ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Ihmisillä on tylsää kotona karanteenissa joten ne hankkii vauvoja = epätosi lause?

 Lapsi ja perhe myönteisyys... jos etsit täältä jotain lapsiluvun täyttymistä niin älä tule mun tälle vuosikymmenelle. Osaan ennustaa tulevaa, mutta en niin paljoa että se auttaisi helavittua väestöön tai valtioneuvoston linjauksiin. Katson jotain väestöpolitiikkajuttua YouTubesta koska se on ainoa tapa jolla minut tavoittaa näinä aikoina kun en avaa edes telkkua...

Join mukin teetä ja kaakaoo. Heräsin maskin löysyyteen naamalla 3.5 yöunilla (alkaa jo näkyä silmien ympärillä unet). Sain bännit eilen illalla joltain queerilta kun mainostin että photoshoppasin exän Jaska Jokusen näköiseksi, "yeah his face went :S?")

Kukaan tuskin ikinä ei halua minua uskoa mutta en juuri valehtelekaan.

Homovitsi, kehopositiivisuutta, hamsterin tassunjälki painalluksia, ja video jossa biittiä heittää jokin Neea Keer mun jalkasienestä.

Siinä viime aikaisia tiktok aiheita videoilleni ihan itsestään syntyneet!!!!

Kyllä se lapsikin tietää. Onko se tervetullut!!! 


Mun lapsettomuus kasvoi 2020.Mun e-kirjoja saa kolmella eri kirjastokortilla eikä ykskään niistä sijaitse "täällä".

Lapsi tulee itsestään lantiokanavasta kuin ruuvikorkki. Se on viisas. Luonto opettaa. Joskus jotkut ei osaa tulla oikein. Epiduraalineulat ja c-sektiot ja endometrioosit jne ei ole helppoa olla nainen! Minullakin on tänään gynekologiset näytteet labrassa.

Tiukkaa tekee. Ei ole mun lantio kovin leveä. Lähinnä omenavartalo. Naistenpäivänä Iltalehti uutisoi rasvaimusta ja kyllähän mä kävin kerran sellaisessa ja nyt mulle ei *tuu* jenkkakahvoja eli muffin toppsii... Kolmenkympin jälkeen elämä ikälopulla on lähinnä kokovartaloharjoitus.

Aivoille hyppelyä.