ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

torstai 30. joulukuuta 2021

Mahtipontinen otsikointi varmaan lyödään maahan aina heti

 Hidastaminen juuri auta. Huomasin että toalettilaukkuni jäi. Patti takapuolen vaossa vuotaa kunnolla. Puristin siitä suihkussa osan, mutta nyt se värjää mun alushousut. Antibioottivoide jonka ostin ennen joulua, on siellä toalettilaukussa.

 Eilen söin kaloreita reilusti, nyt vasta omenan. Katsoin Matrix neljännen osan, jonka äitikin olisi kuulemma voinut käydä katsomassa, kun se saa jotain lippuja. Kai sillä on silti töitä ettei se olisi päässyt. Nyt katsonut Resident Evil elokuvaa.

Googletin eilen puolitoista tuntia laihduttamisesta. Kaloreita vähentää. Varmaan menisin kuntopyörälle polkemaan, jos ei olisi tuota pattia. Tuskin edes kehtaan mitään miestä tänne ottaa. Pitäisi laukut purkaa, imuroida, tiskata, jotain. Kaikki on niin vaikeaa. Helpointa olisi mennä takaisin nukkumaan.

Niinkuin meninkin. Sitten soiteltiin jostain huijarinumerosta, enkä vastannut. Nousin ja leuka alkoi väpättää jotakin ruokaa. Jaoin nugettini ja ranskikseni yhden miehen kanssa. Se oli korjannut mun halloween koristeen, vaihtanut patteria. Se oli nopea visiitti. Pelkkää himoa kai. Jatkoin elokuvan katselua, tiskasin. Otin uuden naaman muotoisen keltaisen hinkkaus sienen käyttöön. Lattialiinat oli kuivunut, mutta sain jonkun hajun pois keittokomerosta.

Taitaa olla ilta ja kohta voi mennä vaikka tutimaan. Kumma päänsärky välillä mennyt ohi ilman että popsin lääkettä siihen. Ainakin unohdin perspatin hetkeksi, nuo tuolla hs tukiryhmän whatsapp ryhmässä keskustelleet painostaan. Kaikki jotakin mun kokoisia ilmeisesti... ylipainosia liikalihavia. Eipä tuo juuri päivässä lähde ja joka päivä munaan tuon etten söisi mitään. Niitä leukoja on niin kiva loksuttaa mussuttaen jotakin yksinäisyytensä tai muuten tylsyyteensä. Vaikka olisi miten kuivaa pahvia, kuten noi Xtra räiskäleet...

Uudeksivuodeksi mulla on perunasalaatti. ehkä teen muutakin, käytän tuon lohen riisikakun päällä... ehkä teen lisää poppareita ja laitan runsaasti skorpioni tabascoa joukkoon. Pitäisi heittää tuo jääkaappiin tuosta.

Hiusten kesti kuivua kolme tuntia kun makasin sängyssä, ja ne oli yhä kosteat mitä nousin ylös. Varmaan hankkia ensi vuonna lisää vaalennuspurkkeja päähän. Menee sähköä jos pidän lämmitintä päällä, ja hamsteri vain nukkuu muutenkin. Käy kaivelemassa tai hakemassa ruokia kun en ole katsomassa. Takaisin kummitteluun siis. Erakko.

Vaikea lopettaa tätä, kun en muutenkaan haluaisi julkaista mitään. Pitäisi vain aina jotain saada aikaan täällä. Pikkuhiljaa perästä nuo kotiaskareeni. Kukat sai vettä jo kuitenkin. Matkalaukkua en ole purkanut. Pitäisi laittaa vessaan ilmanraikastin, ripustaa heijastin takkiin, heittää kelan kuoret roskiin, viedä roskia, vaikka mitä pientä kerääntyy kun elää.

Melko varma että vessan valo oli päällä koko viikon kun olin poissa. Unohtunut. Mutta se ei ollut edes kuuma kun kokeilin. Mysteeri. Ei täältä mitään lappua löytynyt että kukaan olisi käynyt, vaikka palovaroitinkin piippaili tms.

Tikusta vain asiaa, ja tikku kämmenessä ja tikku perseessä. Kärpäsistä härkäsiä. Jääköön tänne nämä jännät eikäku tylsät juttuni. Taisin vetää liikaa konvehteja kun oli tyhjä olo. Pelannut aivottomia pelejä. Saisipa ikinä mitään aikaiseksi kunnolla.

Uudenvuodenlupaus että laihdun 50 kiloa syntymäpäiväkseni syksyllä. Pitäisi syödä vähemmän kaloreita. Liikkuminen on niin vaikeaa kun mätää ja verta tulee nivusista kun vähän hikoilet, siinä epämukavuudessa ei auta talkit reisissä. Hengästyn pienistä asioista. Ryhtini on huono. En tiedä mitkä kulmat siinä taittuu, kun jättää liikkumiset pois... venyttelyt. Tuntuu tyhmältä niin moni asia ja loput asennot sattuu. Lääkkeistä johtuvaa aina ollut. Ei kukaan ymmärrä kun ei ole omalle kohdalle sattunut. Heitä pois ne päärynänsiemenet, et sä niillä itseäsi voi vahingoittaa. 

syanidia ja onnellisuutta sarjis