ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

tiistai 30. maaliskuuta 2021

Kaikki tottelee mua Applessa mutta sitten Windowsit on mua vastaan

Ea Games sucks. PC:t on myös Helwetin Paskoja. Kolme tuntia mennyt. Järjestelmävirhe kun yritti ladata Originia. Siitä alkoi shitshow. Olisi pitänyt korjata jotkut tiedostot. Ladata ja laittaa systems kansioon jne. Siinä meni hermot kun käynnisti uudestaan ja jostain piti saada .zip kansiot auki ja trialit oli mennyt umpeen. Voisi vain asentaa ja se oisi siinä? Se miksi latasin siihen Sims4:sta että päästäisi kaverin kanssa pelaa modin avulla samaa lataustiedostoa. Eli ollaan samassa verkossa ja multiplayeria =lanit. Mutta voih. Maksoin 3,99 ja latasin Steamin. Tein uuden tilin sitä varten. Osaavat kyllä imeä rahat irti ne ryökäleet. Tunti kestää ladata se peli koneelle. Latasin sen jo ensin tähän Macille. Macille ei ole Steamia.

vahinkokuolema
Televisio sammui äsken itsekseen. Hamsteri juoksee juoksupyörässä. Ruoat on vähissä tai syöty. Teet ja kahvit vedetty. Oltu luovia ja nyt yritetty nörtteillä? Näyttönä juuri mitään. Tai no tein mä sen tallennustiedoston ja perhe luotu simssiin. Kaksi aikuista ja yksi taapero geenileikitty, Damien(666).

 
Pelannut 10 tuntia muka sims4:sta. Varmaan vahingossa jättänyt yöksi sen päälle kerran. Selity muuten. Mulla on Sims 3 mutta se ei pelitä macbookilla, ei tue 32-bittistä. 

Puudun ja alkaa pistely kun sähkövirtaa kulkee läppäriin. Ehkä siis johtuu asennosta ja että keho odottaa sitä? Natriumi vähenee verenkierrosta kuulemma. Oli selitys mikä tahansa niin ei samoin käy iOS laitteella tai iPhonella!?

500 gigaa lähes oli tyhjää PC:llä. Windows 10 Pro. Olen ihan vitun prone to grime eikä kun siis, siruta minut oi suuri siruttaja.

Muoks. Vaadin hyvityksen koska ei 5-6 tunnin yrityksistä huolimatta edes käynnistynyt.