Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

maanantai 22. maaliskuuta 2021

Maapallon eloonjäänti todennäköisyys seuraavan 100 vuoden aikana: fail

 Sunnuntait suon itselleni taukoa bloggaamisessa. Tänäänkin lähinnä nukkunut vain. Tilasin kolme whopperia kotiin. Maksoin laskuja. Katsoin uutiset tekstikanavalta ja kuuntelin klassiselta brittiradiokanalta uutiset siinä heidän klo13 maissa. Britit on onnistunut (tai niiden NHS) rokottaa puolet aikuisväestöstä ja nyt EU haluaa hidastaa niiden rokotteiden kahmintaa itsellensä.

Mulla ei ole yhtään kirjoitushaluja. En juhlinut Ostaraa. Join vain sen siman, kun kellojakaan ei voinut kääntää. Hamsteri on öisin päässyt juoksupyörälle. Ei se edes herää heti kun toi aurinko laskee. Annoin sille salaattia ja söin itsekin sitä eilen riisin ja kanan kanssa (tikka masala kastike).

Kauheat mässäilyepisodit vaikkei edes ole nälkä. Yksi mies radiossa tilasi kuultavaa syntymättömälle lapselle ja sanoi että se kuunteli mahasta (belly). Jaa, kohdun ulkoinen raskaus? Tai sitten miehet ei vieläkään uskalla sanoa naisen synnyttimistä mitään.

Mun maha kasvaa varmaan... eksä sanoi lähtiessään että olen raskaana ja ettei se ole ainakaan sen lapsi. Sanoi muutakin loukkaavaa. Se oli täysi kusipää. Fantasioin eilen että soitan sen veljelle ja kysyn missä mun rahat viipyy... ei ikinä maksanut takaisin osuuksiaan vuokrasta ym. Siksi mulla on kummittelee vuokravelkaa yksi tonni jossain. En pääsisi ikinä oikeasti kellekään vuokralle onneksi nämä tuntee mut ja että pystyn vuokranmaksuun. Se kusipää vaikeutti niin montaa asiaa mun elämässä. Meni alta sänky ja maksoin sen autoa 500e jne. Täysi siivelläeläjä ja varas.

Ei oikein ole lämpimiä muistoja ikinä mistään. Toisaalta ehkä elän sillä epämukavuusalueella ettei mua kukaan rakasta.

Hamsteri heräili. Pitäisi kai siivota toi sen asumus pitkästä aikaa. Onhan mulla puruja monta kiloa.

Tai sitten menen edelleen peiton alle turvaan maailmalta.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy