Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 29. joulukuuta 2021

pienenpieni hamstraaja kerran aamusta mietti

 Pitäisi (kai) käydä suihkussa, syödä aamupalaa, keittää kahvia jne... ei kyllä yhtään huvita. Näin unta jossa muutin, ei ollut perinteinen painajainen että pakkaan kaikkea mukaan kauheassa kiireessä myöhässä jostain, mutta huijattiin jotenkin tavaroistani eroon. En itse siirtänyt mitään, ja porukkaa oli unessa paljon, kaikkia nuoria asukkaita, mikä lie asuntolaan menossa. Joku oli luopumassa huoneestaan. Joku oli lähettänyt apumiehet pois, ja sanoin vielä että varastossa olisi lisää tavaraa. Lopuksi kun en löytänyt uutta kämppääni, istahdin löytämääni baariinkin, yritin keskustella kaljan hinnasta vain, baarimikko kysyi onko hän mies ja sitten kysyi haluanko panna sitä ja noi kysymykset sai gay raydarin väpättää rajusti. Sitä ei kiinnostanut, ketään ei kiinnostanut, mihin mun tavarat oli mennyt. Heräsin yöllä pari kertaa, laittamaan lämmitintä päälle tai pois päältä. Neljältä kävin tupakilla sitten sohvalle takaisin edelleen. Joo, nukuin sohvalla. Uni oli nyt aamusta, ties vaikka olisi kestänyt tunteja.

Enkä ole muutenkaan oikein... tuota, onhan tämä hieman masentavaa kun päästänyt asunnon epäsiistiksi. Imuroida, tiskata, järjestellä. Löydän kaiken tarvittavan, mutta se ei ole tarpeeksi. Kukat on kastelematta. Muistin sen vielä eilen illalla kun mietin äidin euron hortensiaa jonka se osti. Sika on jouluntähti, ja joulukukat haisee hyasintit, vai mitä?

Pelasin vähän eteenpäin pokemon shinin pearlia, mutta hitaasti etenen. Vasta kolmas sali tapeltu läpi siinä seitsemän tunnin peliajan kohdilla. Olisi nyt edes ennen joulua ollut jo hall of famessa.

Kävin vaa'alla ja sen mukaan oli vain +0,6 kg tullut lisää. Tuo pikkuhiljaa salakavalasti lisääntyy paino, vaikka vain jouluna syö. Tai sitten nousi aineenvaihdunta vielä jos mahdollista enää.

Eikä tässä paljoa uutta ole tuotu. Ideologioita, arvoja, esteettisiä mieltymyksiä, järjestelytaitoa, ei. Onhan muilla isot siistit kodit. Tarkkaan asetellut marimekkoverhot. Mä tarvisin jotain elämänmullistavaa että jaksaisin sisustaa tai pistää paikoilleen mitään. Ihan kuin ne unessa jotka mun puolesta kärräsi tavarani niin etten ollut edes mukana. Tai mikälie blokki on nyt päässä kun on käsitellyt painajaisensa, etteivät enää toistu.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy