Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

torstai 9. joulukuuta 2021

On sitten väkeä pidätellyt käymiset tänne

 Heräsin äsken siitäkin huolimatta, että listasin yöllä kolme tuntia näkemiäni elokuvia sovelluksessa. Meni puolet puhelimesta akkua. Näin unta jossa nuoriso heitti mulle kommenttejaan kuin internetissä. Sitten paikalle kurvasi jokin harvinainen mysteerinen hyppylinna, ja kävin kysymään onko niillä painorajaa. Sain jonkin avaimen koska heillä oli huoneita kuin hotellissa. Mentiin katsomaan pelejä, ei ehditty hyppiä kun mun ja kaverin piti pukeutua kummituksiksi/trolleiksi tms, ja joku tuli myymään meille jotain ja loppuajan kaivelin seteliä ja kolikoita repustani. Sain maksettua ja uni päättyi vähän pettymykseen siitä mitä ostettiin, jokin numeropeli vaikka aluksi se näytti että ristipisteilisi, meille siinä jotkin huoneentaulut. Unessa oli pari nuoruudenkaveria mun lisäksi. Vaikka onhan kaikki ihmiset unessa sinä itse. Vähän kuin jos on mykkä, niin kaikki osaa sun unessa viittomakieltä.

Tammikuussa tulee 13 vuotta kun tein livejournal tilini. Se on nyt muistutellut sähköposteillaan, että kaverini on saanut lahjoja siitä kauanko ovat olleet lj:ssä. Mainitsinhan mä eilisessä tekstissäkin mun nettipäiväkirjojen pitämisen... se jäi vain 1800 sanaan vaikka saanhan mä vuodesta kirjoitettua vaikka kirjan jos tarinaa vähän venyttäisi... harmi kun menen sivupoluille, enkä tiedä missä vaiheessa mainita mitäkin. Joulunvietosta nyt ainakin jäi paljon, ja piparien leipomisen menemisestä ystävänpäivälle. Ehkä mun sanojen toimitus oikein osunut nappiin muutenkaan?

Ja niitä nähtyjä elokuvia oli yli 500. Joko olen yksinäinen tai 2010-luvun alussa olen joka viikonloppu katsonut elokuvia lainaten niitä vuokraamosta kaverin kanssa ja juotu ja syöty. Yksi vuosi käytiin elokuvissa 12 kertaa. Sen lisäksi ne elokuvat jotka olen lapsena tai nuorena katsonut, ja mitä nyt striimannut viime vuosina tai käynyt elokuvissa. Tietty osa ihan tullut telkkarista.

Täällä ei varmaan enää käy lukijoita ja tiedän muutenkin olevani yksinäinen. Ei se mitään, tätä härän vuotta ei ole paljoa jäljellä ja sitten on rohkea ja uhkarohkea tiikerin vuosi. Mulle kiinalaiset horoskoopit on arkkityyppejä, en sitten tiedä mistään Carl Jungin tyypeistä.

Huomenna saan tarot luennoista jokusen euron. Alkaa pikkuhiljaa käydä rahat vähiin, kun yhtäkkiä oli mennyt 50 euroa rahastoon... miksi sinne pitää mitään kerätä, no ei. Eikä mulla sit. Söin eilen sipsiä, suklaata, tortillaa liha- juusto ja -salsa, -täytteillä ja en tullut täyteen. Nytkin on vähän nälkä. Yöllä ehkä saatoin juoda vain vettä ja mennä takas nukkuu, mutta miksi mun nälkähormonit ei jätä rauhaan!!!

Joukossa lihavoittuu. Varsinkin mun seuraan.