Translate

kävijäpiikki

Tunnetaan toisemme kahdenkymmenen vuoden päästä jos vielä käytän sosiaalista mediaa

Jos aloittaisin tyhjästä, niin se olisi valhetta, koska tähän mennessä päivää on aivoni sulaneet kaikesta informaatiosta.
Ei ole henkilökohtaista paitsi itselleni. Eli, aloitin näin:
Tuhlannut päiväni, ensin nukuin yhteen iltapäivällä tai jotain sinne päin, sitten katsoin tuntikausia facebookista videoita.
Yksi homopoika laittaa kampausvideoita joissa se reagoi naisten kotitekoisten hiusvärjäysten ongelmakohtiin ja tuloksiin ja antaa vinkkejä ja tekniikoita mutta silti sen mielestä kaikkien pitäisi mennä salonkeihin värjäyttää. Ei mua ainakaan huolettanut ennen kuin huomasin tänään hiuksissa yhden tummemman värjätyn kohdan. Vaalennusaineet ei ole hoitoainetta. My ass. No tän tapauksen kaapista ulostulo kokemuksista kertova video silti.
Sitten katsoin televisioituja oikeudenkäyntejä ihmisten parkkisakoista. Meikkausvideoita. BBC1 ym sarjojen koosteita, sekä jotain komediasketsejä. Yksi mies oli todella hyvä niin tykkäsin siitä videosta. Jotenkin selitti miksi seksi on oleellista miehen ja naisen välillä- siinä niin kuin tutustuu todelliseen alastomaan minään koska naiset on muuten niin salaperäisiä. Naisetkin kyllä piereskelee? Mitähän muuta se selitti. Noh ei heterous ole kovin trendaavaa viraalia just nyt.
Niin ja alitajuisesti kaikki on rasistisia valkoihoisten puolelle koska niitä eniten näkyy mediassa , tosin mikä on enemmistö, ei kaikilla ole alitajuisia ennakkoluuloja, ja voihan sitä ennakkoluulot kohdistua omaankin ihonväriin tai muuhun etniseen taustaan. Punapäät menee helvettiin ja sitä rataa.
Meikkasin itseni pelleksi tosin kun ne meikkausvideot soi siinä iPhonesta facebookin videoista, taustalla ja mulla sattui olemaan kaikenlaista ei mitään oikeaa esim. hennalla olisi tehnyt pisamia tai muita oikeanlaisia tuotteita--- niin kuin niiden painajaismaiset itkuvideot. 
Nyt vissii pokemon go:ssa hyönteistapahtuma menossa. Nappailen täs samalla nincada poksuja kun välillä kirjioitan
Ookoo, mutta siis -96 oli ennen YouTubea jokin viraali video. Olemassa ja se näytettiin Ally McBeal ohjelmassa jonka sankarittarella oli jokin anoreksia ja siitä syömähäiriöistä puhuminen sitten yleistyi. Mutta se tanssiva vauva oli sen aikainen erikoistehosteiden huipentuma vaikka kaikkien reaktio on että olipas sen resoluutio noin huono.
Pikselisoppaa, herra on hyvä ja kuvittelee siinä olevan kärpäsen. Sanoi tarjoilija kun heitti ilmaan kiiltäviä paperinpalasia ja lähti takaisin keittiöön drag peppunsa heiluen ja heittäen peruukkinsa kiiltäviä suortuvia taakseen pahastuneena.

Mutta nii.

Daterape

Otin kylmän suihkun ja sain jonkun kipukohtauksen.
Sen lisäksi hs-pattia puhkeili pepun seudulla. Yhtäkkiä en pystynyt nostaa oikeaa jalkaa tuolille.
Otin 1 mg panadolia, 2mg sirdaludin sekä heitin voltaren geeliä niskaan.


Yhdeksi fibromyalgian syyksi on epäilty pitkäaikaisen stressin aiheuttamaa pahaa mieltä ja ahdistusta.

Älä lausu turhaan jumalattaresi Kajsan nimeä

Sain kuulla että minusta oltiin instagramiin tehty tili, jossa oli videoita missä mun kunniaa on ilmeisesti loukattu, mutta että tämä "kuspää" tili ei olisi enää siellä. Ilmiannettu tai ne itse tajusi lopettaa. Aika creepyä. Voin kuvitella millaista se on ollut. Minusta yritetty tehty jotain meemiä. Varmaan taas asialla ollut mun fanikanta: joka koostuu niistä -09 fortnite poikapelaajista. Ei vaan, yli 70% niistä miljoonasta katselijasta mun tiktok videoihin on ollut naispuoleisia. En kyllä tietääkseni ole antanut lupaa tai mahdollisuutta ladata videoitani. Laittaa ns. kuvatekstejä joissa väärinymmärretään mitä sanon, väännelty tikusta asiaa. Tai niin mä kuvittelisin olleen niiden. Ehkä joku nettipoliisi on kiinnostunut ja siksi yrittänyt tavoittaa (?) Kaisu nimistä Blomia, tosin ei mulla tietääkseni ole salanimiä.

Ei se mitään. Ihan kiva tyyppi kävi juomassa päiväkahvit tuossa. Sain ihan mukavan orkun yksin sit kun se lähti. Tosin vähän ehkä sitä häpeää noin jälkikäteen hetken tuhmuuksia. Otin kylmän suihkun uudestaan. Vaikka panin eilenkin niin en mä kyllä muista että olisin hoitanut itseäni loppuun. Muisti ei kyllä tahdo pelittää. Mitä vähemmän unikatkoksia, sitä enemmän muisti ei pelaa D:

Ensi viikolla pitäisi mennä Hervantaan ma ja ke. Varasin lääkärille aikaa mun viikkoja kestäneestä lantion/lonkan alueen kivusta. Olen kokeillut siihen voltaren geelit, sirdaludit, kipulääkkeet ja vihtomisen juhannusvihdalla. Tänään myös hoidin kylmällä. Just nyt se ei edes vihlo sen pahemmin, mutta aamuyöstä siihen heräsin jälleen. Damn it.

Kuuntelen lempparibändiä YouTubesta. Katsoin Eurovision leffan Netflixistä kun heräsin ja sit kävin kaupassa.
Kaksi ja puoli tuntia oli vieraani. Se oli jo lähdössä ovesta, tehtiin 180 käännös makkariin kunnes tuli nopeeta sisään takaapäin siinä jotain kanaa matkiessani ja pää löi seinään. Naista kuulemma rauhoittaa siemennesteen sisältämät ainekset.

Viikonlopulta en odota mitään. Ei pitäisi puhelinmyyjienkään soitella. Ne on ottaneet mut luuritikuksi. Vitamiineja ja lehtiä ja sähköä, kaikkea löytyy.

Rehellisyys peri tän kerran

 1. Täällä haisee kissanruoka.
 2. Et sä kyllä jaksa kuunnella mun juttuja.
 3. Eikö se ole auki kaksineljäseittemän.

Arvatkaa yksi on valhe minulta ja loput totuuksia. No ei vaiskaan. Kaikki oli melkein tosi. Tein jotain lihanmakuisia nuudeleita ja lorautin soijaa niin se tuli vastaan ovella. Enkä jaksa kuunnella kiinalaiselta horoskoopilta hevosten juttuja. Kyllä mä ratsastan mutta asteikolla 1-5 niiltä mulle 4 ja multa niille 3. Ja jäin miettii lähtikö se kaupoille vai kotiinsa.

Noh. Tempparit telkusta ja kohta nukkumaan. 

Seetheriltä mun lempparibändiltä tulossa uutta albumia ja sinkku ja musavideo ulkona. Dangeröös

Jees. Pyörin ilman rihman kiertämää. Kielsin sitä kyllä menemästä ("se ei toimi") mun vaa'alle ja se taisi masentua sen lukemasta. Sen ryhti oli kyllä jotain huonompaa kuin mulla kun se tihrusti sitä lukua. 102 kilon main. Vaiks sillä oli kyllä rusketus vähän mua syvempi. Mutta siis näytti eri kuin viimeksi. Koskakohan. Vuosi sitten. Koppoti koppoti. Aina ne lupaa tossa ovella tulla seuraavan kerran pian. Noooh ei mun tunteilla niin välttis.

(that's what) she said or did she say or did you just twist what she was saying because of your fucked up ears?

 • Watching this abused woman (who believes in princesses and castles)
 • uploading a video a week ago about why she stopped doing them. 
 • Her voice is breaking and she doesn't seem strong, more like very fragile and as if she's thought about how her video could come across.
 • I don't apologize, I don't have regrets, and just being a female I guess somehow is supposed to be make me weak too? Like, it's just a mood if or when I'm being bullied that those worst things said to me just pile up, and I'm ready to sleep it off and feel better the next day. Finland gave women the right to vote 3rd or 2nd in the world or whatever. Even though women don't get paid as much, we still use the most money in economy. I could never afford to get drunk every weekend for example like apparently every male I seem to know, just looking at what they seem to appreciate... an open can of beer. 
 • There's not enough liquor in the world to drown memories of the childhood trauma I experienced because of my mom and her boyfriend, drinking. And apparently throwing up, I just thought it was hangover.

 • Reason I don't upload new videos to my YouTube is mostly not having consistent idea of what I want people to see on the channel, like, from 3 seconds to 3 minutes to the 10 minutes or more I don't really see the point of anyone watching them thousands of minutes. Sure my tiktok videos have been watched a million times but how many seconds per average is that. You can't even 9 seconds.
 • Where's the engangement? Who is the average fan? 9 year old fortnite gamer whose seen life from television and games. Let me tell you there are no plus size actors and even most of those do comedy. Models maybe, surrounding the whole bodipositivity is the battle of being allowed to look a certain way so coming across as angry opinionated, telling everyone to gain weight, even though it isn't viewed healthy, so "we" are glorifying obesity..?

 • United States classified obesity as a disease years ago or so I remember. There is no study which is going to say that it's easy to start losing weight once you've gotten to a certain BMI and age. The history of the bodymass index tells us it's not God's word at all and shouldn't in fact be applied to most bodies.

 • My thighs have always been thick and 60cm circumference in thighs I read once from some study did actually prevent heart disease and stroke. But so does the NASA power nap.

 • Anyway wish I had seen these getting abused videos earlier. Not sure I've always seen them. What happens in your life, you can't just go head first jumping into things because it's your first rodeo, life experience does not fall on your lap, people, should you keep your eyes open?

 • I'm single as fuck. My dreams of marrying in a big church in a city I was born in and being married for the remaining 50-60 years of my life have vaporated. Did vaporate, apparently water vapor is invisible? Not wanting kids since like ever can't even remember, so what's the purpose of my womb? When they won't let me get rid of it and won't let me know whether they found cervical cancer in my screening, or how much time do I let slip before making calls to, wherever I was not told to make a call to?
 • I should just accept I was born with a cluster of symptoms that define me as having a severe rest of my life, a mental illness already developed when I was born- just the one that always gets mentioned as an exception to the rules of anything brain study related where your thinking is just so complicated it sort of makes no sense? What an easy conclusion to make, it was shocking really. IQ of 125 when I was 20 and weighed 66 kilos, so BMI was 25.

 • Fakin almost double that soon and it's been 11 years my gawd. Well, severe weight gain due to SSRI drugs (I have shared the molecule structure pic of said drug here last time last year) like my previous injections of risperdal until 2015, my current coctail according to Wikipedia was invented in Japan in 1988 and got it's lisence to be sold in this country just a few years ago...? Billion dollar busyness but that's just deteriorating my brains, nonya my benefits. Too ugly to live guarantee as kids still tell me to get help. That's not your right to tell anyone what they need.

 • Anyway I've never hurt anyone. Perhaps some mind rape, bending your destiny, stealing 6 seconds of your life. If you ever even knew me. The scent of the flower you give away lingers longer on the hand that giveth. Or some other Gandhi quote.

 • I've bit on this nicotine gum like hundreds of times already. I could go into more detail of what is happening in my not so distant future. Or I could share other intimite things I've recently discovered.

 • Well, the furry puppy is supposed to come into my care for a couple of days next month and I've made preparations to puppy-proof my flat better than when Leo was last time here... I should prepare physically like taking walks too, although I kinda know what kind of walking he's going to need.

 • Tomorrow I have a boy coming over for coffee. We've been to the cinema together and a boardgame cafe and I've had a sauna at his place twice. He's not like all the other guys who just won't even look at me but will empty their nuts around me. I guess he had a nympho girlfriend whose abused him so maybe it's fair. Fuck those straight butts of all the adult, male population, of course: men can't be raped because they are sex fiends all of them. But that is not really feminism, it's more like something that does not even exist. Or not spoken about or it's too embarrassing to admit or the guys who've been done this to just lie.

 • Butt and bottom of a bottle what's this guy whatsapping to me again though?? A picture of a washing detergent brand. Oh how funny.

 • We all are humans and sexulity just brings people togetherness. Am I rite. Or is this just OMO?

 • one of my opinions

 • laughing my ass off


 • Laitteen käyttö: 17/22 vrk. Käyttäaika keskimäärin 5h/yö. Käyttö 77 prosenttista.
 • low-grade squamous intraepithelial lesion

Multa on kysytty mitä pelaan ja olihan mulla joskus pokemon go:llekin oma bloginsa hahha

Kuukauteen pelannut Animal Crossingia.

Kaikki rikkaruohot oli tuolla.

Kävin jättää sinne yhden esineen, vihreän tuulettimen.
Katsoin youtubesta jotain acnh vierailua pelissä jota oli pelattu 950 tuntia. Ei ole ihan samanlaista saarta minulla. Esineitä joka kolkassa tai muuta. Keräilen tosin pinkkejä kukkia, hybridejä. Niitä oli tullut muutama lisää ja sit oli sellainen uusi myyjä tullut jolla oli pensaita. Möin sille rikkaruohoni. Piti käydä maksaa lainaa vähän, kun 99k enempää ei ilmeisesti mahdu kukkaroon kerralla bellsejä eli valuuttaa? Ostin kaupankin tyhjäksi ja silti sitä kerääntyy, hmm.

Odottelen puhelua unipolilta tosin en ole kovin varma että onko se minä jonka pitäisi soittaa sinne. Kalenterissa klo 14.00 lukee vaan soittoaika.

Mun yksi karvaturri orava olisi halunnut lähteä, mutta en halunnut että se menee pois. Missähän se yksi otus on jonka halusin että se lähtee? hmm. Piti vielä googlettaa miten rannalle saa deckingiä ja viimeiseksi googlasin summer shellit niin ilmeisesti pitää niiten spawnaamista edesauttaa kun sain jo parit uudet reseptit.

Olisi vaan helpompi kirjoittaa suomeksi toisaalta mutta enkku käy järkeen pelistä puhuttaessa. Feng Shui Qi melko varmana suomennettu chi.

