Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

perjantai 3. joulukuuta 2021

Kynttelikkö lähti päälle, samoin musiikit, leipomiset, mutta koristeet ja kuusi on vielä piilossa synkässä kellarissa

Mitähän mahdan meditoida tässä iltamyöhäisellä. Aamusta tulee joku hakemaan mun akryylimaaleja. Annan ne pois kokeiluun erityislapsille tms. Mietin vaan annanko oikeasti myös sen pienoismalleja varten pienen tuubin vaaleaihoisen ihonsävyä maalin jota ostin varta vasten. Enimmäkseen ostanut silloin tällöin vihreää, violettia väriä. No ehkä nekin kuivuu pikkuhiljaa jos on niin vastenmielistä itse parannella teoksiaan ja tarttua siveltimeen, kun ei jaksa.

Kävin joulushoppailee. Kirjoitin niistä lahjoista mutta en pistänyt blogiin. Ostin itselle E27 lampun ja toffeeta ja AAA paristoja. Sitten kun paketoinnit oli tehty katsoin jouluelokuvan. Siellä on ihan sankka lumipyry kaikenmaailman romanttisia jouluelokuvia, mutta mä tarkoitan sitä jouluntaikaa... Suomeen sijoittuvaa metsurin poikaa joka löytää tontut ja silleen.

Ostin Spotify lahjakortin mutta sitä ei ole tullut. Sain sähköpostia että odota 1 työpäivä ja tulisi ohjeet reklamointiin jos eivät pysty toimittaa. lievä wtf

Varmaan kohta painuttava untenmaille. Huomenna voi klo. 12 jälkeen ilmoittautua työväen kursseille. Ne on kaikki varmaan melko pian kaikki täynnä siitä hetkestä.