ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

isäntä hei hei hei hei mitä sä teet mulle LIVE

 Kirjoitan vain testiksitällä kertaa... kukaan ei katso mun liveä instagramissa. "Jaksa vielä hetki!" Kuuntelen Spotifysta jotain kansanmusiikki lauluja. Laitoin radion The Witcher sarjan tunnusmusiikista soimaan. Tossa A Coin to Your Witcher oli hyvä biisi mun mielestä. Catchy. Tarttuva. Huvittava. Tosin olen liian lyhyt laulamaan kun en yletä mikkiin hehe. Sitten on muitakin "tämä biisi jää soimaan sun päässä" tyyppistä eeppistä musiikkia. Nälkäpelin laulut, Ooperan kummituksen, ja mitä muuta tahansa kunhan ette huuda ja örise... kaikilla on mielipide ja se on kuin persereikä: jokaisella on sellainen 👍 Paitsi mulla koska vaikea saada summarisoitua esseisiin jotain loppuyhteenvetoa, etenkin filosofiaan ja kaikki lopulta kaartuu takaisin sinne...

Noh siirryttin sitten TikTokkiin pitää liveä.. instagramissa ei ollut ketään. Uusi seuraaja kyllä tuli. Ei facebookkia ei twitteriä ei ongelmaa. Paitsi että kaikilla on facebook varjoprofiili! Sen voi käydä katsomassa vaikkei olisi tiliäkään. Kaikki kerää susta tietoa ilman sun lupaa jne

Tänään on mun mummun nimppari. Ja menossa kun menossa kuin peräpukama sinne työpäivän jälkeen. Mulla on vieläkin tallessa tosin ei ilman läikkää sellainen paperi jonka allekirjoitin etten mainitse ketään tai mitään toisen vanhemman sukuun liittyen ikinä missään internetissä.

Ihmiset, liittyy... en ole ihmisvihaaja, mutta en myöskään jaksa heidän hevonkukkujaan. On varmasti minuakin nopeampia ihmisiä koska en ole erikoistunut juuri mihinkään... luen toki nopeasti kirjoja tai ainakin yhden röökitauon aikana saan 30 sivua luettua englanniksi fantasiaa. Terry Ptartchett on sitten hauska mustan huumorin mies. Tai siis, oli... 2000-luvun alun kirjoistaan saa pulittaa yli viittäkymppiä divarilla.

Ja jos joku ihmettelee niin meikä kirjoittaa blogia just nyt. Eihän tässä olekaan tuhlattu aikaa kuin neljä vuotta tekee kirjan vuodessa. Kyllä oikeat kirjailijat tekisi varastoon niitä nuorena, ja sitten julkaisisi myöhemmin, kun eivät ehdi tai jaksa myöhemmällä iällä niitä teoksia siis julkaista kun pakko olla menestyskirjailija. Ihmiset eivät ole Stephen Kingejä.

Pätkii... pätkistä nassuun, se on vain toi viive. Ilmeisesti hamster gang in the house.

Mielenvirta kirjoitus ihan vain testin vuoksi on kyllä vaikeampaa kuin, oikeasti olisi mahdollista olla ilman häiriötekijöitä tai keskeytyksiä. 

Näin kas vain tilasin ilmaisen kuukauden jotain epidemicsoundia jotta olisi streemiin jotain hissimusaa. Taustalle roisisti vaan soimahan.

En ole rasistinen tai itämaalaisvastainen mutta... kaikki eksoottinen on... miten tän nyt selittäisi... 

 silmät väsyy ja itkettää ja pierukin aivastuttaa eiku. Kyllähän sieltä jatkuvasti tulee nuita läski kommenttia mutta eiköhän niiden kanssa vain elä kun rauhallisesti ottaa. Tosin ehkä ei kannata herkistyä suorassa lähetyksessä.

Akkua on. Aina täytyy olla tekemässä ensivaikutuksia. Tärkeintä on ehkä ekat 30sekkaa. Niin ja sitten kun tämä sukupolvi tulee vanhaksi niin kaikilla on kyttyrä.

Moikkelis koikkelis kukkuluuruu. Liity ja lähde pois ja tuu takasiii...

Tunti vielä niin on otollisin aika tunkaista video TIKTOKKIIn.

huoh. miksi tämä onnellinen musiikki on niin puuduttavaa... +kiitti jaosta