Translate

kävijäpiikki

Amerikkalaiset käyttää eniten sähköä väkilukua kohti

 Selitä dinosaurukselle että meteoriitti oli sen oma kuolinsyy... et ehkä voi koska kyseiset otukset on sukupuutossa etkä ole niiden aikakaudella. Ihmiset voisi kuitenkin ilmastonlämpenemiselle tehdä jotain ennen kuin nykyihminen katoaa. Me ollaan maapallon "arkeologiassa" tai kellotaulussa suhteellisen tuore laji, sekä alkuaikojen maapallo, olisikin ollut liian aktiivinen tälle lajille. Sano tekoälyt mitä vaan, ei meidän tietoisuus kehity uusiksi lajeiksi...

Vaikka selittäisin sille ukolle mitä vaan ja heittäisin tutkimuksia ja faktaa niin silti juurtunut johonkin uskoon. Juurikin uskoon, että ilmastonlämpeneminen olisi normaalia eikä johdu ihmisestä. Että historiassa olisi jossain Grönlannissa noussut lämpötila 500 000 vuotta sitten ja todistaisi jotain. Silloin kun ihmiset oli vielä simpansseja ja gorilloita. Onko sen väliä mikä maapallon lämpötila on ollut 8 miljoonaa vuotta sitten = onhan silloinkin ollut ilmassa tuhkaa ja hiilidioksidia.

Ihminen on käyttänyt hyväkseen tosi kesyä ja mietoa maapalloa. Jos täällä olisi vähän rankempaa niin kaikki olisi dystopista helvettiä.

Jos on oikeasti tiedemies ja tietää mistään mitään, niin ilmastonlämpeneminen ja Greta Thunbergit on oikeassa ja totta, vain isot rahamiehet ja tehtaanpiiput jotka sojoittaa taivaisiin - seisoo fossiilisten polttoaineiden lopettamisen käytön tiellä...

 Ei se auta mitään sille että meriä ei ole tutkittu vaan lähetään avaruuteen ja avaruus on täynnä romua. Kun ei sielläkään voi elää asua marsissa anatomisesti oltava lihasmassalle jokin kasvun syy- planeetta B on huono, kallein ja typerin idea ihmiskunnan tyrimisen rahoittamisessa

Mä ainakin ottaisin ekana sähköä merien aaltovoimasta tai merenpohjasta, ja jos olisin jokin saari niin mulla olisi vesivoimaa rajattomasti ja se uusiutuisi. Litiumia kaivavat pikkulapset kehitysmaissa ja jättikoneistot jotka repisi hajalle Suomen luonnon kun täältä löytyisi litiumia kaivoksista, muka jotenkin eettisesti tekee sähköautoista sitten moraalisesti väärin tuotettuja tosin suklaa ja Reilu kauppa kuuluu samaan... että joku vetää välistä?

Noh tätä ja pulujen kykyä tunnistaa itsensä peilistä. Pulut sukua dinosauruksille.

Mainitsin mä vähän teslaa ja elon muskia myös. Yksi laittoi telkkarin päälle ja toinen lupautui viemään mut kotiin pääsiäispäivälliseltä. Ei löytynyt mulle tulppaa keittiön lavuaariin vielä, mutta kenties joskus jokin mustekalanmallinen?

Sain jämiä mukaan. Oli mämmiä, salaattia, kasviksia, lohta, munia, sitruunakakkua ja naudanlihaa ja pullo pepsi maxia.

Oon ehkä kilonut monta kiloa mutta niinhän sitä yleensä aluksi alkaa lihoamaan jos lopettaa tupakanpolton. Enkä tiedä olenko lopettanut, masentunut, vai vain rahaton vai säästänkö jotain vai mitä.

Hamsteri on hereillä. Se ei oikein viihtynyt juoksupyörässä. Varmaan laitettava hänet uudestaan sinne. Tekisi mieli kyykkypaskallekin vihdoin kohtapuokkii.

 Pelasin tunnin pokemon go, katsoin jakson tai pari V Warsia netflixistä, pelannut lataamiani kymmentä hamsteripeliä puhelimelle tunnin jokaista varmaan. Hupsua aikuistelua

Ei huolenhäivää, piiloon Sofiaa 🦁🐗🦝 siis parodiaa älä naura koska perinteisesti ei saanut just pitkäperjantaina

 Jee. Otin pieniä päikkäreitä ja sitten yksi sukulainen kävi tuomassa pashaa ja omenapuun oksia. Se kävi haudoilla taas muistaa vainajia. 

Herättelin hamsteria että tämä näki mun lemmikkin. Ei tarvinnut kuin hieman avata ruokapurkkeja ja sanoa Helmelle jotain. Vähän se näykki kuorta oksasta mutta täytyy kuivattaa ne paremmin. 

En koristellut sitä pashaa kun vedin suoraan koko komeuden parin kuvan jälkeen. "Not instagram worthy" mutta hyvää.

Tilasin eilen hamsterille uuden terraarion ja mulle jäi tilille 8e. Keskiviikkona tulee loput tuet. Se mua vähän ehkä masensi, oma köyhyyteni, ja siksi menin nukkumaan.

Nyt pesen pyykkiä. Imuroida täällä tarvisi olkkarissa kunnolla kaikki snäksit ja purut sun muut roskat lattioilta.

Opiskelin vähän filosofiaa, 20 minsaa kindlestä The Philosophy Bookista ja tein muistiinpanon, omin sanoin filosofien historiasta. Ei ne Humet ja Descartesit ja Sokrates, Platon, Aristoteles tunnu, kovin kaukaisilta ukkeleilta, kun on opiskellut vähän filosofiaa brittein 6th Form luokalla. 

Siitä on tosin aikaa... Kant on kyllä yksi lemppari tai Nietsche. En kristinuskoa menisi sekoittaa filosofiaan mutta kristityt omi niitä omiin filologisiin idealogioihinsa tai siis, perusteli uskontoa järjellä. Minunkin olisi pitänyt kirjoittaa essee joko eläinten oikeuksista tai sitten vapaan tahdon ongelmasta miksi on pahuutta ja mä olen sittemmin tullut deterministiksi. Kyyniseen koulukuntaan päättyy mun kiinnostus ja sitten se alkaa taas uusiromantiikasta kiinnostaa tai siis siinä kun filosofia muuttuu tieteeksi<3.

Pinterestissä oli söpö kuva kun mutanttininjakilpparit matematiikka, historia, luonnontieteet ym johtaa se niiden isä se rotta joka oli filosofia, ja sitten alempana kuvassa se niiden isä on vanha ja pieni ja ne mutantit on isompia. Söpö meemi 2017 ilmeisesti. Soveltuu isäksi mm. Nokia ja muut puhelinmerkit, tai vaikka playboy lehdet ja nykypäivän pornosaitit, tai nettiselaimet ja kryptovaluutat...

Mikä kulkee yhdellä jalalla iltaisin tms arvoitus jonka vastaus oli ihminen, eli siis mies.... olen kuullut ehkä parista naisfilosofista kuitenkin, ehkä. Jos Simone de Beauvoir lasketaan filosofiksi. Muistaakseni se lähinnä olisi keksinyt sadismin tai masokismin. Eiku oliko se DeSade se markiisi jonka nimestä tuli sadismi... no mutta silti. Beaudoire on taas typografi ja jotain alusvaatteita tulee mieleen kun en tiiä miks chambre à couche on ranskaa ja makuuhuone. Buduaari on pieni huone naisille pukeutua esim. korsettiinsa... *googlettelee wikipedia artikkeleita*

Sana boudoir on ajoitettu ranskassa vuoteen 1740. Se on johdettu verbistä bouder, joka tarkoittaa huonolla tuulella olemista, mököttämistä.

 No mutta ihan sama mikä olet oma asunto. Maanläheiset sävyt on muotia ja pehmeys. Ei enää kulmia. Kaikki satiiniksi! Olin jo aikaani edellä 2006 kun löysin mustat sametti caprit. Ne hajosi toisaalta.

Ehkä näin unta että joku kehui brittien vaatteita. Pikamuotia. Kovalla vedellä pestyjä pehmeitä materiaaleja vs jokin nanson yöpaita jonka tarkoitus kestää se 30 vuotta kun se on niin paksua puuvillaa. Tai jos se on silkkiä niin ei kestä sitä ekaa yötä.

On tämä taas asiatekstiä, hah hah. Tärkeintä olla aikaansa edellä jo 15 vuotta sitten.

Koskahan violetti eli purppura tulee takaisin muotiin kun se on ollut epämuodin väri. Kaikki on toisaalta ihmisten keksimää. Ei mitään tietoa oikeasti ole tai sosiaalisia normeja tai tyttöjen ja poikien värejä. Se on kuvitelmaa ja sidonnaista aikaan ja paikkaan. Kaikki on joskus ollut toisinpäin.

Kuten euraasian laatta. Poikkeus vahvistaa mullistukset eikun säännöstelyn eikä...

Noh, sain pari uutta onlyfans fania ja muutaman dollarin irti joskus. Kevät herättelee ihmiset, ne haluaa kanssakäymistä. Jaksavat kysellä ällöttäviä pervot sedät herrat arvaa kuka lie tällä kertaa. En tiedä kun ei ole nimi- tai kasvomuistia jäljellä.

Pessyt kohta pyykit. Kirjoitin otsikon... Pitkäperjantain huonot tuulet keskeytyen– ei en keksinyt muuta kuin Leijonakuningas musaan pilaviittauksen. "hakuna matata" Hae ötököitä ja syö ne jos et halua gnuuta tai kaveriasi pahkasikaa ja mangustia syödä.

Aika random. Ei tosin ole muuta kuin piiloon filosofiaa

Mulla huono huumori on. Mutta ei paha, koska pahuus on puutetta. Miksi mä aina muodostan määreet väärin tai osaa laskea tilavuuksia.

"kynästä katkesi kärki, multa lähti järki" siis ihan kokeellista on tämä kaikki kunnes sen olen kirjaillut ylös.  https://fi.wikipedia.org/wiki/Filosofinen_huumori

Ei välttämättä ostoslista mutta jotain yhtä toivotonta

 Nyt jaksaa taas kun on massu täynnä whopperia ja ranut. Postissa tuli kiva hiuslisäke nuttura jonka olin tilannut. Tilasin safkaa Prisman kotiinkuljetuksella mutta tulee vasta pääsiäisen jälkeen kuudes päivä. Sitten ostin netflixin kuukaudeksi ja maksoin laskuja ja latasin matkakorttia ja kaupasta hain röökiä kun aamusta oli aika sossulle. Vedin kolmioleivän ja juotavan jogurtin ja energiajuoman sosiaali- ja terveysasemalla. Kotona tein muutaman tortillan lopuista jotain mitä oli salsaa ja tuorejuustoa, sekä kanasta joka oli valmiiksi kypsennetty. Ostin sellaisen paketin ja jokusen tölkin pepsi maxia myöskin kun tulin takaisinpäin - ihan liikaa toisaalta

 Ilmeisesti kaikki on hyvin eikä kannata odottaa kelan päätöksiä ennen toukokuuta sitten saan seuraavan ajan sossulle, kun tiedän pääsenkö opiskelemaan ja mietin otanko vastaan opiskelupaikkaa. Tuskinpa jos valintakokeet on vaikeita mutta ei ne ainakaan kilpailluillisempia aloja ole mitä oltiin haettu.

Meni toisesta korvasta ulos mitä se kertoi jostain kuntoutuskelpoisuus pajasta jossa psykologit sun muut haastattelee fysioterapeutit ja hänen kaltaiset sossut ilmeisesti 9 päivää tms kelaa varten jota varten pitää olla lausuntoa ja itse kirjoittaa jokin saate.

Olen katsonut kolme jaksoa Snowpierceriä ja V Warsia aloitin myös. Hamsteri sai viinirypäleen kun, heräsi iltapäivällä ihmettelemään. En oikeastaan pilaillut kellekään, soitin kyllä kaverille aprillipilan, että pääsin yliopistoon.

Eilen mulla oli pari euroa joilla sain maraboun suklaalevyn. Sitten keitin vielä suklaapuuroa illalla. Yksi keitetty kananmuna ja puuro ei juuri lämmittänyt. Ehkä tein nuudeliakin? Saatoin kaverini kotiin, joka oli ollut yötä, kannoin sille hamsterin asumuksen ja pari ämpäriä ja maksoin bussimatkat. Heitin sille vielä kaupan päälle hamsterinruokaa ja vähän puruja ja jauhomatoja kun se hakee sen oman kääpiöhamsterinsa... tai no, se tilasi kuljetuksen ilmeisesti samana päivänä kun mulle tulee se ruokakuljetus. Tilasin jotain yli 30 tuotetta ja ne maksoi jotain alle 80 euroa mutta siinä oli jokin 15% varaus joka palautuu kun kaikki tuotteet on poimittu...

nenäliinoista ikkunanpesuaineeseen ja kidneypavuista sipseihin ja energiajuomista oliiviöljyyn.