Tätä kuumuutta en tuu muistaa enkä hikeä mutta sen voisi mainita että hameeni muistuttaa sitä kukkaismekkoa kun Homer sellaisen osti

Viime vuosi olisi purkissa jos books on demand sen huolii tällä kertaa. Yksi kirja oli vissiin myynyt maaliskuun lopulla jotain 5sek. Kävin läpi tämän koko iltapäivän materiaalia 2019. Poistelin kuvia. Painoin takaisinpäin nappia ties kuinka monta sataa kertaa. Onneksi ei ollut sivunumeroita jotka poistella. Sivuja oli yli 700 ja sain ne lähemmäs 550 siis A5:sta. Ei kai tuolla lopulta väliä ole e-kirjassa. Onko se tehty pdf, docs vai jokin muu. Alkuperätiedosto toki xml ja sen purin blogbookerilla.
Toisaalta olin ton tekstin jo saattanut maaliskuussa ilmeisesti parin fyysisen kirjan muotoon niin en kyllä tiedä miten tänään jaksoin vielä sitä saattamassa, muka ajan tasalle, mun tuotantoa??
Tyhmä kuin kenkä, tosin mistä näitä vertauksia oikein tulee. Tavallisista asioista saa vaikeampia. Mitä enemmän kirjoittaa sitä enemmän tulee ongelmia.
Vissii menkat alkanut tässä ja läppäri huutaa kuumuuttaan. Söin pistaasipähkinöitä, valmisaterian, pienen purkin rahkaa, ja omenapiirakka sipsejä. Join edin. Iltapalaksi voisi ehkä tehdä voikkuleipää. Kauppaan meni puolet rahoista. Vessapaperia mun piti vain ostaa. Älä mene nälkäisenä kauppaan. ja niin edelleen...
Pesin pyykit. Huomenna tulee puhelinsoittoa unipoliklinikalta. Ehkä ne saarnaa. En viime yönä esimerkiksi muistanut heidän laitetta sieraimiin tunkea. Totutteluun kuuluisi sekin, että muistaisi pestä oikeita osia että, se, oisi illalla käyttövalmiina?
Kattolamppu valaissut koko ajan ja tuhlaa sähköä. Toissayönä nukahdin klassiseen radiomusiikkiin. Siitä väittely itseni kanssa tarvitsenko mölyä ympärilleni. En ole kuitenkaan adhd. Tein myös tänään jonkun kliinisen Harry Potter mielenterveysdiagnoosi testin ja olin enimmäkseen tiedät-kyllä-kuka, elikkä paatunut psykopaatti. En edes pystynyt kirjoittaa psykopaattia ilman sanaa paatunut. Hahhha.

Saadaan kieli solmuun taas

Katoin yhden leffan Netflixistä. Ei ollut part 2.

Sinä aikana oli tullut kommentti uusimpaan tiktok videooni. "Mitä sä nyt taas selität". Oletuksena että mulla olisi tapana selittää jotain? Jos saan mahtuu 15 sekuntiin She sells sheashells on the seashore so she's selling seashells jne yritän päästä mun s/c/z viasta lausumisessa opetella noita kirjaimia niin yhtäkkiäkös mä "selitän". Jos huutaisin täysii VESIHIISI SIHISI HISSISSÄ niin onko se jotain selittämistä??? Ja mitä mun täytyisi selittää kellekään? ei niin yhtikäs mitään. Tulee ihan raivonhiki noista kommenteista.
Vihaan kaikkia 2009 syntyneitä!!!!!!! Olette kaikki vesipuhveleita. Toisaalta sama juttu ehkä 1985 mutta ne on sentään ymmärtäväisempiä ja silti vittumaisia. Yhdessä kiinalainen horoskooppi merkki kirjassa kehoitettiin antaa niiden luulla että sä tottelet niitä ja annat periksi kaikkea mut teet silti ihan mitä sua ittees huvittaa. Hitler oli myös horoskoopilta toi ox eli sellane härkäpuhveli, ahkera kun mikä. Ei juonut alkoholia, söi vaan kasviksia, ja muutenkin ankara ja tappoi miljoonia juutalaisia ei siinä.

Jos selittäisin jotain niin ihmiset kuulisi vaan mitä ne haluaa kuulla.

Jos on äyriäisille allerginen niin koskeeko se sitä kuorta vai eläintä sen sisällä.

