ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 13. joulukuuta 2021

Tavallaan ihan kiva että älypuhelimet ennustaa mutta kun itsekin pystyy suunnittelee tulevaansa

 Omituinen ilmiö mun instagram keloissa eilen illalla. Joku osti mulle tuhat tykkäystä. En ollut minä, en edes tiedä mistä niitä alkaisi ostaa. Olin yötä yhden sinkkumiehen luona. Sanotaan vaikka Timppa, muistaakseni oinas tjtn kun sen kanssa on niin erilaista harrastaa tuota petipuuhaa ja sillä ei montaa tippa kyl irronnut. Mä peruutin verenluovutuksen. Ei se mikään uusi tuttavuus ole, mutta silti.

 Nukuin tosi vähän eikä yhtään nukuttanut edes. Suu kävi koko ajan kaikesta mahdollisesta. Tänne kotiin piti päästä katsomaan tilannetta, viileneekö kämppä entisestään. Täällä piti olla tänään käyttöveden katkos koko päivän, mutta vessa ainakin veti? Sain saunoa, ja oli ainakin lämmin hänellä, ekana ja sitten katsoin Sinkkuelämää uutta kautta sen ekan jakson, joka oli vähän cringe. Hänellä oli hbo max... suohirviöitä ja Ratchettia... Katsoin kun toi pelas pleikkaa ja kiroilin kun se kuulemma hankki jonkun uuden telkkarin mihin sillä toki oli varaa se tonni, mutta kauheaa tuhlailua! Ei edes lainaa rahaa. Ahdistaa miettiäkin rahaa. Mulla on kolmekymppiä ja ruokaa jääkaapissa kenties viikoksi jos jaksaisi syödä.

En usko että meistä ikinä tulee mitään. Se teki viimeksi selväksi, ja eilenkin pierasi naaman. Estot vaan päälle jomminkummin päin, kun on niin epäkypsä. Ei arvostanut mun joululaulu serenaadeja. Väitti olen jotenkin uskonnollinen? Jos mä nyt Jumalan kämmenellä yhä muistan kertsin ja vittuillakseni sanon kiitos Jeebus ruoasta, enkä ole kirkosta eronnut ihan haaveissa oli kirkkohäät joskus. Itse pelaa jotain zombi pelejä joita sanotaan jumalanhylkäämiksi. Siitä patriarkaalisesta monoteismistä ja Hollywoodin perhekeskeisyydestä elokuvissa on sekin hyöty, että osaa etukäteen tietää mitä tapahtuu jos jokin on ennalta arvattavissa xD tällaiselle noidalle vastaisuuksia noidankattilaani, tai mietintämyssyyn siis polttoainetta tmv

Aloin kuunnella äänikirjaa airpodseista. Voisi vaihtaa paitansa. Olen kuulemma hattivatti. Hattivatit on valkoisia. Paita on valkoinen. Ei valkoihoisia saa haukkua liian valkoisiksi. eh...

Niin tosiaan kaikkea pitää kommentoida ja selostaa. Joskus näinkin. Varmaan vuoden ennätys mitä sössöttänyt kaikkea. Olen seurallinen ja sosialisoin enemmän jos joku ei kuuntele tai reagoi vitseihini. Sitten kun se nukahti niin myhäili jotain naurua omaan partaansa.

eikä mulla sit. Pariin päivään ole hommaa. Laskiaistorstaina vai mikälie normaali torstai, luistelee ja tekee makkaroita jäälle. Se neloslutzi naamalleni.