Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Lähesty minua oi suuri lähestyjä

Eilen kun aloin kirjoittaa olin ihan täynnä ja nyt taas alkaa nälkä jo olla. Blogiani on kuulemma ärsyttävä lukea mainosten takia. Eräs poika kävi täällä kahvilla ja pussailtiin. Tänään olin hoitsun juttusilla tunnin. Syönyt adventtikalenterin suklaat ja pari toffeeta. Otin mukaan sokerittoman cokiksen ja röyhtäisin sen päälle tuolla Tipotien sosiaali- ja terveysaseman pihassa. Nyt laitoin uuniin ranuja ja nugetteja.

hamsteri sai eilen lanttua. Se on ollut melko hiljainen ja piilossa.

Menen joulunalusviikolla sukulaisiin ja pakkaan hamsterin mukaan.

Oli tullut yksi swappi postia. Muutama tarot kortti. Naapureilla oli kiire tehdä tarpeet ulos joten vähän ehdin rapsuttaa just ja just poikakoiran naamaa. Toivotti hyvät illanjatkot. :D:D

Ei mulla oikein tekemistä ole. Tuo Lotr:Rise to War alkaa toinen kausi parin päivän päästä. Hyvä niin, koska tietyt pelaajat on olleet hiljaa nurkissa koko kauden ja nyt vasta alkaneet pelaa ja täysillä vastaan. Monet on häippässyt tässä välissä. Itse unohdin pelin 3:ksi päiväksi ja mut oli uprootattu. Jotenkin vaikea yksin tehdä mitään, pitää koordinoida muitakin ja näköjään aktiivisesti pelata vasta kun peliaikaa on se 5 päivää. Kerätä joukot täyteen huippuunsa. Muiden ansiot ja saavutukset heittää hukkaan. Huonoin asema on sillä joukolla jotka saa alussa parhaat bonukset. Nopeus ei voita hitaita.

Mutta niinpä niin. Tulin sieltä elokuvista yksi ilta ja joku satunnainen nainen heilautti mulle kättä tervehdykseen. Jäin harmittelee, kun en tunnistanut. Jos olisi ollut oikeakätinen, olisin voinut heilauttaa takas. Kaikki tunteee mut mutta mä en tunne ketään? 

Oho ranut uunissa jo vartin. Pitää kattoa lisää Ajan pyörää Amazon Primesta kai sit.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy