Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

perjantai 3. joulukuuta 2021

Kukaan ei ole näin paradoksi

 Pitäisi hoitaa joulushoppailut. En tiedä mistä aloittaa. Minne mennä, mistä ehtisi tilata. Voisipa vain tunkea rahaa Joulupukille joka hoitaisi kaikki perheenjäsenet mun puolesta. Tai jokin sivusto johon laittaa vähän tietoa keille pitäisi hoitaa lahjat.

Vaihtoehdot on tietty että lähtee noihin kivijalkaliikkeisiin, toiseksi voisi tilata verkkokaupoista tai sitten antaa vain lahjakortteja. Haluan antaa persoonalliset lahjat rikkomatta pankkitiliä. Tammikuusta on sitten kuitenkin taas laskuja ja omavastuita.

Sitä on kissanomistajaa ja koiranomistajaa, salmiakin mussuttajaa ja kynttilöiden polttajaa. Periaatteessa lahjat voisi antaa myös vähemmän tutuille puolikkaille sisaruksille. Jos saisin niitä menee. En ole kysellyt mitä kukin haluaa, kun eivät minuunkaan päin ole yhteydessä.

Toisaalta en ole vielä syönyt mitään ja toisaalta vähän oksettaa. Pieni deja vu kohtaus tuossa sohvalla. Kuvittelin katsovani ainakin sisäänpäin ikkunasta ja muutenkin tietoisuus oli haljeta paikkaa ja aikaa. Tuttuuden tunne joka aiheuttaa pään sisälle myrskyn. Voisi tilata kotiin ruokaa, mutta taidan olla paastolla ennen joulua. Mieluummin nakertelen pakastimesta valmista piparitaikinaa kuin leivon.

Tarvisi AAA-paristoja, mulla on vain ikivanhoja uudelleenladattavia jotka ei ne toiminut mun vaa'assa ainakaan. Biltemassa olisi tiskin takana jos kävisi. Sen verran kuumeni iPhone kun netistä tutkin mitä tarvisin itse.

Kuuntelin eilen illalla kirjaa Varjojen voima Suomalainen.comin kirjapalvelusta. Ainoa magia mitä voisin harjoittaa olisi että irrottautuisin stressistä. Se voisi olla muutakin kuin laventeli tuoksukynttilää. Sitoisin nämä dejavut pois tulemasta. Pitäisi osata ilmaista tarpeensa maailmankaikkeudelle, mutta olen pieni hyttysenpaska vain kartalla. :DD: Jaxaminen ja äly, saisipa niitä rituaaleilla

En tiedä mitä teen edes viikonloppuna, saati ensi vuoden. En ansaitse hamsteriseinäkalenteria, tarot journalia, saatika pohjoisen pallonpuoliskon noidan päiväkirjaa. Shoppailin eilen lähes pari tuntia bookdepository sivulla mutta onneks tilannut mitään. Toivelistani pah

tossa muuten jokin museum of sex:in lopputulokset meikän seksityypistä: 

https://www.sextype.me/me.htm?su=0e6fa010-3258-4f18-9b1b-ecdd3cc64842 Olen perinteinen, itsenäinen, intiimi, rationaalinen, impulsiivinen, spirituaalinen sekä skeptinen, kätevä ja fyysinen mutta voimakkailla mielikuvamaailmalla, olen keskittynyt mutta spontaani. Enemmän stimuloitunut kuin tyypillinen henkilö.

Jos olen sekä pimeyttä että valoa niin onko ihana kun on valinnanvaikeutta. Hämäriä tutkimustuloksia minusta vain saa. Vain ihmiset on mustavalkoisia, mutta luonnossa villiintyy.

Hey ho, sanoi tonttu ja kaivoi vain. Löysin yhden kaverin kaiman tekemät tarotkortit netistä ja se oli vaan wow.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy