fat

Rauhallista jokseenkin jos väsymistä ei lasketa. Niin se antaa kuin ottaa. Linnuille laitoin pähkinöitä ja kynnet meni rikki mitä nyt avasin jotakin muovilaatikkoa, että pääsi täydentää.

Sisällä on kuuma ja ulos jäätyy.

Saan vasta neljäs päivä rahaa... en saanut joululahjaksi sitä, paitsi lahjakorttia. Mulla on jostain parikymppiä vielä, varmaan laskut vie loputkin tammikuussa.

Voisi pukea mekon ja laittaa villasukat jalkaan, meikata. Autella pyöreän pöytäliinan kanssa, ravata tupakilla, viedä virvokkeita viilenemään. Samat uusinnat pyörii joka vuosi telkkarissa, rapapampaa katso mun takapuolta aasia Mariaa hoosiannaa, Jumalan kämmentä, puurokauhaa...

Huomio loppuu sitten kun elämä. Onneksi en itse juuri positiivista huomiota kerää tai mitään. Liian kiltti tyttö semmotteisii huomiohakuisuuksiin draamalaamoihin