Mereen voi heittää lusikan, mutta ei sitä voi mitata sellaisella. Onhan se kuin naisen sydän.@kajsablom88 Scizzors
♬ original sound - kajsablom88

Kymmenen kävijää pivossa on parempi kuin riisutut oksat piilottaen pesiviä lintuja

Mä olen vähän tyhmä. Yritin eilen yhtä juttua. Olin kokeillut sitä joskus 6-8 vuotta sitten ja se onnistui silloin. Nyt lähinnä oksensin ja tuli verta nenästä. Väsyttää eikä tee mieli syödä. Netissä on ohjeita "salt water flush". Eli juot lämpöistä suolavettä ja se menee läpi puhdistaen suolistoa. Mulla oli varmaan joko liian kylmää vettä ja huono liuos tai väärä suola, tarvitsin suolaa, tai mulla on joku sairaus ehtinyt tulla tai ilta ei sopinut ton yrittämiseenkään.
Ei se mitään. Aamupaino 125. En ole ikinä painanut niin paljon että alkaa olla lähemmäs 130 mutta juhannukset ja kaikki kakkutarjonnat ja että syö vielä kotonakin lisäksi jotain, niin ei paljoa laske painoa. Ei se ole liikuntaa että pulikoi vedessä ja siirtelee kiviä.

Mulla on tänään psykoterapia ja mietin peruisiko. Merisuola maistuu vähän vieläkin suussa. Voisi sanoa syyksi että verta tuli nenästä ja on huono olo. Ei se ehkä riitä lintsaukseen. Ensi kuun aikana ei onneksi tule lomalta laskua, sekä mun macbook air maksusopimus loppuu niin ei joudu heinäkuusta enää maksaa joka kk, tai siis 30e vähemmän loppukuusta laitemaksua. En tiedä. Tutkin tilastoja että joka kolmas oli maksanut velkajärjestelyä vielä sen loputtuakin niin ehkä mun pitää hoitaa sitäkin että menee ikä ja terveys. Mun koko työeläke menisi 1.7. johonkin myöhässä olevaan laskuun. Sitten varmaan kun tulee veronpalautuksia joka on 2x suurempi niin se menee ihk varmasti taas, muuhun kuin mun elämään. Elintasoon, vaatteisiin, ulkona syömiseen, johonkin. En ole tilannut netistä herrasen aikaan mitään, kun tilasin helmikuussa Amerikasta käsintehdyn pehmolelun ja se on ollut toukokuun lopusta ilmeisesti tullin tms hallussa viikkokausia ja mulle ei ole ilmoitettu mitään. Sinne meni ne rahat kankkulan kaivoon. Onneksi en pysty säästää, koska jos mulla olisi säästöjä niin ne ottaisi mut mielellään jollekin osastolle maksaa päivittäisestä "hoidosta" sen 14e päivässä ellei se ole jo 21e päivässä. Inflaatio on jotain mistä en tiedä, mutta häikäilemättömiä otuksia ne sinne sairaaloihinsa ottaa. Syyksi huostaanotolle riittäisi mikä vaan. Kandee säilyä huoliteltuna.

Tänään kaksi ja ensi viikolla viisi minuuttia

Iltapäivälehdessä oli juhannusvisa ja kilpailtiin eilen. Aluksi tuli jaettu viimeinen sija ja sit meni ohi loput 40 kysymyksen aikana. 140:stä tiesin 26,5 oikein. Sokrateen tai Aristoteleen kuolintapa ja halitoosi ja entrecôte ja jaloviinan brandy tai mitä yleistietoa. Kotimaan asiat oli arvauksia ja henkilöt, samoin vuosiluvut sinne päin. Jonkun sotilasarvon olin kuullut Radio Rockilta mutta en muistanut kapteenia. Olisin kirjoittanut ylikersantti mutta tyydyin vääpeliin.

Juusto sulaa leivänväliin täällä sisällä - ei tarvi mikroa. Sain mukaan tähteitä joita syödä tänään. Mansikkatorttu meni kaikki. On liian kuuma tehdä muuta kuin makoilla...