Translate

kävijäpiikki

lauantai 20. kesäkuuta 2020

Ii-ii-i-loa on monta villakiloa villin nallen turkissa, ei ilo pysy purkissa -Aapiseni

Lihonut eilisestä kilon tai sitten en. Sen verran tullut lihaksia kipeäksi. Pakko nukkua selällään, kun muuhun asentoon vääntäytymiset vihloo jonnekin. Oispa tikka voisi kielensä saada aivojen ympäri suojaksi, mutta tää uniapnea vaan estää hengityksen.

Eilen oli aika hauska päivä. Rakennettiin yksi laituri ja minäkin auttelin. Kiviä ylös järvenpohjasta ja tueksi. Syötiin kaikenlaista aamiaista leipää ja grillatttiin kasvispitoista ja ohuita muurinpohjalettuja ja illalla makkarat. Join muutaman shotin jotain jaloviinaa ja pari kaljaa ruoan kanssa ja saunassa.

Tein juhannusvihdan ja vihdoin itseni terveeksi. Puhuin kaikkea mahdollista. Pädin vähän. Lähtiessä vene haukkasi vettä kun piti taaksepäin nojata että saan tönkön jalan keskipenkin yli.

Talviturkki kastui ainakin. Keskiyöllä kotiin. Heräsin äsken toisen ja käynyt pari kertaa sisävessassa jo. Laitteella neljä tuntia kunnes kyllästyin ja tuskastuin taas. Vai mitälie harakoita mekkaloi ulkona siihen aikaan.

Näin mustarastaan poikasen varmaan niin läheltä kun vaan saatoin mennä. Melkein astuin sen päälle ja huusin ja sitten se meni mun edellä siinä polulla eikä pelännyt mitään ihmistä. Hyttysiä söi vähän minua. Otin pihakeinnussa tunnin päikkärit. Olin herännyt jo aamuyöstä.

Kiinnostaa koska juhannuksen hukkumistilastot tulee.

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat