Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

tourist guide available for London 2021

 Huvittaisi olla turistiopas jollekulle joka ei ole käynyt Lontoossa. Tampereelta lähtisi halpoja lentoja. Pitäisi hankkia (mun siis) passi, sitten junaliput Stanstedista Lontoon keskustaan ja takasin, sekä majoitus (en halua mitään kerrossänkyjä, pliide) ja jotain tekemistä. Auttaisi jos tietäisi mitä siellä haluaisi tehdä. Mä haluaisin ehkä kävellä paljon, mutta mulle paljon on jo muutenkin normaali määrä. Ennätys rikki puiston halki. Olen nähnyt Oopperan kummituksen, Potter studiot, hard rock cafen, bussikierroksen Lontoon läpi, sen edellisen London Dungeons jutun joka siirrettiin--ja vahakabinetin kaksi kertaa sekä ollut Seetherin keikalla ja vähän Harrodsilla ja muuta tylsää mitä ei sit päädytty tekee mutta... olen nähnyt Shakespearen Globen, Cutty Sarkin, veneillyt Thamesilla, syönyt jellied eel eli joesta nostettua ankeriasta hyytelössä, Kew puutarhaa tutkimassa, vatsa mennyt kuralle intialaisessa ja muutenkin ollut London Eyessa ja korkealla Greenwichissä... ostanut paikallisia kakkuja ja mehuja ja suklaapatukoita ja mun sharpiet on hankittu Lontoosta. Kannattaa kyllä pukeutua sään mukaan ettei vahingossa joudu ostaa, jotain vielä tyhmempää vaatetta. Tai ostaa kiinalaisia yrttejä joita keittämällä lähtee jalkasilsa tai laihdutusteetä. Yleensä oon käynyt joskus elokuussa tai heinäkuussa kyllä. Lontoo on varmaan nyt aika hiljainen ja kuollut covid-19 takia että se voi tulla järkytyksenä.

Enkä osaa käyttää puntia ettei siinä. Tai tietysti osaan mutta en mielellään laske pennejä, jos on käteistä.

Harmoniassa ja balanssissa kaikki katumukset ennen kuin alkaa jotain tehdä

Ihana suihku, ihanat hiustuotteet. Hilsettä vastaan eri tuotteita. Hiuksia löytyi lattiakaivosta. Ei tämä paha ole mutta lyhyempi polkkatukka ehkä. Kävin aamusta terveysasemalla injektion kanssa, ja olen katsonut Locke&Keytä koko päivän. Jos en ole pelannut LotR:rise to war:ia. Laitoin toisen peräpuikon kun sitä aluetta on kutissut, niissä on kai eräpäivä 11/21 mutta tuolla niitä on jääkaapissa. Söin keksejä, pienen cokiksen janojuomana ja loppuja spritejä, sipsejä, banaanin, muutaman hampurilaisen muotoisen karkin ja juustolla ranskanleipää mutta olisi kai pitänyt tehdä jokin lämmin ruoka mikrossa tai uunissa kun tuntuu väärältä napostella noita. Mielessä käy "mitä jos" joskus ei ole enää rahaa ostaa ruokaa tai mitään ja vain pitäisi käyttää kaikki heti johonkin nyt. Ei tule se, että velkoja pystyisi maksaankin.

Ai niin mulla on vieläkin hakematta lähikaupassa ne pari Elisalta tilattua juttua mitä en muista käydä hakemassa. On tässä vielä muutama päivä aikaa.

Postissa tuli jokin halloweentervehdys Amerikkalaiselta kirjekaverilta, melko pieni kortti. Hänellä on kai mun vanha osoite.

Mutta joo. Ei huvita tehdä tiktokkeja eikä päivittää facebookkia tai instagramia ja twitterkin on pahan olon purkamiseen. Alan myydä hulluutta pulloissa. Siis kirjoittaisin ylös, jos saisin. Tässä on nyt pitänyt opetella kikattamaan ja keksiä liikuntaharrastus. Välillä yritän osua sormenpäillä ylös ovenkarmeihin ja venytellä kyttyrääni suoraksi. Aina kyhjötellyt tietokoneella, ei ole edes älypuhelimesta johtuva niska. Se on vaan "helpompi" nojailla.

Aloitin animal crossing saaren alusta pienen mokan takia, ja odotan päivitystä siihen samalla. En ole myynyt vanhaa switchiä pois vielä. En ole kyllä juuri imuroinut tai laittanut puhtaita vaatteita pois. Hädin tuskin kerään roskat pois kun syön. Vien roskia. Ehkä mun pitäisi ajatella että kotini on linnani enkä kutsuisi tänne ketään. Kukaan ei ole sen arvoista. Murusten jättäminen ja ghostaamiset ja muut ettei olla tekemisissä on niin tuttua. Sitä vain odottaa että kaikki jättää.

Syön, juon ja häivyn. Lopun aikaa kärsin salassa ...tai no salassa ja salassa mutta tätä tuskin kukaan lukee ja mulla on kuulemma jokin nettipersoona.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King