ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

keskiviikko 29. joulukuuta 2021

pienenpieni hamstraaja kerran aamusta mietti

 Pitäisi (kai) käydä suihkussa, syödä aamupalaa, keittää kahvia jne... ei kyllä yhtään huvita. Näin unta jossa muutin, ei ollut perinteinen painajainen että pakkaan kaikkea mukaan kauheassa kiireessä myöhässä jostain, mutta huijattiin jotenkin tavaroistani eroon. En itse siirtänyt mitään, ja porukkaa oli unessa paljon, kaikkia nuoria asukkaita, mikä lie asuntolaan menossa. Joku oli luopumassa huoneestaan. Joku oli lähettänyt apumiehet pois, ja sanoin vielä että varastossa olisi lisää tavaraa. Lopuksi kun en löytänyt uutta kämppääni, istahdin löytämääni baariinkin, yritin keskustella kaljan hinnasta vain, baarimikko kysyi onko hän mies ja sitten kysyi haluanko panna sitä ja noi kysymykset sai gay raydarin väpättää rajusti. Sitä ei kiinnostanut, ketään ei kiinnostanut, mihin mun tavarat oli mennyt. Heräsin yöllä pari kertaa, laittamaan lämmitintä päälle tai pois päältä. Neljältä kävin tupakilla sitten sohvalle takaisin edelleen. Joo, nukuin sohvalla. Uni oli nyt aamusta, ties vaikka olisi kestänyt tunteja.

Enkä ole muutenkaan oikein... tuota, onhan tämä hieman masentavaa kun päästänyt asunnon epäsiistiksi. Imuroida, tiskata, järjestellä. Löydän kaiken tarvittavan, mutta se ei ole tarpeeksi. Kukat on kastelematta. Muistin sen vielä eilen illalla kun mietin äidin euron hortensiaa jonka se osti. Sika on jouluntähti, ja joulukukat haisee hyasintit, vai mitä?

Pelasin vähän eteenpäin pokemon shinin pearlia, mutta hitaasti etenen. Vasta kolmas sali tapeltu läpi siinä seitsemän tunnin peliajan kohdilla. Olisi nyt edes ennen joulua ollut jo hall of famessa.

Kävin vaa'alla ja sen mukaan oli vain +0,6 kg tullut lisää. Tuo pikkuhiljaa salakavalasti lisääntyy paino, vaikka vain jouluna syö. Tai sitten nousi aineenvaihdunta vielä jos mahdollista enää.

Eikä tässä paljoa uutta ole tuotu. Ideologioita, arvoja, esteettisiä mieltymyksiä, järjestelytaitoa, ei. Onhan muilla isot siistit kodit. Tarkkaan asetellut marimekkoverhot. Mä tarvisin jotain elämänmullistavaa että jaksaisin sisustaa tai pistää paikoilleen mitään. Ihan kuin ne unessa jotka mun puolesta kärräsi tavarani niin etten ollut edes mukana. Tai mikälie blokki on nyt päässä kun on käsitellyt painajaisensa, etteivät enää toistu.