Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 26. maaliskuuta 2021

Ihonhoito

Haluan vain jonkun toisen addiktion näiden tilalle *laskee sormilla*


 Tämä retinoli on melko ihanaa naamassa. Se virkeyttää tätä tylsää ihoa ja ottaa ehkä vuosia pois. Laitoin kahta eri tuotetta, sen jälkeen kun pesin naaman. Tossa on 15ml pullo ja 5x ampulleja "ikääntymistä vastaan"
Kävin ostaa kaikkia herkkujakin. keksejä, sipsiä, pieniä suklaapatukoita pussin ja puoli litraa colaa. Hetken oli hyvä olo. En löytänyt lady gaga arvontakoodia mun oreoista. (ei ainakaan kelvannut)
Eilen tilasin pitsaa. Halusin katsoa leffaa ja syödä pitsaa, mutta olinkin nähnyt siitä leffasta jonkun täysin samanlaisen version varmaan kolmatta kertaa en tiiä. Joku Avengers tms. Eikö ole enää mitään striimattavaa? The Daily Distancing Show:ssa näytetään sitä näyttelijää uudesta Disney elokuvasta. Lohikäärmeethän auttaa aasialaisvihaa kohtaan....
En muista miksi aloin kirjoittaa edes. Aamulla heräsin ja menin uudestaan nukkumaan kunnes joskus päivällä ajattelin saada aikaiseksi jotakin, ehkä?
Taivas oli tosi kaunis hetki sitten kun näin kuun taivaalla ennen auringonlaskua. Sininen pukee minua. Eiku... varmaan taas kohta hamsteri heräilee ja puuhailen sen kanssa. Nukun sohvalla niin se ei pure asumustaan kun on seuraa samassa huoneessa?
En tiedä mitä en tiedä. Hyvät viikonloput!