Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

lauantai 25. joulukuuta 2021

En usko Jumalaan, enkä Jeebukseen tai muuta satua, tunnustan vain Kalevalan Marjattaa ja natsi Lutheria

 Mitä sain joululahjaksi... lahjakortteja S-ryhmään 300e, säärystimet, teetä, kirjan kummitustarinoita, neljä hopeashampoo ja hoitoainetta, brunbergin suklaata rasian, korin omenoille, hiuspohja seerumin, ison 24 packin tms pepsi max pulloja nyt ainakin

Syönyt ihan viimeistä päivää, neljä lautasellista kaikkea porosta mätiin ja perunoista laatikoihin kinkkuun, salaatteihin ja täytettyihin muniin ja ruisnappeihin, lohta eri tavoilla, riisipuuroa ja kiisseliä, kahvia ja suklaita. Silti oli aamulla nälkäkin jo. Vedin pari reipasta vartin lenkkiä tuolla -22 tuntuneessa ilmassa ruoan päälle.

Tuolla valmistuu/lämpenee jo joulupäivän ateria ja siitä riittää huomiseksi varmaan myös... vaikka olikin "pieni" luuton possu... hamsterin kanssa leikin vielä 12 jälkeen ja en sentään nukahtanut ja kuorsannut sohvalla tai lattialla tms. Kaikki piti kiltisti asusteitaan. Telkkarista aamusta perinteiset jutut, niitä mitä joka vuosi tuleekin, paitsi joulurauhanjulistus meni ohi.

Lahjat jaettiin joskus illemmalla, mutta koiruus avasi ensimmäisenä pakettinsa. Se oli ihan kuusenneulasissa. Kuulemma valvonut koko yön kinkkua uunissa. Väsynyt ylivirkeä otus. Ei ollut joulunvietto kaukana, niin kävin katsomassa välillä, ettei hamsteri ole karannut mutta ei ollut hereillä, ja polttamassa röökin. Meni luminuoska ja ilman kylmyys keuhkoihin, yskin niin pirusti eikä ääntä meinannut tulla kunnolla. Epäilin jo että sain joltain ohikulkijoilta covidin xD Siellä meni tasan yksi koirankusettaja ja jokin pariskunta miehiä ohitse... 

Pelasin sitten kun muut naureskeli jollekin telkkariohjelmalle, nurkassa ja epäröin omia juttujani kun perheeni muka ei pidä seurastani koska olen niin täynnä itsevihaa ja.... mikä se sana nyt on joka ei edes ole sanavarastossani... annan anteeksi aina kaikki ainakin muille enkä ole pitkävihainen joten omituista että randon kääminsä polttanut twitter haukkuja väittää minua katkeraksi.

Kummeleissa en sanonut mitään ilmeistä, että joulumuori oli mies. Mistä sitä nykyään tietää kuka identifioi itsensä naiseksi.

Otettiin perhepotretti. Katsoo jos tilaan sen paperisena itselleni kokoelmiin jonkun onnistuneen. Ensin ei näkynyt keltään päätä, kun koko perhe niin lyhyitä. Juteltiin vähän kaikista periytyneistä vaivoista kyllä ruokapöydässä kun osa on ruokarajoitteisia, mutta mun vaiva jäi unholaan. Kävin apteekissa hakemassa kallista antibioottilitkua "etten räjäytä valkoiselle sohvalle pattia". Ne oli sitä paitsi harmaitä väriltänsä. Vaikka kaikki muu onkin Bossia, Marimekkoa, valkoista ja kliinisen siistiä. Valo täyttää huoneen, vaikka ei vie tilaa.

Ketään en saa mainita nimeltä enkä saa laittaa kuvia minnekään jne oletan vaikka ei mulle hirveästi tällä kertaa saneltu sääntöjä. Parit valitukset liittyen puuroon. Ärhäkkä tuo kiltti mummeli jonka pihasta saa omenoitakin napsia. Jos sitä syyttää yhtään mistään, vaikkapa kuivista torttutaikinoista, ehei mun vika kun ei vartissa ole sulanut ja olen niin "hätäinen"

Laitan vasta huomenna toisen mekon jonka otin mukaan. Multa lipaistiin naamasta kaikki meikit ja loput hikoilin pois. Joulusauna lämmitti jonkin verran.

Kaikille jotakin tasapuolisesti, mene ja tiedä. Arvuuteltiin ja haettiin netistä jos jotakin ei tiennyt. Hyvä lopettaa tänne loppuun tämä joulubloggaus oujea.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy