Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 2. joulukuuta 2021

En mä silti paljoa ajattele

 Ai niin, ihmiset tykkäsi mainoksista. No onhan niitä tuolla sivupalkissa edelleen. Tänään hoidellut raha-asioita nollabudjetilla. Jalat on palellut. Mulla ei ole ollut nälkä kun kiemurtelin eilen illalla tuntikausia maha liian täynnä ja kärsin. Tein silti muutaman voileivän.

Juttelin sossun kanssa puhelimessa kuntousrahasta ja se piristi vähän. Yritän aktivoitua. Ehkä voisin tentata itseäni painamisesta mutta ei se kovin kirjaviisaan ammatti ole tuo painotekniikka. Tarkkuutta ja mitä se sitten vaatii säätelyä.

Mitä mulle kuuluisi. Katto on pään päällä just eikä melkein. Joululahjoja on hankittu yhdet. Kaipa sitä mieluummin muiden ongelmia ratkoisi.

Huivi kaulassa ja pipo päässä sisällä. Kylmä ääreisverenkierto. Vaikka olen parvekkeella käynyt tasan pari kertaa päivän aikana tupakalla. Telkkarista ei ole tullut mitään, hamsteria ei ole juuri näkynyt. Kylmää ja pimeää. Muistella tässä nyt sitten vaikka syyskuuta edellisvuonna.

Haikeaa ja itsevarmaa hieman reunoilta. Vaikea uskoa että kuunnellut Seetheriä melkein 13 tuntia tänä vuonna. Lemppariartisteihinsa sentään voi vaikuttaa kun lisää soittolistalle ja jättää sen päälle niin Spotify luulee että ne on varmaan tärkeitä. Suomipoppia tuo on suositellut koko vuoden ja minä olen laittanut miinusta, etten halua kuulla. 89% enemmän kuunnellut musiikkia kuin Suomi sijainnista yleensä. Siinä se paketissa.

Pitäisi tehdä kotihommia. Eilen joku 8+ vuotta sitten jonka kanssa kävin jotain harrastaa, niin laittoi viestiä whatsapissa. Näytti vähän mun eksältä/supisuomalaiselta. Ikäluokka varmaan jotain yli mun omasta. Oikeastaan mulle viestii kaikki jotka ei osaa kirjoittaa tai niistä saa jonkun kuvan dysleksiasta. Sen toissapäiväisen pojun olin myös estänyt molempivuoroisesti mutta näköjään pitkävihaisuus päättyy kun en pidä varakopiota viesteistä sovelluksissa.

Joulukuun toinen, mun kalenterisuklaat on taskussa. Jollain täyttää tyhjää aukkoa joka on mun elämä että aikaa saisi murhattua. Samaa pimeää hiljaista metsän siimestä, tähtiä ja kuuta kuin ennenkin. Sinne voisi loitsia valoa ja tarinoita. Tyhjästä nyhjäistä xanobotteja, tonttuja kaivaan ylös sivilisaation jäämisköitä ja jääkauden säilyttää kaikki huurteisessa kohmeessa, brrr.

Kuuluu jostain vain pesukoneen hyörintä. Ehkä voisi laittaa joulukoristetta/kuusta, ettii tuolle kynttelikölle pistokkeen, tehdä pipareita, ja mitä nyt sitten soitella kulkusiaan.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy