ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Ei mitään sen kummempaa ruudun takaa ja sitten vähän pääsiäisen SÄÄhän?

 Kaikki ei muka aina liity minuun, vaan joskus ihmisiin mun ympärillä. Anteeksi mutta keitä ne on? Vain yksi on tarpeeksi ärsyttävä laittaakseen mulle ensin viestiä. Muista en kuulisi mitään ikinä ellen kysyisi mitä heille kuuluu!

 En ota mitään liian henkilökohtaisesti, mutta en voi ymmärtää miksi mun pitäisi muuttua. Kysymällä selviää mm. miten ihmiset haluaa että heitä kohdellaan. En tiedä, en välttämättä halua tavata tyyppiä joka, ei pidä minusta netissä: mutta offline kasvokkain sit muka tajuaisi mua.

Tämä ns. "ärsyttävä" tyyppi, kysyi miksei ole velimiehet ohjelmaa jossa on yksi nainen, jolla on ns. jalka-aviomiehiä. Siihen sanoin että Big Brother ja Unelmien poikamiestyttö, mutta niihin se vastasi Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Tai siis, Walt Disneyn studio lähti kyllä ihan hyvään suuntaan sillä ekalla koko perheen animaatioleffalla...

Kyllä me naiset tiedetään miksei. Katsoin Suomen poikamiestyttöä ja se mies jätti sen. Miehet tykkää kilpailusta. Ei ne naisesta välitä. Aina joku muu motiivi. Kas kun eivät homoja ota sinne ihan vain testiksi *saa aamukahvinsa rinnuksille*

Homoja joka paikassa. Se on omituista miten moneen ei pussy power tehoa. Ainahan pojat on ollut poikia. Vilkkaita ja onnettomuusalttiita. Niitä Monstereita joista Justin Bieber laulaa.

 What if I, what if I fall?

Then am I the monster?

 Sellaiset 6-miehen moniavioiset polyamoria naisenpalvomis- kulttuurit on ihan mahdottomia. Tietty naisella voi olla niin monta miestä, mutta niillä miehillä on kaikilla oma elä ja omat vaimot ja omat lapset ja työ, eikä oikeasti tämä sadun päähenkilö ole mikä väittäisi olevansa. Nainen on aina jakorasia. Sanokaa mun sanoneen.

Tai siis, mähän sanoinkin. Älä koskaan aloita mietelausetta kieltävästi = Never say never

ja niin montaa muuta juttua vaan paljaasti viety minulta. Ette oikeastaan ansaitse sitä että bloggailen joka päivä.

kahvetta

Mulla on nyt su ollut tässä tilillä vähän alle 8 euroa ja ke-to yönä tulee asumistuki. Olen tässä pari päivää miettinyt veisikö pullot ja ostaisi röökiaskin. Toisaalta oisi hyvät mahkut lopettaa tämä kallis tapa. En tiedä miksi mä enää edes harrastan sitä. Näenkö itseni niin juurtuneesti tupakoitsijana. Sosiaaliset syytkin on vähän kadonnut. Parveke kärsii ja mun sysimustat keuhkot?

Puuroa on ja hilloja ja sokeria ja marjaa jne. Eilen tein suklaakakkuja. Siinä Kotiruoka kirjassa ei ollutkaan "suklaakakun" ohjetta. Se oli jokin murutaikina paitsi että siinä oli suklaa+KAKUT

Ei tullut muuta kuin vatsanväännettä niistä kannikoista. Huomenna menisi loput kananmunat vanhaksi. Keksiä niistä vähitellen jotakin pääsiäistä. Niitä tarvittiin kuitenkin. eiku sulka hattuun vai kumpi oli ensin kana vai dinosaurus

på engelska:

Keep calm and stay fat. Be a god the earth is flat. Just because it rhymes, the patriarchy didn't mean it (at least as far as conspiricies goes)

I just type random things. Do I expect people to understand? Only I can answer that. Knowledge is a spiked bed to rest on

yeah just came up with that. Yogis be resting on those spikey mats.

I rest my head on two pillows and the sun hits my face in the correct spot every morning. I need to blind the door to my balcony as well but how to hang something?

I am truly afraid of aging. I mean even with all the neuroplasticities, most my internet friends are younger than myself. Some are in the same age group, yeah but they're more laid back about things. I think some are 100% millennial and some are somewhat between millenial and Gen Z. Though most males that chat me up from dating sites, and ask "Sex?" are just boomers or plain ugly and stupid but apparently that kind of people get jobs.

Pretty people don't have to work, we just have to stay as we are forever and cheap and humanely. No high maintenance here, no sires masters and other chackles.

"Your body is your business" type of Anatude

10 asiaa tärkeintä elämässäni

1 uni
2 kofeiini
3 ravinto
4 sisko (tämä oli listan toka joskus riparilla ;P)
5 ilta ja aamu (jonka usein pilaa kaikenlainen muitten sosiaalisen median käytös)
6 puhelin
7 oleminen
8 hamsteri
9 raha
10 ei ainakaan Jumalan sana joten does not translate


Filminauhana asioiden näkeminen samalla kun luet kirjaa. Tai että tajuat myöhemmin nähneesi sen kuin valkokankaalta.

Eikä mulla sitten muuta. Haluan syventyä muihin maailmoihin!