ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

lauantai 20. maaliskuuta 2021

Raakana vedät jo, niin kyllä tuntuu syömishäiriössä

 Perjantaina söin kaverin tarjoomaa karvakäsien pitsaa. Tänään tein kaksinkertaisena keksitaikinaa. Wrapin(kanaa) söin myös kun pääsin kotiin. Sitten lämmitin mikrossa ranuja ja kalapuikkoa vielä. Onigiria yhden riisipallon. Kaupassa soi jotain että elefantin tallomaksi jäänti sattuu tms. Mulla on kaikki: laulajia vastaan. Ne on täysiä idiootteja ainakin hokemansa perusteella. Ne laulut voisi kertoa vaikka kaikki musta, tai mä olisin voinut ne kirjoittaa mutta joku muu varasti, mun idean.

En tiiä. Kyllä minut kutsuttiin Clubhouse sovellukseen. Joskus vielä ihmiset katuu lahjoittaneensa tekoälyille kaiken. Eikä sitä takas saa niiltä johdoilta.

Katsoin elokuvankin. En pystynyt lopettaa vaikka se oli ihan disneytä. Ei ihmiset ole koskaan olleet yhtä samaa heimoa. Aina on ollut rajat ja vihamielisyydet ja naisten kävelemistä tallovat liikenteet, logistiikat ja tiekulttuuri ragea, ruuhka-ajat ja en tiiä... kävin tänään Hervannassa- linnuntietä 10 min, mutta joudun vaihtaa suuntaa kesken kaupunkiin menemistä ja vaihtaa linjaa.

Kaakossa on itä.

En tiedä mitä kirjoittaisi. Hain jotain ilmaista sälää tutulta, en ole vielä avannut kassia. Olen vihainen kun en saanut kenestäkään seuraa sen jälkeen tai ennen.

 Yhdellä oli jotain luentoa, toinen nukkui, ja kolmas ei ole vastannut, ei ehkä muista. Pettymyksiä ovat nämä mutta ei muilla ole muita.