Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 18. maaliskuuta 2021

voit luottaa sä ±ihmiseen ≤80 todnäk siis wikipediaan

 Riisi on yleinen japanilainen välipala kun, onigirin muottiin, tekee. Laitoin 3dl pitkää riisiä kiehumaan miedolla lämmöllä. Mitähän mun onigireistä tulee kun ei ole merilevää.

Aamupalaksi tein lättyjä ja taikina oli melko pieni wikipediassa. Yksi ylläri vieras avasi mun puolesta omenahillo purkin, ei sekään olisi saanut sitä auki mutta tunki, mun isoa leipäveistä sinne että ilmaa pääsi sisään... en todellakaan lähetä mitään terkkuja häneltä hillontekijälle. Se veti kaikki vaniljatankoineen siitä päältä...

Mutta mulle tuli taas nälkä lättyjen jälkeen ja vedin pari ruisleivän palaa. Toisen mansikkahillolla ja toisen juustolevitteellä. Ei noissa riiseissäkään kauaa mene. Röökit on loppu ja puuttuu että saisi uuden askin, ei edes pullonpalautusrahat riitä kuroo umpeen tota euron vajavuutta jonka Apple vei...

Bussikortilla on kolme ja puoli matkaa. Pitäisi ehkä kävellä tunti Lidliin ja takas.

Tuntuu että kaikki mitä kirjoitan ei ole kovin onnellinen loppu? Mitähän fuckerssonia mä edes kirjoitan syyttä että... tämä yllärivieras leikki mun Spotifylla ja lauleli mikrofoniin. En tajua kuinka joku voi rakastaa omaa ääntään. Tarjouduin kyllä tuottaa ja manageroimaan meitä. Biitit ja lyriikat uupuu? Lauluäänihän mulla on kuvailtu "heitä mieluummin vaikka pienillä kivillä, mutta älä laula" ja ja... ettei ääniala sovi kaikkeen mitä laulankaan. Noh, viimeksi mun lauleskelua on arvioinut shakkimestari varmaan, ette mitään nuottikorvaa!

Eilen vain huvitti tehdä joku biisi kun tulin suvun luota. Sain aikaan 40-50 sek jotain kuu laulua suomeksi mutta parempi siitä oisi tullut enkuksi ehkä mutta vaihda siinä vaiheessa nyt sitten kieltä enää päässä nappia toiselle kanavalle...

Olen melko varma että se oli mun omasta runosta joskus kauan aikaa sitten. Missä kertsi! ai, että "tää sekoittaa mun pään...." niinkö? Ja sitten kertoa lisää kuun vetovoimasta,,,
garageband_
Se ei oikein soveltunut muuta kuin ehkä jonkun "rumpalin" sai sinne taustaa... mun ääni meni solmuun ja matalaksi vaikka mitä yritti väännellä nappeja pois ja päältä... Kun mä haluan vaan Spotify artistiksi ja et ne maksaa mulle että tuhannet kymmenet ihmiset ei pysty lopettaa mun kuutelemista???

No siis kaikki alkoi spämmi kirjeestä säpöön kun mulle markkinoitiin maksullista lisä altistumista pelkästään, kun jokin botti oli crawlannut, mut omaan SoundCloudi -tilin tms. väitti että soveltuisin huijatuksi tulla. Mitä en tiedä. On niin vaikeita nämä lauseet kun ei tiedä mikä liidi ja kuka algoritmi tai sillee nykyaikaa tiättekös

Venasin että riisi oisi kypsää. Ruoka on todellista. Se ei ole muovia, litiumia, rautaa, kultaa eikä muutakaan romu röttöstä... ehkä siksi mä kaipaan jotain välis sellastakii, vaikken diggaakaan syömisestä=triggeröi minut

Elon Muskin ruokatavat. Kaikki vaan äkkii hävii näköpiiristä. Tosin Mars the planeetta ei ole ihmiselle kelpaava jollei siellä ole vetovoimaa joka pitäisi luuston ihmisellä kasassa. Mulla on "vaan" 4kg luumassaa ja mun anatomia ei halua kuolla menossa jonnekin PLANEETTA b.:lle jota ei tod. ole olemassa ;D Se on vaan silikonilaakson ahneutta. törkeyttä. hupaisaa, mihin sijoittaisi miljoonansa, tutkisko merta vaikka, merenpohjaa? No eiii, rauhoittaisi jos tietäisi että oisi muu maa planeetta xDxD

Teen onigirin.