Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

maanantai 15. maaliskuuta 2021

Älä anna mielenvirralle pikkurilliä ettei näkyile myöhemmi🦋

Ei mun nimeä kannata muistaa en mä ole kuollut vielä #köyhänonpakkopainaa

 Suunnittelin jotain... muistelin etäisesti, että menisin kaverin luo tai veisin sille sen ämpärinsä ja muut. Kävisin saunassa. Siirtyy varmaan taas. Maskipakkokin alkoi tänään. Kuulemma hyvä kysymys koska se tulisi käymään. Epäilen että täytys joku päivä toisaalta mennä meikkaa mun bestistä. En ole halunnut meikkitaiteilijaksi koskaan, mutta saatan olla hyvä siinä. Neuvoin sitä meikinpoistossa. Minulta loppui meikinpoistoliinat, nyt ei auta taas vetää koko naamaa jollain luomivärillä tai erikoisvärillä. Sini-valkoiseksi. Jokeriksi tai avatariksi. Liikaa lihasmuistia levittää naamaan kerros jotain 15 sekunnissa. Päivävoidetta tai aurinkorasvaa. Vettä pyörivin liikkein kun peset kuorintahanskalla jotain mutaa ihohuokosista. Eikä mulla ole geeneissä juuri selluliittia, tai sit kamera silottaa automaattisesti kaiken. Ei näy roskat lattioilta eikä peilin viirut. Niihin ei kiinnitä huomiota. 

Pöly laskeutuu ja hämikset tekee seittejä nurkkiin. Mitä minä sitten teen kun en ole siivonnut? 

Ehkä nukkunut talviunta tai räplännyt älypuhelinta. Se tosin väittää että olen ruudun ääressä vaikka saisinkin aikaan jotain tosielämä haasteitani. Aika on siitä jännä, että meillä on sekuntit ja tunnit ja vuodet jne määreet. Silti jos "sulla olisi sydämessä musta auko" niin kaikki sitä lähestyvät muuttuisi spagetiksi. Jotkut kappaleet jotka on olevinaan tieteellisiä – ei ole mitään tajuttavaa. Kaikki tiesi ulkomailla että Lordi voittaa Euroviisut ja kun tulin Suomeen, mulle oltiin jätetty kauhea kasa (melkein yksi vaatehyllyllinen) Iltalehtiä/Sanomia ym aiheesta spekulointia. En edes koskenut niihin. Sen sijaan kyllä luin vuoden tieteen kuvalehdet edellisiltana ennen Äidinkielen lukiokoetta tms. Mikä helvetin tekstitaito?! Unohtivat opettaa mulle. Onneksi mulla on medianlukutaito. En ole kyllä siitäkään niin varma. 

Sensaatiohakuiset risuaidat ja kaikkien vähemmistö ihmisten kuolemat auktoriteettien kädessä mellakoidessa, oikeuksiensa puolesta, tai pakosta otettu kiinni epäiltynä koronasta. Se on aina sen vika joka tappaa ja nainen on automaattisesti synnytyskykyinen eli luo elämää mutta myöskin tappokone samalla– sitä ne ei mieti jotka päättää aselaeista. Oikeus ja kohtuus että aina alistetaan. Onhan naiset liian kilteiksi opetettu. Patriarkaalisuus on unohtuva kansainvara kun kaikki idioottimiehet kuolee sukupuuttoon koronan ansiosta. Jep. Liittyy...

Eilen tuli kipeäksi selkä, kun hosuin koko päivän ja piti mennä makuulle vihdoin. Pesin kylppäriä, parveketta, imuroin nurkkia, pesin pyykit ja laitoin kuivumaan ja kaikkea pientä katastrofia vältetty. Yksi sormus hajosi. Kuulemma negatiivisuus on poissa sitten kun hematiittisormus hajoaa. Otsassa ollut intialainen koru lähti kun pyyhin hikeä. Siivoilin eteisen laatikostoa "junk drawer":ia ja löysin mansikka korvikset. Vein paristoja keräykseen. Täydensin.

En tiedä mainitsinko: mistä tämä muutos, mutta siis avasin aamulla verhot!

Instassa jotkut spämmää mua koru brändeillään että tilaisin ja olisin lähettiläs niiden koruille. En käytä koruja. Kuten en käy nettikasinoillakaan, ryyppää, tai keksi mitään sen tuhoisampaa.

Söin aamupalaksi myslipatukan ja nyt vääntää mahassa. Aika menee hitaammin kuin lumihiutaleet päätyy minnekään loskana.