ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

tiistai 16. maaliskuuta 2021

onnea tapahtuu niille jotka... tai enpäs kerrokaan -kun pidän kynttiläni vakan alla tai siis jeesus mitä sä opetat näille lapsille!!!

 Siis sä (Google) kerrot mulle mun nousseista tuloista tässä blogissa ja samaan hengenvetoon kerrot että mainoksia on poistettu sääntörikkomusten vuoksi. Mun pitäisi saada pari dollaria kuussa tästä kirjoittamisesta että se joskus 7 vuoden päästä kattaisi sen kymmenen euroa mitä menee vuosittaiseen verkkotunnukseen.

Kävelin vähän päälle 4km siinä 18-19 main. Otin kaikki mahdolliset bussit reitin varrelta melkein mitä näkyi. Ei näkynyt montaa tossa pitkällä suoralla Kalevassa pysäkkejä. En ole vielä avannut sitä kiinapakettia mitä lähdin hakea. Prismassa kysyttiin paperit. Mulla oli vaan noi mun Sievi työkengät, kolme raitaa verkkarit, pitkähihainen pyöreä kaula-aukkoinen tummansininen puuvillapaita ja kuuma talvitakki... loppumatkan se liehuikin sitten auki. Pyyhin hikeä nenäliinoilla otsalta ja koskettelin silmäkulmia jne naamaa. Kivat ne kuulutukset "pidäthän huolta käsihygieniasta ja vältät ..." naaman kosketteluu?? Maskipakosta huolimatta olin näkevinään ihmisiä ilman maskeja. Yritin väistää kaikkia kyllä. Lapset ei ollut tietoisia maskipakosta. Jos niiden muunnos ei tartuta aikuisia?!

Mun hampsteri on just nyt juoksupyörässä ja kello alkaa olla paljon, ja haluan suihkuun ja nukkumaan. Kirjoitin tunnin tota 2xA4 molemminpuolin kirjettä ja sinä aikana oli tulvinut vihakommentteja monia kymmeniä... TikTok siis, se lasten tanssi sovellus alusta... alkoi ahdistaa vasta kun pääsi pois kotoa. Ne oli todella karua luettavaa. Estin niistä kaikki ja lopulta kommentit kiinni. Sain talteen kuitenkin ne järkevät jotka voi jakaa eteenpäin. Ja varmaan aika nopeasti niiden tilit tulee katoamaankin jotka sitä hommaa tekevät. Nettikiusaaminen on rikos. Lapset haluaa huomiota. Mistä ne tietää tosin, että mikä on huora jne?

Mulla oli 2000-luvun alun swappailu papereissa (eilen tutkin pari kiloa tätä postitaidetta ja myöhästyin 5min mun hoitsu ajalta) myös anonyymiä huutelua että olen nörtti huora mutta mitä ne tiesi musta paitsi että mun osoitelapussa oli dratini ja dragonair kietoutunena yhteen<3. Käytin labeleissa pottersitaatteja, tulostin niihin kuvia, kokeilin eri nimiä, osoite vaihtui monesti jne. Olin laventeli, jaska, prudence... kaikki joissa olen haukkunut ohittelijoita että hävetkää tai luuserit, niin ne on palautettu tai jos luvannut palkkiota tai jättänyt tilaa toivoa jotain kiitosta?

 Vaiks eka palautus oli tuhrittu "tää ei o freelandia" jne todella toksisia oli myös 90-luvun alun taaperot. Silloin oli se lama. Se vaikutti perheisiin. Hys hys hys kasvatus, ei puhuta mistään, eiköhän se siitä!!! Ihme jos ei hakisi huomiota

Tee 8-vuotias ja 80-vuotias itsesi ylpeäksi niin voit kuolla ylpeänä eiku

Jos haluaisi tradenomiksi niin tekisin ennakkotehtäviä. Mä tein sellaisen oikeastaan alle 5min mutta en tiedä kelpaako se. Kahdessa osassa jotka on 28&36 sek. Ensin luin mun LinkedIn bion suomeksi jonka olin kirjoittanut, ja sitten taittelin sen lapun haitariksi, jossa luki mun nimi ja se pysyi pystyssä tossa läppärin alla työntäessä tms. Siitä voisi nipistää alusta aina 2sek ja lopusta pari sanaa niin menisi 59 sekunttiin mutta en mä voi niille sitä TikTok videota linkata missä lukee nyt "goals" rintamuksessa mun I ❤️ England päällä. Näytänkin joltain 130 kiloiselta siinä kun kamera tuo lisää 10kg–

Noh ajattelen ehkä liikaa. Tänään tuli lähetys hamsterinruokaa ovelle. Ei ne jättänyt sitä ovelle, kuten lupasivat, vaan törkkäsi käteen... huoh. Niin ja aamulla uneni pitkästä aikaa oli jotain peikkopäisiä miehiä ja sit se mun julkkis tyyppi esitti jotain liveä mun pään sisäinen kysymys varmaan alitajunnasta että koska katsottaisi uudestaan? Uudestaan, kysyi teletappi kun jäi auton alle... eiku se oli se IIISSSSOOOO HAALIIII

Mun vitsejä ei arvosteta myöskään. En voi mun homovitseille mitään. Opin ne jo siinä 7-8vee ja silloin ei ollut tiktokkia jonka suostumuksen ikäraja on peräti 13 vuotiaan tasoa juu...... ennen oli kasettisoitin nyt on lähestuloon teknologia ihan mullistanut ihmisten pääkoppaa ettei ne enää kasva siihen todellisuuteen

nimim. vanhempi kuin Internet (no okei ehkä vuodella)

kun kävelin 18km neljässä tunnissa = normaali naisen tuntivauhti

Älä katso minua sieltä jos et itse jaksa juosta pyörässä senkin kapitalismipöksy.