Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Mutta hei, glamoröösiä luxusta siis varmaan ekaa kertaa 20 vuoteen? Eli olit jo muodostanut persoonallisuutesi viis-veenä

 Oujeaa. Tukka uusittu. Tai ei sitä enää takaisin saa. 

Jäi rahaa varmaan 4e tilille ja vähän kolikoita? Lompakko keveni kampauksen myötä! Saan perjantaina lisää mutta en tiedä varmaan pitäisi myydä jokunen rahastopaperi että pärjään varallisesti tonne saakka? Tai sit se riittää jos saan sukulaisilta sen tai ehkä lainaan vain sen pummailen jotain nii eiku

Avasin älytelkkarin ja sieltä tuli kuraa joten tungin Netflixin päälle ja katson dokkaria nyt britneystä. Jokin päivitys oli valmis mutta ohitin sen.

Söin loput suklaakiisselit ja kahvit join ja tein paahtis voikkaria. Pitäisi ehkä syödä jotain värikästäkin välillä.

Mun piti kertoa tarina. 

Veitsestä, hair designista, kiharoista, hiusten vaalennus projekteista. 

Paras hiuspesu kyllä kannatti päähieronnan takia olin lähteä lentoon. Taustalla tuli Enya May it Be coveria tms hissimusaa ja siellä oli sellainen luxus tunnelma, vaikka sen nimi oli jotain autotalli, enkuksi. Sieltä ne miljardöörit on lähtenny.

Kävin ostaa paperisia shottimukeja. Teki mieli ostaa ja oisin saanut 6kpl pääkallo shottilaseja mutta siinä oli jotain nuoria aikuisia ihastelemassa niitä. Muutenkin näytti vähäiseltä osa hyllyistä joten jätin muille ne. Olisi kyllä sopinut mun pääkallon muotoisen vodkapullon kanssa siihen ympärille. alkossa myyjä tiesi että ne pääkallo alkoholit sai jonkun alkuperäisen Ghost Buster näyttelijän rikkaaksi? Mitä nyt tajusin maskin takaa ettei tarvinnut näytellä enää. Sekin neljäsosa legacy tulossa ihk.

Katsoin tosiaan eilen Squid Gamen loppuun. Illalla tuli Pakistanista erikoinen pyyntö mennä naimisiin jonkun 25- vuotiaan kanssa- joka väitti ettei iälläni ole väliä ja niin edelleen melkein loukkaannuin tuosta että olisin... vanha?

Mutta joo mulle on nyt tullut aika paljon uutta vaatetta. Hain vikan kassin tänään postista. Posti kierrättää paketteja minne lystää. Farkut, pari perus paitaa, kolitsi jossa on huppu ja vetskari. Pitäisi kokeilla niitä vielä ja ottaa lappuja irti ja muuten olla mallinukkena ehkä someen muahah eli jokin ootd tai mitä näitä nyt outfittii onkaan plus size body posii

Mutta kerroin tosiaan kokoni edellisessä postauksessa.

Kerrohan kuvastin

 Kämpässä on vähän kylmä, mutta tönäisin termostaattia hieman lähemmäs kolmosta ja se alkoi lämmittää. Uskalsin silti peiton alta pois.

Eilen oli kiinalaista buffettia ja illalla tilasin kotiin karkkia ja Herbal Essences shampoota ja hoitoainetta kotiinkuljetuksella. Perjantaina tulee rahaa seuraavan kerran ja mulla on vajaa viiskymppiä. Mitään en tilaa enää tässä kuussa, en edes postiaviomiestä Pakistanista.

Pitäisi saada kuulla onko juontajista toinen kipeä, tuleeko radiojaksoa. Menenkö tänään sinne.

Oli ihana nukkua uudella anatomisella tyynyllä. Hiukset pestyinä oikein kunnon aineilla. En sitten välttämättä tarvitsekaan heti parturissa käyntiä, kun eivät mene koko ajan takulle ja takkuja irtoa.

Kuukausi täytyy odottaa varaston täydennystä ja uutta switchiä. Mun 2018 toukokuussa ostetun käsikonsolin alareunassa näytössä menee pieni viiva.

Hain vähän vaatetilauksiani asokselta. Mutta siinä oli vasta uusin tilaus. Parhaat täisi olla nämä harmaat pieruverkkarit. Varsinkin kun mulla räjähtää hidradenitis suppurativa patteja. Masentavaa touhua. Muutamat uudet alkkarit tarvitsin myös ja ne oli melko isot. Koko 54/56 on ihan jättisuuri. Teltta suorastaan mutta toisaalta olenhan sairaalloisen lihava. Ei kai mun kuulu mahtua lastenkokoihin enää. Mahtuisi edes 42 ja puoli koon kengät mutta riippuen mallista tarvitsee olla 43 ja 3/4 näihin räpylöihin. Plus size koru oli liian pieni kaulaan joten se on nyt rannekoru.

Tiskasin eilen käsin ja pesin pyykit. Siinä ei nokka kauaa tuhissut. Mutta en päässyt ylös sängystä enää rasvaa kantapäitä.

Poistin varpaankynsistä lakat ja trimmasin lyhyemmiksi. Siinä oikein selfcarea parhaimmillaan. Yleensä jos muuten jokin sana puuttuu ja se on englannissa niin mä kyllä yritän poistaa koko lausekkeen. Toisin on instagram kuvatekstien laita. Käytän tahallaan englanniksi tunnisteita.

No mutta joo. Vaikuttaisi vähän ettei mun halloween kemuihin tule ketään ja saan juoda viinat yksin. Säästän karkit sitten seuraavalle kertaa, jos ketään tulee karkki ja keppostelee.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King