ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

tiistai 30. maaliskuuta 2021

Ankan perse kaislikossa ja pieni ankanpoikanen uiskenteli h2o:ssa

 Mennyt ääni vähän. Juon kuumaa teetä siihen. Varmaan kuorsannut sekä höpöttänyt liikaa verrattuna yleiseen hiljaisuuteen. Laitoin silmien alle heti herättyä a-vitamiini tehotippoja kun oli sen verran ryppyä ja sai silmät näyttää joltain karsealta.

Pelattiin yöllä hirsipuuta ja hamsteri oli hereillä. Oli se kyllä aamullakin hereillä mutta se ei tykkää mun kaverista ja se ehkä meni sen takia takaisin nukkumaan. En minäkään kyllä luottaisi laiheliineihin.

En kirjoittanut eilen blogia. Tein mulle ja kamulle kirjevihkon. Leikkasin, liimasin, niittasin ja laitoni kontaktimuovia päälle. Sivun kirjoitin ja laitoin tarroja pari. Meidän kastikkeen ohjeen siihen, vähän sääntöä ylös ohjeistusta ja kysymyksiä tulevaisuudesta nyt kun hänkin ottaa hamsterin tosin pienemmän kuin syyrialaisen kultahamsterin.

Olen kaikki lemmikkikaupat katsonut ja tosin mutta en löydä terraariota kun en oikeastaan edes haluaisi. Ei ole mun vika. Hamsteri sai tomaattia ja paprikaa eilen. Se on jo 190 grammaa eli kuukaudessa tullut liikaa painoa lisää. Kun nostaa sitä niin sillä on tukeva takaosa.

Käyty vessassa, pelasin Crash Bandicoot mobiilipeliä ja kaveri kysyi onko mulla kaikki hyvin kun huudan "EI!". Juoksin päin luolan seinää pari kertaa kun en tajunnut pompata sieneen. Jouduin katsomaan mainoksia.

Menenpäs vessan jälkeiselle röökille kohta. Kaveri tekee kaalijuttujaan. Jos se keittää munia niin voisin vaikka maalata yksi ja maalata! Pääsiäisen kunniaksi ja mitä kaikkea.

Jatkan toiste jos on tarve! Huomaatte sen "Muoks." jälkikirjoituksista