Tein eilen illalla slimen. Mun liima oli valkoista joten slimestä tuli valkoista. Purin siihen hetken stressiä ja heitin menee. Siinä oli ruokasoodaa ja linssinestettä myös. Tein ne yhdessä metalli laatikossa jonka hain joskus roskalava ryhmästä mutta se ei kestä vettä niin heitin senkin sitten menemään. Ihan kiva pari käyttökertaa lisää jollekin Clinique pakkaukselle.

Ööh, huvittaisi kyllä käydä Prismassa. Olisin ostanut Pokémon korteilleni säilytyskansion. Saa niitä Kiinastakin mutta postimaksujen takia en ole viitsinyt.

Yksi ilta unelmoin on24 kaupan tarjous kampauspöydästä joka olisi vain metrin leveä. Saisi nämä meikit ja dödöt ja kynsilakanpoistoaineet, sudit ja voiteet ja muut jonnekin toisaalle tästä. Kauhea kaaos jossa on tilaa enää mun kyynärpäille hipoa läppäriä tai lautaselle syödä sen ääressä... tässä lepää kaksi tuoliakin mun pöydän molemmin puolin. Oli joskus tarkoitus nauhoittaa suoraan yläpuolelta alapuolella näkyvää askartelua tai muuta youtubea varten ja sitten tuossa on mun mikrofonikin. Tuolilta ilmeisesti kierähti eilen itsekseen lankakerä ja sain siitä vyyhdistä sitten kestokassille virityksen jolla oli helpompi kantaa siitä pursuava hamsterin asumus kamoineen. Kestikin olalla vielä perille.

Että sellaista luovaa sitten. Tuet tuli tuet meni. Katsoin kyllä youtubesta "how to live a month with just $300 to spend" ja ilmeisesti jotkut elää 25 dollarilla viikossa vaikka niillä on vain kallis lähikauppa lähin. Paljon kaurapuuroa ja kaikki tekee itse mitä voi... tosin _kilohintoja_ kun katsoo niin joskus huomaa että pullatkin kannattaisi melkein ostaa jäisinä...

En siis huom. ole pullan suurkuluttaja.

Pitäisi juoda vettä, koska mun on jano, vaikka en edes tätä lue ääneen, eh. Olen tosi huono juomaan, ei siinä... eikä mun budjetoinnistakaan kannata mallia ottaa...

"olet minimalisti kun sanot olevasi minimalisti"

"olemme asiantuntijoita koska kirjoitimme tästä kirjan"

eli sen kun väittää, jotain niin suurin osa työstä on jo tehty, loput rullaa itsekseen

Kaikki tottelee mua Applessa mutta sitten Windowsit on mua vastaan

Ea Games sucks. PC:t on myös Helwetin Paskoja. Kolme tuntia mennyt. Järjestelmävirhe kun yritti ladata Originia. Siitä alkoi shitshow. Olisi pitänyt korjata jotkut tiedostot. Ladata ja laittaa systems kansioon jne. Siinä meni hermot kun käynnisti uudestaan ja jostain piti saada .zip kansiot auki ja trialit oli mennyt umpeen. Voisi vain asentaa ja se oisi siinä? Se miksi latasin siihen Sims4:sta että päästäisi kaverin kanssa pelaa modin avulla samaa lataustiedostoa. Eli ollaan samassa verkossa ja multiplayeria =lanit. Mutta voih. Maksoin 3,99 ja latasin Steamin. Tein uuden tilin sitä varten. Osaavat kyllä imeä rahat irti ne ryökäleet. Tunti kestää ladata se peli koneelle. Latasin sen jo ensin tähän Macille. Macille ei ole Steamia.

vahinkokuolema
Televisio sammui äsken itsekseen. Hamsteri juoksee juoksupyörässä. Ruoat on vähissä tai syöty. Teet ja kahvit vedetty. Oltu luovia ja nyt yritetty nörtteillä? Näyttönä juuri mitään. Tai no tein mä sen tallennustiedoston ja perhe luotu simssiin. Kaksi aikuista ja yksi taapero geenileikitty, Damien(666).

 
Pelannut 10 tuntia muka sims4:sta. Varmaan vahingossa jättänyt yöksi sen päälle kerran. Selity muuten. Mulla on Sims 3 mutta se ei pelitä macbookilla, ei tue 32-bittistä. 

Puudun ja alkaa pistely kun sähkövirtaa kulkee läppäriin. Ehkä siis johtuu asennosta ja että keho odottaa sitä? Natriumi vähenee verenkierrosta kuulemma. Oli selitys mikä tahansa niin ei samoin käy iOS laitteella tai iPhonella!?

500 gigaa lähes oli tyhjää PC:llä. Windows 10 Pro. Olen ihan vitun prone to grime eikä kun siis, siruta minut oi suuri siruttaja.

Muoks. Vaadin hyvityksen koska ei 5-6 tunnin yrityksistä huolimatta edes käynnistynyt.

Kajsan hobittidieetti 🥬🥔

4000-5000 kalorin 7 aterian ruokavalio
  • Ensimmäinen aamiainen: juuri keitetyt munat, pekoni ja grillatut sienet.
  • Toinen aamiainen: valikoima makeita marjoja tuoretta kermavaahtoa.
  • Elevenit: hunajakakut ja maito.
  • Lounastus: kiehuvia makkaroita ja perunaa.
  • Iltapäiväteetä: siemenkakku, voileipäkakut ja hillo tuoreen teekannun kera.
  • Illallinen: kanin muhennos, nauris, peruna ja porkkana. Karhunvatukka torttu.
  • Toinen illallinen: kevyt sienikeitto, vastaleivottuja lämpimiä sämpylöitä ja voita.
hobittijalat kuntoon

Kun on kahdenlaista niin kaikki on mahdollista. Kun on kolmenlaista, niin on lain alaista. Kun on seitsemän ateriaa päivässä, on hobitin kolon asukkaan uni vaitonaista.

Hobbitti nimigeneraattori antoi oho, bitti nimeksein Kimberly Tunnelly.

Hukkaa asennus CD numero 1/4


Oli tylsää. Selasin Pinterestiä. Kirjoista saisi veitsitelineen. Valkkasin Sims2 cd:itten tuunauksen mukinalustoiksi. Ihan nättiä. Turhaa liimausta tuli kun eihän harrasteliima tartu muoviin. Mulla on taulupohja ja ainakin jollain videolla joku kirjaili lankaa osaksi taideteosta joten ehkä sellainenkin voisi onnistua jos jaksaisi näpertää. Ei ole kirjailulankaa.


Kysyin kaverilta miksei se tee mitään. Sittenpähän on. Katsoo Wikipediaa puhelimesta. Keitti kahvit. Huuhtoo riisiä spessu kastikkeeseemme. Ei mitään aktiivista luovuutta vaativaa tarkkaa puuhailua eli laiskuutta istuen paitsi sohvallani...

Olen luova ja kekseliäs ja keksin uusia käyttötarkoituksia tavaroilleni. Tosin kaikki on jo keksitty niin mitä imitointia nämä mun nopeat käsityöt sitten ovat?

Täällä nousi jo lukijamäärät mutta sitten ekaksi unohdin kirjoittaa ja toisekseen mulla ei oikein ole ajatuksia kirjata ylös kun mulla on kaveri jolle ne voin aktuaalisesti vokalisoida. Tai pistää someen ja saan ikinä vain 1-7 tykkäystä

Ankan perse kaislikossa ja pieni ankanpoikanen uiskenteli h2o:ssa

 Mennyt ääni vähän. Juon kuumaa teetä siihen. Varmaan kuorsannut sekä höpöttänyt liikaa verrattuna yleiseen hiljaisuuteen. Laitoin silmien alle heti herättyä a-vitamiini tehotippoja kun oli sen verran ryppyä ja sai silmät näyttää joltain karsealta.

Pelattiin yöllä hirsipuuta ja hamsteri oli hereillä. Oli se kyllä aamullakin hereillä mutta se ei tykkää mun kaverista ja se ehkä meni sen takia takaisin nukkumaan. En minäkään kyllä luottaisi laiheliineihin.

En kirjoittanut eilen blogia. Tein mulle ja kamulle kirjevihkon. Leikkasin, liimasin, niittasin ja laitoni kontaktimuovia päälle. Sivun kirjoitin ja laitoin tarroja pari. Meidän kastikkeen ohjeen siihen, vähän sääntöä ylös ohjeistusta ja kysymyksiä tulevaisuudesta nyt kun hänkin ottaa hamsterin tosin pienemmän kuin syyrialaisen kultahamsterin.

Olen kaikki lemmikkikaupat katsonut ja tosin mutta en löydä terraariota kun en oikeastaan edes haluaisi. Ei ole mun vika. Hamsteri sai tomaattia ja paprikaa eilen. Se on jo 190 grammaa eli kuukaudessa tullut liikaa painoa lisää. Kun nostaa sitä niin sillä on tukeva takaosa.

Käyty vessassa, pelasin Crash Bandicoot mobiilipeliä ja kaveri kysyi onko mulla kaikki hyvin kun huudan "EI!". Juoksin päin luolan seinää pari kertaa kun en tajunnut pompata sieneen. Jouduin katsomaan mainoksia.

Menenpäs vessan jälkeiselle röökille kohta. Kaveri tekee kaalijuttujaan. Jos se keittää munia niin voisin vaikka maalata yksi ja maalata! Pääsiäisen kunniaksi ja mitä kaikkea.

Jatkan toiste jos on tarve! Huomaatte sen "Muoks." jälkikirjoituksista

Niille jotka ei halua lukea enää ikinä mitään= niin varatkaa alustavasti (av. yhteydenotot avoinna) tämä julkaisematon SALATIETOUSokkulTisMi jäännös joka mullistaa tietoudellansa, loppuelämästäsi kaiken huom kaiken; KELAA

 Laitan tänne blogiin, kun sain vinkin että kirjoittaisin jonkun clickbait aivopesu kirjan. Siihen tapaan ehkä, että Näin saat tyylikkään trendi-diagnoosin: For Dummies.

 Tietoiskuja löytyisi kyllä että, näin et lankea epäaitoon stooriin tai "et jää kiinni" psykiatrille vaan kirjoitat tarkistuslistan "pros and cons" ennen kuin menet itse osastolle tarkkailtavaksi.

Hei! Oletko nuori mies tai nainen ja haluat että yhteiskunta elättää sinut kunnes kuolet häpeään*, vai oletko valmis elämään loppueläsi vailla töitä? TIETOISKU: saat ansaita tietyn summan myös työkyvyttömänä nolla veroprosentilla

*häpeä tarkoittaa tässä tapauksessa stigmaa! Se kuuluu jokaisen elämään joka haluaa soittaa paranoidin!

MUTTA tämä harvinaislaatuinen tilaisuus on saatavilla vain hintaan 25 euroa eli tavallisen kirjan verran kun sijoitat terveyteesi ja loppuelämän tulevaisuuteesi!!!

onko ystävälläsi diagnoosi? Näin saat paremman diagnoosin

EI VIELÄ saatavilla (!!) Montako sivua kirjoitan(????)

MUTTA VOISI OLLA tämäkin nuorten tietokirjamahdollisuudet avoinna lääketeollisuudelle ammentaa lisäpotilaita vaan joukkoon tervemenoa

Olen kuin pitsa jonne kaikki huolet heittää eiku Viimeiset rahat. Aski ihmistupakkaa kaupasta. Lähes käyttämätön kasvosuojain. Kauhea nälkä kotimatkalla. Imuroida pitäisi kaikki snäksit lattialta pöydän alta.

Vieras joka tulossa ehkä illalla, kysyy jääkaapin sisältöä. Jos meinaan vie tuhkatkin pesästä niin ei kuitenkaan jaksa mun puolesta imuroida tai tiskata. Kiitti tyhjästä on hyvä nyhjäistä.


Muoks. Ulkoasua päivitetty! Täällä on peessiä eli beigeä eli violettia eli ruskeaa eli mustaa ja valkoista eli fontit Gruppo ja Indie flower käytösss<333

Ei mitään sen kummempaa ruudun takaa ja sitten vähän pääsiäisen SÄÄhän?

 Kaikki ei muka aina liity minuun, vaan joskus ihmisiin mun ympärillä. Anteeksi mutta keitä ne on? Vain yksi on tarpeeksi ärsyttävä laittaakseen mulle ensin viestiä. Muista en kuulisi mitään ikinä ellen kysyisi mitä heille kuuluu!

 En ota mitään liian henkilökohtaisesti, mutta en voi ymmärtää miksi mun pitäisi muuttua. Kysymällä selviää mm. miten ihmiset haluaa että heitä kohdellaan. En tiedä, en välttämättä halua tavata tyyppiä joka, ei pidä minusta netissä: mutta offline kasvokkain sit muka tajuaisi mua.

Tämä ns. "ärsyttävä" tyyppi, kysyi miksei ole velimiehet ohjelmaa jossa on yksi nainen, jolla on ns. jalka-aviomiehiä. Siihen sanoin että Big Brother ja Unelmien poikamiestyttö, mutta niihin se vastasi Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Tai siis, Walt Disneyn studio lähti kyllä ihan hyvään suuntaan sillä ekalla koko perheen animaatioleffalla...

Kyllä me naiset tiedetään miksei. Katsoin Suomen poikamiestyttöä ja se mies jätti sen. Miehet tykkää kilpailusta. Ei ne naisesta välitä. Aina joku muu motiivi. Kas kun eivät homoja ota sinne ihan vain testiksi *saa aamukahvinsa rinnuksille*

Homoja joka paikassa. Se on omituista miten moneen ei pussy power tehoa. Ainahan pojat on ollut poikia. Vilkkaita ja onnettomuusalttiita. Niitä Monstereita joista Justin Bieber laulaa.

 What if I, what if I fall?

Then am I the monster?

 Sellaiset 6-miehen moniavioiset polyamoria naisenpalvomis- kulttuurit on ihan mahdottomia. Tietty naisella voi olla niin monta miestä, mutta niillä miehillä on kaikilla oma elä ja omat vaimot ja omat lapset ja työ, eikä oikeasti tämä sadun päähenkilö ole mikä väittäisi olevansa. Nainen on aina jakorasia. Sanokaa mun sanoneen.

Tai siis, mähän sanoinkin. Älä koskaan aloita mietelausetta kieltävästi = Never say never

ja niin montaa muuta juttua vaan paljaasti viety minulta. Ette oikeastaan ansaitse sitä että bloggailen joka päivä.

kahvetta

Mulla on nyt su ollut tässä tilillä vähän alle 8 euroa ja ke-to yönä tulee asumistuki. Olen tässä pari päivää miettinyt veisikö pullot ja ostaisi röökiaskin. Toisaalta oisi hyvät mahkut lopettaa tämä kallis tapa. En tiedä miksi mä enää edes harrastan sitä. Näenkö itseni niin juurtuneesti tupakoitsijana. Sosiaaliset syytkin on vähän kadonnut. Parveke kärsii ja mun sysimustat keuhkot?

Puuroa on ja hilloja ja sokeria ja marjaa jne. Eilen tein suklaakakkuja. Siinä Kotiruoka kirjassa ei ollutkaan "suklaakakun" ohjetta. Se oli jokin murutaikina paitsi että siinä oli suklaa+KAKUT

Ei tullut muuta kuin vatsanväännettä niistä kannikoista. Huomenna menisi loput kananmunat vanhaksi. Keksiä niistä vähitellen jotakin pääsiäistä. Niitä tarvittiin kuitenkin. eiku sulka hattuun vai kumpi oli ensin kana vai dinosaurus

på engelska:

Keep calm and stay fat. Be a god the earth is flat. Just because it rhymes, the patriarchy didn't mean it (at least as far as conspiricies goes)

I just type random things. Do I expect people to understand? Only I can answer that. Knowledge is a spiked bed to rest on

yeah just came up with that. Yogis be resting on those spikey mats.

I rest my head on two pillows and the sun hits my face in the correct spot every morning. I need to blind the door to my balcony as well but how to hang something?

I am truly afraid of aging. I mean even with all the neuroplasticities, most my internet friends are younger than myself. Some are in the same age group, yeah but they're more laid back about things. I think some are 100% millennial and some are somewhat between millenial and Gen Z. Though most males that chat me up from dating sites, and ask "Sex?" are just boomers or plain ugly and stupid but apparently that kind of people get jobs.

Pretty people don't have to work, we just have to stay as we are forever and cheap and humanely. No high maintenance here, no sires masters and other chackles.

"Your body is your business" type of Anatude

10 asiaa tärkeintä elämässäni

1 uni
2 kofeiini
3 ravinto
4 sisko (tämä oli listan toka joskus riparilla ;P)
5 ilta ja aamu (jonka usein pilaa kaikenlainen muitten sosiaalisen median käytös)
6 puhelin
7 oleminen
8 hamsteri
9 raha
10 ei ainakaan Jumalan sana joten does not translate


Filminauhana asioiden näkeminen samalla kun luet kirjaa. Tai että tajuat myöhemmin nähneesi sen kuin valkokankaalta.

Eikä mulla sitten muuta. Haluan syventyä muihin maailmoihin!