ihmisoikeudet

Syvä rakkaus ja aavistukset mihin toiset soveltuu

 "Olisi pitänyt tehdä niinkuin Suomi." Katselen Niinistön vikaa lehdistötilaisuutta. Ei mitään hajua, ingen aning, miten amerikkal...

Translate

maanantai 22. maaliskuuta 2021

Maapallon eloonjäänti todennäköisyys seuraavan 100 vuoden aikana: fail

 Sunnuntait suon itselleni taukoa bloggaamisessa. Tänäänkin lähinnä nukkunut vain. Tilasin kolme whopperia kotiin. Maksoin laskuja. Katsoin uutiset tekstikanavalta ja kuuntelin klassiselta brittiradiokanalta uutiset siinä heidän klo13 maissa. Britit on onnistunut (tai niiden NHS) rokottaa puolet aikuisväestöstä ja nyt EU haluaa hidastaa niiden rokotteiden kahmintaa itsellensä.

Mulla ei ole yhtään kirjoitushaluja. En juhlinut Ostaraa. Join vain sen siman, kun kellojakaan ei voinut kääntää. Hamsteri on öisin päässyt juoksupyörälle. Ei se edes herää heti kun toi aurinko laskee. Annoin sille salaattia ja söin itsekin sitä eilen riisin ja kanan kanssa (tikka masala kastike).

Kauheat mässäilyepisodit vaikkei edes ole nälkä. Yksi mies radiossa tilasi kuultavaa syntymättömälle lapselle ja sanoi että se kuunteli mahasta (belly). Jaa, kohdun ulkoinen raskaus? Tai sitten miehet ei vieläkään uskalla sanoa naisen synnyttimistä mitään.

Mun maha kasvaa varmaan... eksä sanoi lähtiessään että olen raskaana ja ettei se ole ainakaan sen lapsi. Sanoi muutakin loukkaavaa. Se oli täysi kusipää. Fantasioin eilen että soitan sen veljelle ja kysyn missä mun rahat viipyy... ei ikinä maksanut takaisin osuuksiaan vuokrasta ym. Siksi mulla on kummittelee vuokravelkaa yksi tonni jossain. En pääsisi ikinä oikeasti kellekään vuokralle onneksi nämä tuntee mut ja että pystyn vuokranmaksuun. Se kusipää vaikeutti niin montaa asiaa mun elämässä. Meni alta sänky ja maksoin sen autoa 500e jne. Täysi siivelläeläjä ja varas.

Ei oikein ole lämpimiä muistoja ikinä mistään. Toisaalta ehkä elän sillä epämukavuusalueella ettei mua kukaan rakasta.

Hamsteri heräili. Pitäisi kai siivota toi sen asumus pitkästä aikaa. Onhan mulla puruja monta kiloa.

Tai sitten menen edelleen peiton alle turvaan maailmalta.