ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Kääntäisikö lehden omassa kirjassaan niin kuuluisi sellainen PIMPELI POM✨

 Koira ei erota sanoja mutta ymmärtää äänensävyt ja uhkailun tai sen että annat kehuja tms. Kysyin kaverilta eilen pelottaako koiria kun kaikilla on maskit (huomisesta lähtien). Eihän ne näe meidän kasvoja, vai onko kaikki edelleen fine.

 Mun äiti ainakin opetti mulle että ihmisille, olisi ihan sama mitä niille sanoo -kunhan hymyilee ja äänensävy on kiltti tai ystävällinen tms... hänen kasvatusmenetelmät oli ihan päin vittua.

Kuuntelen suplasta jotain Enbusken hullut paperit. Mulla on omakin podcasti joka ehkä pitäisi olla joidenkin sisältövaroituksien takana, hehe. Kuulemma rikos tässä maassa kertoa jotain omasta hulluudestaan tai että ne ei saa tietää tai kertoa eteenpäin tms. Läheiset jotenkin kärsii sun stigmasta, aha.

Avasin verhot tänään, aamusta jotten olisi niin... noh, jotta olisin muuta kuin miten yleensä vain olisin laiska jne, ja tein kaikkea siivousta partsilla, kylppärissä, hamsterin asumuksessa, eteisen laatikois jne keitin teetä voileipäkeksien kanssa siitä tuli heti muutama videokin @kajsablom88 logon taakse ja älypuhelimeen hukkunutta mitä kaikkea. Lääh puuh. Otsa kiiltää, ja hematiittisormukset hajoaa.

Voisin ottaa kipulääkkeen. Jotkut ajattelee liikaa? Keskityin 1.5 tuntia kuulokkeista nuorten aikuisten fiktiota.

Kalatarina. Niinhän ne aivot toimisi. Ei ole olemassa "isoa kalaa", on vain isompia kaloja... mutta leffan nimeksi voi pistää Big Fish ja se on taidetta

Voin jutella tosiasioita mun parhaan kaverin kanssa -ja se on kauhean sanavalmis silleen, ilman filtteriä, vähän kuin muistisairas- jotka muuttuu ilkeiksi.

Otsikosta tuli mieleen vain kuusenneulasia ja kylmä hauta.

Nyt oikeasti sitä kipulääkettä tuonne aivoon. Tämä supla äänikirja #selittää mutta kuulen mieluusti nuo sen nenähengitykset ja muun mikkiin tallentuneet ylimääräiset aataminomenan kopautukset ja nielaukset! Liian läheltä liippailee että lopetan tämän kuuntelemisen

Keittiöpsykologiaa. Onneksi mun keittokomero on pikkuine