ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

lauantai 13. maaliskuuta 2021

jos funktioin enää yhtään nih

 Kestää ehkä toiset kymmenen vuotta että uskallan avata radion uudestaan. Meni yöunetkin mutta en vitsaile.

Käytiin bestiksen kanssa syömässä sen luona hese purilaisia. Ostin kaksi euron hampparia ja jaettiin cokis ja ranut. Naamiaisliikkeestä teki mieli ostella turhuuksia. Hyvät alennukset saatiin. Kaksi pinssiä yhden hinnalla! Laitoin mun sadetakin kaulukseen. Kaveri ei ollut ehkä nähnyt minua siinä takissa vaikka se on tilattu vuosikausia sitten Amerikasta.

Striimasin vähän sarjaa ja söin loput juustosämpylät. Väsyttää niin että ahdistaa.

Kuunnellut musiikkia kaukaa menneisyydestä. Naureskellut Eminem räpille ja muille rotta/kalat julkkiksille tai mitä näitä sanavalmiita nyt on, yksi siskokin jonka kanssa samat lauseet samaan aikaan!

5/5

Sitku on rahaa tilaan lisää legginsejä lyhyempänä vaan sortsi muodossa kun tiedän mistä saa taskut ja riittää kokoja. Vaikka samat muodot ollut vuositolkulla. Ei hätkäytä tuo peilin otus. Selitin bestiksellekin että nuorilla on muotia kuvata alhaalta ylös itseään. Kuka näitä sivujakauksia keksii?

13 egee sbonuksia 1.5 vuodessa suunnilleen... sen verran tiukat ajat että pitäis vetää mummoalkkarit nilkkoihin ja pyllistää jne. Mistä tässä nyt enää riittäis itsekunnioitusta