Asensin eilen Firefoxin oletusselaimeksi. En tiedä vielä mikä lisäosa lähettäisi chromecastiin selaimelta videota jos mikään. Maha vääntele...

Translate

tiistai 28. joulukuuta 2021

Jos olen kuin rikkinäinen peili epäkunnossa, niin mistä se sakeus sinne tekstiin tulee... näkevät ristiriitoja omissa tulkinnoissaan stigmojensa läpi

 Ostin vajaan sadan euron ruoat ja muut ...laitteet tuolta Prismasta. "Satunnaiseen käyttöön" ilmanlämmittimeni puhaltaa. "Ei pyykinkuivaamiseen" ym. On tuo varmaan turvallisempi kuin autonlämmitin, vaikka ilmaiseksi sainkin. Hamsteri meni nukkumaan... varmaan stressaava päivä ollut, automatkalle herätettiin.

Palasin kotiin viikon reissu jaksettu hyvin. Joulu oli "kiva, ei mitään valitettavaa".

 Ostoksilla meni 1,5 tuntia. En ole vielä pistänyt suuhun mitään paitsi puolikkaan sokeriherneen ja retiisiä ja sitruunamehua, jne nesteyttänyt. Partsilla oli "lapioitavaa" lunta sellainen pieni kerros, mutta ihan sama vaikka en mitään lasten lapiota omistaisikaan. Onhan se kätevä hamsterin puruja siirtää jätesäkkiin.

Soitin kaverilleni kaupasta, tarvisiko hän kotitestejä. Varmaan huono idea, kun löi luurin kiinni 4sek. Ehkä yritän toiste toivottaa hyvää syntymäpäivää... jos hänkin mua vihaa nykyään. Elämme vaikeita aikoja.

Sain Lidlistä tupahuivin potterkamaa, jokin Luihuinen vaakuna tässä on. Mulla oli joskus aito studioilta hankittu Rohkelikko huivi mutta sen olen myynyt, kun ei ollut käyttöä niin hienolle.

Mutta joo, alettiin sekavaksi taas haukkumaan tekstejäni naistenhuoneella k-30. En kaivannut voivottelua etten ole kunnossa enkä lisäkysymyksiä enkä väärinymmärtämistä, mutta sitä saa eikä tarvitse tilata. Yksi kommentti oli täysin valhe mutta perässä oli silmienpyörittelyhymiö... olen vain niin täynnä lapsettomuutta ja diagnooseja ja oletetaan että perheeni on täynnä avun tarpeessa olevia, diagnoosittomia. Se joka yritti saada kaveriaan hoitoon aloittaja oikein hyvä ihmisesimerkki ymmärtämättömyydestä mitä toi miljardibisnes lääketeollisuus ihmisestä tekee orjia loppuelämäksi. Ihmiset on niin tietämättömiä ihan kaikesta ihmisoikeusloukkauksesta miten käy kun tungetaan pakkohoitoihin toiset... varmaan kiva sitten hihitellä että jee pilasin näin monen ihmisen elämän hihhihhhihhhiii olenpas hyvä normaali ja vain minulla ei ole mitään ongelmia mielenterveyteni kanssa, kun ne on nuo kaikki muut jotka voi huonosti...

hyi vittu mitä saastaa tuo vieraslaji onkaan. Mutta olen niin väsynyt toisten hevosenpaskaan, bs. Jos voisin kommunikoida ainoastaan itseni kanssa, me saataisi tehtyä enemmän kuin muut yhteensä.

not in a thousand years