ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

lauantai 18. joulukuuta 2021

Syvimmät sisimpäni pohdinnot joittenka tapana tulla ilmoille mitäänvälittämättömyydellänsäkään

Fiksuus ei tulle kello kaulassa. (kirjoitusvirhe typo huomasin vasta äsken, mutta en ole balleriina joten en tiedä tuota "tulle" alushametta, vaikka voisihan tuo ikivanha tule -verbin muoto ollakkiii)

 Olen mä muutamaa tieteellistä teoriaa tukenut tässä. Jos vain tietäisitte, ei olisi hätää mitään. Valittava tappelua tai pakoonpönkimistä, kun voisi vaan tehdä taidetta suoraan selkärangasta.. ei tarvisi katsoa hammashirviötä silmästä silmään.

Lueskelin meikän omakanta. fi tietoja, enkä olisi kyllä saamassa 3. rokotetta kovin pian. Aloittakaa ne jutut, joo.

Katsonut Witcherin 2. kautta<3 onhan se pelikin ja kirja ja mitä kaikkea, mutta mä ihastun niihin hirviöihin. Ihmiset tappaa kaikkia huviksi ja hyödyksi, kun monsteriinokset on alakynnessä, mutta joukossahan oli voimaa eikäku. Laumasuojahan nyt sit todistettiin turhan positiiviseksi mietteeksi, niin ne lampaat jotka on itse immuuneja suojiensa vuoksi, voi tietty niille susille levittää sen taudin, vaikka itse jatkaisi huoletta laiduntamista.

Eikä siitä sit. Virtuaalipippeleillä peluusta paluuta. Hohhotihoijaa. Herätty, juotu kahvit, omenaa syönyt, en enää ikinä näe atrian mikropitsoja roiskeläppinä... mutta niin. Mitenhän sitä voisi tehdä sisältöä tekemättä sisältöä. Mitä muut ei näe, niin ei tarvikka. Muuntauduin ja sopeudun, olen osa tätä vieraslajia, mutta tuntuisi paremmalta vain tiätteks, tai ootteks ikinä vaan niinku, nainut systeemii (fuck the systemaattius)

Jos voisin mitään niin muihin tarttuisi sama kansalaistottelemattomuus. Sananpartta jostain, virheistä, ne pitäisi kyllä ensin tehdä. i wanna be your master, i wanna be your slave

haluan oppia kantapään kautta. levittää värit päästä toiseen. haluun mun omat pikku molekyylit sekaisin muitten kans. Siihen tarvii vain istua julkisissa.

uneksija, muka. mun pilvilinnatkin on käteviä. Ne on mukavuuden haluissii ilman pakkoa kokea himoa jotain vihoja ynnä muita vahvoja tunnesanoja, kun puhe mistä puuttumisen ilo. Onni on balanssii, onni on ettei äly jätä, onni ettei onneksi tyhmenisi muka mutta ongelmia voisi tullakin varta vasten mulle enemmän etten jouten oisi hmmm. Muuta olemista sitten oisi. runosuonen sykkivän näkisi, niin siitäpä sitten eloon tulisi, muusat ja muut veks. en tiedä en miksi just mulla on niin vaikeuksia kohtalo tuonut eteeni

muuttuvi maalima erkkiseni, emme kelpaa kuin lämmitykseksi. silpuiksi silppuriin, taivaanrannan maalareiksi, sormen paksuiseksi nipuksi sontaa valhetta muuta mitä muut paitsi itse saattaisi ymmärtävi ilman, jokin lihas nykiä lärvissä, kateuden paha ja ivan irtiottoja. Valmiiksi maksettu tosirakkaus

Jos näkisi näkyjä, eikä ennustukset oisi paikkansapitäviä, menisi elämänhalu kokonansa. juu sanoja ilman konstia kilpailuu kontekstii, yksi ylimääräinen turha näppäys tälle näppäimistöön. Muutos on pyhä, lehmät on särkiä, ja jos yrittäisi pähkinän purra pois pulmasta jättäisikö ajatus vierahast. Virran mukana vierailoo, asemalle jättää laukun, toistuvaa painajaista lopettaa seinään. virallisesti olen minä mutta muut ei ole siitä tietävinäänkään.

huvipurrella puustä päähän lyötynä jollain tuota, ääh, mä en kestä suomenkielen parsia muuta kun en keksi, eikä riitä keksit, en anna mun lokaatioo, en ääntä, pulssia, mitään joka saattaisi puuttua datankerjuusta ja silti... ehdotukset ei lopu, riittäisi ei mikään, lypsää samaa lehmää uudestaan, valuttaa samat veret porsaasta, tuhkat pesästä käen kukkuessa ettei ole kuin jumalatar, jumala, ja sinä.

Tahtoen pois, äly hoi, avustettu joukkoitsehurmaus. liberaali vasemmisto kommunisti, en tiedä olevani oikein poliittisella origolla mikään... pelkkää tiedettä faktaa ripauksella lapsen piirroksia ikään, ja tonttulakki heiluen niin ei ole mahkuja muuta ollakaan kuin spämmiä roskaa alkuperäistä että pois jos ottaa mitään niin kaikki jää. Ennalta-arvattavuuden logiikkaa, yksinkertaista luovuuttakin tavallaan.

RAAPS RAAPS miksi raavit näppäimistöä

kulunein on A. Sitä ei edes olekaan. Se on tollai raketti. Et uskois. Sana hallussa ja alussa alkusyyt. Pitkään en miettinyt. En sitten mitään. Ois monta hommaa ja voisi laihduttaa, mut eka pitäisi liikkua, hikoilla, hengittää pois rasvasolut pienemmiksi..

Oon unohtanut niin monta hommaa sen vuoksi ettei ole enää relevanttia uneksia

virhe? Päivitä. tiedostomuotomagiaa pakkopaidassa


f*ckin A++++