ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

tiistai 21. joulukuuta 2021

Hyvät talvipäivänseisaukset vaan ja muut joulunodotukset

Täällä ollaan. Ei ole ainakaan yksinäistä. Hamsteri varmaan lihoo ainakin, kun se vetää itsensä täyteen herkkuja. Toki se pääsisi juoksupyörään, viime yönäkin heräsin kolmelta päästää sen juoksemaan. Harmi etten tuonut juoksupalloa, kun täällä ei olekaan kissaa. Laitoin sille kilon häkkiin lisää purua jos tuo innostuisi kaivelee. Musti&Mirristä sai jonkun yrttisekoitus kupin, ja siitä veti reunat ja sai ruusukaalia, pistaasin ja kovasti nauttii kuivatusta maissista... posket täynnä ruokaa. Sillä on ollut synttärit 11. päivä, ja minä olin juuri silloin yötä muualla näköjään. Anteeksi Helmi? 

Käytiin kaupoilla. Söin tobleronen, ja niin täynnä päivän kalorit siitä, että piti lähteä 3 kilsan lenkille hakea tupakkia. Jäi 10snt.

Pyykkikone on laulanut. Pyyhin tahmaisia sormia olohousuihin ja nekin meni pyykkiin. Jouluisia kukkia ja valoja täällä, koristeita. En löytänyt Wi-Fin salasanaa ja siten en viitsi pelata pokemon pearlia switchillä. Olen jäänyt jonnekin salille. Jumiin? Grindaus?

Otin puolen tunnin päikkärit sohvalla. Laitoin linnuille talipalloja roikkumaan puista. Eilen illalla saunassa. Aamulla söin jopa pullan, puuron kanssa, vaikka yleensä vältän noita leivonnaisia.

Mulle tuli paketti jonnekin HELSINKIIN eräkaupasta, mutta näköjään laittanut väärän puhelinnumeron, eikä mikään identiteettivarkaus tai muuta. Soittelin sinne kauppaan. Vaikutti ihan ettei ollut huijaus tai mitään, mutta voiko noista olla varma. Ei ainakaan mun tiedoilla kukaan pysty tilailee mitään.

Vielä jokusen verran unta palloon ennen joulua. Lahjojakin paketoitu vielä tänään. Eilen roudattu tänne kaksi jätesäkkiä matkatavaraa ja ruokaa ja vaatetta ja häkki ja itse otus. Jätesäkkiin olisi mahtunut vaikka kolmesataakiloinen pieni ruumis, ne oli kyllä melkein talon kokoisia. Foodorasta sattui tulemaan tilattuani.

En tiedä kauanko täällä vietän aikaa. Viikon tai loppiaiseen tai en vielä tiedä iskee koti-ikävä jossain vaiheessa.