ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Kun kapasiteetti parantaa joukkoja ylittyy, loput kuolee, joten älä ota velkaa parannusjonoon

 Elämä on valintoja. Elämä on kuin Postin uutiskirje, jossa ne mainostaa avanneensa uusia palvelupisteitä, mutta kun sen avaa, niin sieltä ei löydy mitään infoa niistä. Mulla on vielä kuusi tupakkaa ja kävin ostamassa niitä perjantaina ja nyt on jo sunnuntai ja yleensä mulla menee aski päivässä, mutta elämä on niin kylmää kuin ryssän helvetissä, että aina kuitenkin loukkaa jotakin sanavalinnoilla tai syödessään possuja.

Mä en ole syönyt tänään vielä mitään, kun paastonnut peiton alla, että koska ei olisi sieluun asti halla.

Juttelin bestiksen kanssa puhelimessa ja siitä saisi ehkä luistelukaverin jossain vaiheessa. Noi muut kaksi tai perääntyä, toisella pipi nilkassa ja toisella töitä.

Jouduin tilaa markkinointikiellon puhelimeen, kun se meni umpeen ja sieltä tuli puheluita tosin en vastannut muutenkaan kun puhelimen on aina Älä häiritse- tilassa. En ole klikannut muitakaan huijarilinkkejä, vaikka rikollisia on liikkeellä uusin tekniikoin, kun ihmiset on nykyisin enemmän kotona.

Multa taidettiin huijata toinenkin kymppi... yritin ostaa netistä Spotify premiumia 1kk mutta ei ole kuulunut koodia. Jätin TrustPilottiin taas 1 tähden arvostelun.

Ainakin eilen syömäni pitsa oli täytettä täynnä. En yleensä ota mitään mausteita paitsi ehkä ranskalaisia mun kinkku-ananas pitsan kanssa, mutta nyt oli rucolaa ja vuohenjuustoa ja pippuria, jalapenoa jne. Minimitilaukseen vain euron lisätäytteitä.

Shoppailin Sokoksen verkkokaupasta lahjoja naisväelle nyt kun ehdin vielä postiin niitä hakea ja ne toimitetaan kolmessa (miljoonassa) erässä, argh. Lahjat on oikeastaan vähän niinku ostettu, että pystyy pari viikkoa vielä syömäänkin jotain kotona ja jos tulee jotain menoa tms. Maksettuani laskuja. Ihan kätevää juttua ostin. Kerron että bio-oil ei oikeasti toimi pienellä paperilapulla, jottei hän suuttuisi kun näin sen hänen vessassa, ja annan jotain koko vartalon yrttihierontaöljyä. Tuoksuuhan bio-oil kivalta, mutta itsekin siihen nuorena tuhlasin rahat turhaan moneen pulloon ja raskausarpia tulee silti.

Roiskesuoja, hiusharja, retinol ampulleja ja mulle silmänalus peitevoide ivory värissä sekä halpis mutanaamio. Kerroinko että hankin flying tigerista kaikille osallistujille hupaisat päähineet/asusteet jos vietän perheen kanssa?

Mun pitäisi kiinnittää heijastin johonkin mun kolmesta talvitakista. Ihan perus pyöreä. Syödä loput piparitaikinat pakkasesta. Hakea se kuusi sisään, pieni polveen ulottuva jossa keijuvalot. Vuosi sitten siinä oli jo foliosta ja vessapaperirullasta itse niitattu tähti.

Joulusiivousta en ole vielä edes ajatellut. Se Taru sormusten herrasta sotapeli johon käytin 2-3kk ja pelasin ekan kauden läpi lähestulkoon roikkuen top200:ssa pelaajia, niin on nyt siis tauolla kunnes seuraava kausi alkaa roolipeliserverillä, jonka valkkasin. En tiedä vielä minkä valitsisin, haltiat, ratsumiehet, kääpiöt, tms. Èowyn on kyllä mun lemppari. En haluisi olla kääpiö. Haltioita oli aika vähän, ja tuossa pelissä pitää muiden kanssa tehdä yhteistyötä. Aika moni mainosti menevänsä Rohaniin tai Gondoriin? Niissä missä olinkin jo. Saisivat kyllä ottaa chillisti ensi peliin. Mutta jotkut on säästellyt joukkoja ihan pelin lopuille, eikä ansaitsisi enää saada sotaa aikaan.

Tein otsikon. Strategisesti vain kartalla nappailla ruutuja, rakentaa linnakettaan, käyttää voimia, sopivasti rahat joukkoihin, ja kolikot, tehdä sivutehtäviä, keräillä esineitä sotamarsalkoille ja omia joukkoja kulkettaa kartalla.
Noh, mieluummin käytän tuntikausia muissa peleissä poksautellen yhteen samoja esineitä ---koska se on simppeliä ja siihen muodostuu rutiini missä mitäkin on ruuduissaan näytöllä.

Pelistä kertoo hyvää se, jos niillä on discord serveri. Mullakin on, sinne menee mun päivitykset yhteen kanavaan. Siitä ei monikaan tiedä.