ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 25. maaliskuuta 2021

No nyt selittää hattu

 Näin unta että mulla oli jokin yksityinen meet&greet Johnny Deppin kanssa. Minut haettin autolla jossain Los Angelisissa tai missä nyt sitten asuikaan. Juttelin kaikkea ja deppi oli super mukava ja rauhallinen. Siihen loppuun se alkoi soittaa jotain pianoa ja sillä oli tosi paljon alkoholia siellä piilossa ja huomasin meillä oli sama tupakkamerkki. Sen vaimo pyyhälsi paikalle ja huomasin kysyä "selfieitä". Se tarjoutui ottaa niitä, ja sanoi ettei ole kiirettä. Mun aivot meni ihan solmuun kun otin mun iPhonen esille ja aloin miettiä mikä olisi paras iPhonen asetus, salamalla vai muotokuva jne. Heräsin siihen. 

Tajusin myös että olin ollut niin lähellä Deppiä että pystyin haistaa sen! Sellainen kukkainen santelipuu ehkä? En osaa selittää. Ja sen "vaimo" oli kuin jokin hippi Angela McCoy mutta sekin kiltti ja mukava tosin häälyi siinä kuin ylisuuri hedelmälepakko. Varmistaen kaikki menee hyvin ja saan jotain irti- en mä tiedä?

Tämä oli tosi positiivinen ylläri mun aivoilta näin kylmänä sumuisena talviaamuna kun en ole mikään miljardööri ja kaukana lämmöstä. Kääriydyin yöllä ylimääräiseen piknikki huopaan ja heräsin selältäni. Olin niin väsynyt yöllä että annoin hamsterin nakertaa muovia sen asumuksesta. Kun en ollut nukkunut mitään edellisyönä. Nyt on kello kuusi aamulla. Olen ihan että vau. Mikä trippi?! Yleensä uneni on painajaisia. Ehkä tämäkin seikkailu genreen sallitaan. En ole mikään jättisuuri fani tai ole muuta ihastusta, mutta ilmeisesti kaikki on mahdollista jos on vähän unessa tai unessa massia. Ei kai mua huvikseen kukaan tapaisi xD