Otin aikaa ja aika oli paska

 Minulta kesti kauan etsiä pinkkejä kuulokkeen suojaimia meikän kuulokoneeseen ja se on joko Helmi radiota jolta tulee 80 lukua tai sit joku 89FM cityradio joka vei minut psykoosiin- kun kuulin sen laulajan jota vihaan sydämeni kyllyydestä -laulavan jotain "FEEL" mitä _itse_ lauloin_ Tammerfestistä sen keikalla (painuin vittuun Psychosis kappaleen soidessa) jonka maksoin Ylöjärven kirjaston journalismin sanakirjan välistä löytyneellä setelillä...

 Hamsterikin pahastui. Se heräsi mun etsintään ja sitten annoin sille yhden viinirypäleen. Se tappoi sen pesäänsä ja sit söi nautinnolla. HEDELMÄÄ.

Joku toinen homo bussissa risti jalkansa mun eteen ja sillä ei ollut vittu edes maskia joten teki mieli huomauttaa onko hän vähävarainen ja antaisin toki maskin vittu!!!!

Näin psykoosipolilla hoitajaa ja hän sanoi että olevat minua varten jne 10 kerran käyntikorttia. Sain hänet itkemään ilmeisestikin. Otti itse nenäliinaa.

EI OLE TUNTEITA. TIEDÄN KYLLÄ MITÄ NE OVAT. anteeksi, oliko caps lock? Muutetaan jälkieditoinnissa.

*muoks. muutettu ruisrock tammerfesteiksi. Jotkut elää livemusalle, toiset ahdistuu ja alkaa laulaa mukana sekä sitten saa jotain vitun pyörimiskohtauksia matkallaan ensiaputeltalle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Synttäriaatto

Rikkaat kyykyttää jo ihan tarpeeksi alempiarvoisiaan ja kuitenkin varastavat vaikutteet ja kaiken ihailtavan outouden sattumalta kun mikään ei ole enää alkuperäistä

Miksi kaikki miehet valitsee Sauronin puolella tappelemisen en tajuu

On jäykkää ja sitten on niskaa ja sitten on nuudelia ja sitten on jalkoja