Translate

kävijäpiikki

Ukon nimipäivä

Olo on ihan hyvä. Heräsin kello kahdeksan aikoihin viisi minuuttia ennen herätyskelloa. Nukuin muutaman tunnin.

Jääpalalla naaman valelua ja se suli aika nopeasti. En ole mitannut kuumetta uudestaan. Ihohuokoset kutistui silmissä.

Mulla on vaan toinen sukka jalassa. Kloriitilla putsasin tätä läppärin ympäristöä ja lämmitin quiche lorraine piiraan uunissa. Söinkin sen ja persikka zero cokis loppumassa.
Katsellut youtubea. Opin etten ole koskaan ollut tupakoitsija, mitälie kvanttifysiikkaa muka.

Mun iPhone 8 tippui pöydältä alas ja hajosi aika pahasti se lasi takaa.

Voisi varmaan vähän kirjoittaa enemmän syistä mikä on johtanut mihinkin näistä jutuista tässä nykyhetkessä... esim toinen sukka lähti irti yöllä kun nukuin tai että yläkoulussa quiche lorraine oli "kuikeloraine" kotsan tunneilla.

Aika menee nopeammin kuin palmusokeri muroihin.

Muoks1. Tein mun ikea Billy hyllystä kaapin mun kuivatarvikkeille. Siirsin sen tohon keittokomeron saarekkeeseen. Imuri on latauksessa. Ööh.. vähän ehkä hiki tulossa pian pintaan jos vielä hillun kuin sokeri hillossa. Tein teetä ja tiskailin ja kuuntelen äänikirjaa. Eiks nää ole ihan positiivisia juttuja? Kaikki alkoi vessassakäynnistä kun selailin Pinterestiä. Se tietää mun mielenkiinnon kohteet.

Horror story

Olen rampannut koko päivän röökillä topissa ja ehkä housut jalassa tai jokin kolitsipusero. Puoli tuntia sitten aloin pukea päälle monta kerrosta mutta silti olin ihan jäässä. Otin vitamiinja ja panadolia. Menin kuumaan suihkuun, olin jotain vartin kenties. Puin päälle bambu pitkät alkkarit jotka eksä joskus osti ja ne on kyl pelastaneet elämän varsinkin nyt ja syöpäsäätiön pitkähihaisen treeenipaidan. Ajattelin tähän päälle vielä jotain pukea, mutta sisällä on yli 20 astetta. Ehkä jotain 22-24 celsiusta, kenties. En tiedä mistä tämä koko kehon jäätävä kylmyys yhtäkkiä. Katselin telkkarista shark tank amerikan versiota ja ne möi jotain hengitysteippejä suun päälle, ettei kuorsaisi. Hoh. Tämä on ensimmäinen tällainen kohtaus nyt kyllä että pitää johonkin kirjata. Piti lähteä kauppaan tänään mutta tiedän että se on kallis ja ruoasta tulee huono olo. apua papua, keitossani on rapua? eiku. Ihan kuin olisi hypotermia ollut iskemässä mutta huonolla ololla ja päänsäryllä vieläpä. Illat on vähän tällaisia. Suihkussa ajattelin että soitan kaverille valittelen vedenkulutusta tjtn. En edes ole menossa sänkyyn peiton alle kun tiedän että vaikka sohvakin on lähempänä pattereita. Ei tullu kesä ei.

Muokkista puokkista kukkista kuu....

37,7-38,2 antoi kuumemittarit vaihtelua. Ehdin käväistä kaupassa hakemassa ilolientä. Toivottavasti olen elossa vielä. tai siis ....
Toi peti näyttää niin kutsuvalta. Ihana tyyny ja kaikkea. jos elää teholle pääsyyn asti. En tie vaiks ei ne mun antaisi testauttaakaan itteeni.

Nom nom

Näin unta että pelasin Animal Crossingia. Pikemminkin että näppäilin mun switchin nappuloita. Sitten uni siirtyi parin tyhjän makuuhuoneen läpi luokkahuoneeseen ja katsoin jotain Kalkaroksen näköisen opettajan muodonmuutosta haluamakseni, sitten katsoin jonkinsortin Wilmasta mitä ehdotti mulle. Sanoin pari asiaa opelle mitä se kysyi miksi haluan isona tai jotain. Kirjailija, piirtäjä, kolmatta en muista. Sit yksi mukava ope amiksesta näytti mulle että olin tehnyt oikein jonkun kotitehtävän tällä kertaa ja olin koodannnut jonkin ihme matrix kirjaimet vilkkuu ja se istui viereen ja näytti sitä ja kysyi takaisin sen tunneille... ja mulla pyöri mielessä mitä kaikkea pitäisi osata kun tietty unohtaa kaiken kun koulu loppuu. Yleensä jossain koulu unissa sitä on yläkoulussa jumittamassa ollut ja alakoulun tyyppien naamoista alkaen kummittelivat unissa. Kehitystä uniin jes.

No mutta sitten pelasin tauosta huolimatta sitä Animal Crossingia mun switchillä kun joku tubettaja sanoi ilkeästi ja olin lopettamassa sen pelin kun ei se pääsiäistapahtuma munineen oikein inspaa. Pelasin kunnes oli enää akkua 17% ja mulle tulee uusi islanderi peliin kävin nappaa jonkun saarelta mustan hamsterin ja sitten ne onkin täynnä paikat että täytyy kai joku Paula ärsyttää pois mun saarelta. En oikein tiedä mitä hahmoja sitä haluaisi. Nyt on yksi sarvikuono, pari oravaa, ja alkuperäinen Bud leijona ainakin ja pari nallekarhuu. Melkein ostin etsystä joltain oikeaa rahaa vastaan pelivaluuttaa mutta niistä oisi mennyt jotain veroa enkä oikein tajunnut sen hinnoitteluakaan niin jos tyytyisi vaan itse siirtelee kelloa ja ottaa koroja. Kämppäkin sai jo A luokituksen kun siellä on kaikkea kallista laitetta sisällä mutta jotain pitäisi vielä keksiä koristeita ulos esim kun lentää mun saarelle niin siinä on vähän tyhjää täynnä yksi saareke. Söin hedelmiä ja kivistä hankkiuduin eroon mitä oli tiellä ja sit piti ihan mennä vessanpöntölle sisällä etten oisi niin vahva että kaikki yhdellä iskulla vaan katoaa puita myöden. Heh.

Tossa uunissa jotain saaristolaispihvi kalaa pitkästä aikaa kalaa ja ranujakin laitoin... sata astetta oli uuni joten ehkä ne voisi olla kauemmin kuin 20min siellä... haukotus.
Kerännyt pyykkiä ja imuroin pikkuisen tolla 2-in-1 varsi-imurillani. Pölyt kerääntyy ja hilseet sun muuta omituista.

Oishan tässä jo vähän nälkäkin. Keitin kahvia, puuroa. Makselin laskuja. Et jos oisi vaikka ihan aikuinen ihminen välillä. Toki harmittaa kun joutuu vuosikausia jotain eksän puhelimia makselee. En tiedä mitä sille kuuluu enkä sitä edes ajatellut ole aikoihin, liekö siitä kohta vuosia kun jo erottiin. Mietin tässä kauanko oikeasti olen vuotanut melkein päivittäin ja sit mietin että siinähän meni vuosi kun eron jälkeen asuin Hervannassa, että ei se voi olla kuukausia tai puoltakaan vuotta. Useita ja kokonaisia vuosia ja tusinoittain tamponipakkauksia.

Alkaisi tuoksuu hyvälle ja uunista kuuluu omituisia. Etiskelin netflix lahjakortteja netistä tänään mutta sillä meiningillä etten mä sitä tarvinnut ole sitäkään aikoihin. Näen telkkarin telia tv:stä selaimella ja leffat tai sarjat, sitä mukaa kun ne ilmestyy ei maksa mitään. Ei ole netflixit mainostamassa omia sarjojaan. Jos ne oisi hyviä, niitä oisi ehkä 1-2 tuotantokautta ja sitten the end., kun on binge watchannut ne läpi. Karkee suomennos varmaan jotain ryyppyputki tai mun mielestä jos bingettää niin se on kyl sitä että ylensyö. putkeen.

no jee mutta se uuni. 5 minsaa ollut kauemmin piti et jos tsekkaisi mikä siellä käryää.

Atheism sounds nice... like a nest I might make from the sound of nature's symphonies and die in it never to move again when they call my name

I take it back. I don't like Groundhog Day kind of movies when there's some kind of alien cuckoo around and you're stuck in a suburb. Watched the most anxiety increasing movie that one could watch at home. I mean I kind of knew what was happening throughout but still the actors tears and fear and digging themselves a hole to be buried in just... so hopeless. No way out. I think they probably died of age though they did not age on the outside. The way nature has made a bird that kicks the host bird's young out of the nest so that it's "mother" could keep only it fed, it's the most horrible twisted thing only nature could invent.
I listened to Beetle the Bard audiobook, a few children's stories told in the Potter universe, and fell asleep to those. The Grimm Brothers made up a lot of dark stories too and the way some big movie companies have distorted them into having happy endings and lots of singing is also in a way disgusting.
I made chicken with sauce and rice. I don't feel very nourished though. I always hated eating. It's the same thing over and over again just to live. What about it can make one feel good? I looked at my turd this morning and told myself "eat shit" like I'm so tired of life yet I don't think these a deficiency that would make me even consider.
People outside walking dogs. Wish I had a dog but that would be cruel too. What is there worth living really. I'm not just self-isolating but there is nowhere to go. Can't escape the dullness of my lonely mind. Same schemas every day. A model of behaviours, thoughts, everyday mud to stomp through and gray mist to see through. Where's the light? Colors? What is new when everything has been invented already. Earth goes around the sun. Wind blows. A seed of some tree falls of your hair. Your cold shadow follows you like the smile of your first crush. It's all damp and depressing and maggots will eat you. Circle of life.
There is no God. Just something you saw on television and laugh at afterwards to yourself while thinking, if they could hear and see you now. We're all crazy some people just are allowed to talk about others a different way while bursts of happiness may sometimes occur even in those times deemed inappropriate. Memories, visions, little delusions to trick things being more interesting.
The sound of on ambulance siren long gone still stuck in your ear drums while you have a shower. Perfect and forever as if you want to step foot in Heaven. Filled your purpose and then rest?
Proof of things happening and changing is in the small things. Where does an eye lash end up after you've brushed your eyes with your fists to get rid of the dirt of yesterday's worth of blinks and squints. It was dead matter already your hair. Living thing formed of so much dead things like an ocean's cold arms. First it stabs like a million blades but stay long and it's deadly. Most painful way to die is drowning yet it is a pretty popular way to kill yourself. I don't feel like hurting myself. Leaving marks on my skin to be feeling alive or not feel numb or whatever and I've hurt myself enough to heal. I just sleep. Perhaps one day I don't wake anymore. I'll become possessed. Whatever possesses me to write daily in this shit is just waste of my life too. Nobody gonna remember me.
Everything has it's peak or when you blossom or glow and then your time is up... I'm not leaving anyone behind. I won't multiply. There's not enough room on this planet or love. I'm not a normal human being. I'm a bastard  and rather not think of it as winning to have been the fastest sperm. I don't smile but downwards, my eyelids are droopy, my hair is a mess and I don't plan to get back up after I've fallen. I'm in that endless bottomless pit. Purgatory, void. Can't get rid of myself how hard I tried. Depressed is my middle name.

Kaikki paljastuu aina lopulta eikä kukaan tee sinua varten vittuillaakseen tahallaan mitään

Mitenköhän tuo takatalvi voimistuu aina vain. Päästöt pientynyt ilmakehässä niin kai me saataisi ajankohtaista säätä.

kaveri lähetti
Mulla on vähän välipäivä tänään. Kaikesta. Maailmassa on niin paljon kaikenlaista että pienempikin pää menisi sekaisin.

Redditiin liityin viikko sitten. Toisaalta huvittaisi osallistua mutta mikä on niin vaikeaa uskoa mun elämässä, että voisi luulla että se on keksittyä? Esim. lähinnä pelailun vuoksi liittynyt sinne.

Seurannut sarjoja. Walking Dead, Supernatural, Survivor. Viimeistä kautta viedään niinku. Spn sarja koittaa tappaa Chuckin eli Jumalan ja Winchesterin pojilla ja puoliksi-enkelillä on jokin tarinassa osansa jonka kuolema on nähnyt Jumalan kirjasta. Kirjat kirjoittaa itse itsensä ja tollee. Walking Deadista en voi uskoa ettei ne ole vieläkään tappaneet osaa alkup. hahmoista. En kyllä muista mihin Rickin poika kuoli edes sen jälkeen kun se menetti sen silmänsä. Survivor kaudella on taas pelkkiä ennestään voittajia. Yleensä jaksan katsoa noita kunnes lemppari kilpailijat tippuu, ei pitäisi olla lemppareita.

Se Animal Crossing peli ilmestyi 20.3.2020. Noooh, yli 40 tuntia 10 päivässä niin peli tosiaan pelattu. Kaikki mitä nyt tapahtuu on huvittavaa end game löpinää (tai tavaroiden vaihdosta unelmoimista mutta ei jaksaisi jokaisen pikku esineen takia erikseen eri tyyppien kanssa väsätä.) Esim sain nyt vasta lääkkeen reseptin, vaikka ihan alusta asti ne ampiaiset voi turvottaa puolet sun naamasta :D xD Olen iloinen kun sain "pehmishatun" eli golden poop kantaa päässä ja pientä muuta juttua. Keräillyt erilaisia sateenvarjoja. Persikoita tyrkyttänyt lahjoina muille käärittynä 10kpl erissä. Kävin syntymäpäivänä ja jouluna saarellani niin mulla on jotain reseptejä tulevista tapahtumista mutta ne ei ollut vielä aktivoituneet. Huomenna voisi tulla se pääsiäispupu eventti.

Pari viikkoa mennyt kyl äkkiä. Nopsaa. Kävin virtuaalitylypahka sivustolla ja rottani oli tosi nälkäinen. Unohtanut käydä sielläkin. Voi elämä kuinka sinut peruutin.
Muoks.
Leikkasin otsatukkaa tuuman tai kaksi.

"Finally the outside reflects the madness within"


Kun mainitset yhden asian, olet jo lähellä sen ratkaisua

Hups. Pääsin läpi ton Animal Crossing pelin :o Lopputekstit vaan rullaa.
Keitän riisiä ja ulkona kiihtyy lumisade. Muutaman tunnin päästä psykoterapia läppärin välityksellä.
Noin, riisit syöty. Oli niin lihaisaa että halusin röökille mutta ei ole. Sen sijaan pastillia.
Melko lailla karanteenissa ollut ja nyt vasta ihmiset alkaa ehkä tuntea miltä tuntuu olla esim mielenterveyden takia eläkkeellä. Herätä miten tärkeää terveys on. Jos ihminen oisi käyttänyt yhtään varoja tällaisen ehkäisyyn vuosia sitten. Ei me silti oltaisi sen kauempana luonnosta. Sinne ne päätyy maskit meriin.

Jos ei tunnu omalta, sulla on jonkun toisen lompakko

Jos ois jättänyt mehut ja edit ja jälkkärit kauppaan, oisi voinut saada pari suklaalevyä. Jos olisi ostanut pelkkää kanaa, ois voinut ehkä ostaa röökiä. Ei mun tällä hetkellä tee mieli. Mulla on vielä pieni nokare makaronilaatikkoa silikonivuoan reunassa. Munia pitäisi paistaa tai leipoa jotain. Ei jaksaisi. Keittäisin riisiäkin etukäteen jos ei tarvisi googlettaa kauan se säilyy. Loppuviikko näyttää vähän huonolta. Jos syön tota riisiä ja kanaa pari päivää, sit on vielä hernekeittoa yksi purkki, ja leipää ja puuroa. Poppareita tai sit voi tehdä makaroni-majoneesi-tonnikala-vihannekset sekoituksen.
Miten puolentoista litran pepsi voi olla niin kallista. Ostanut joskus vuosikymmeniä sitten, Helsingistä yhtä kalliin pepsin. Ihan sama onko se 3, 4 vai 6 euroa. Sillä sai tamponeita :/

En ole vielä avannut peliäni tänään. Tapahtuuko mitään. Eiliseen mennessä ihan hyvin mennyt facebookin hiekkalaatikoilla keskustelu liittyen tohon animal crossingiin mutta sitten ne jotka matkustaa ajassa tossa pelissä ei olleet tajuavinaan mitään, mitä selitin. Nimimuistissakaan hahmojen nimiä ollut just ennen nukkumaanmenoa ja just heränneenä. Silti alkaa kohta loppua pelailu, eihän ne nyt mun saarta arvioisi enemmällä kuin yhdellä tähdellä. Joku noob Kajsa ekaa kertaa pelailemassa. Siirtää laitteen kellon vuoteen 2060 ja luulee farmaavansa kolikoita (bellsejä). Niinpä niin just /sarkasmi

Vaikeinta on kyllä päättää infrastruktuurista. Sehän on päättäjien heinää. En tiedä miksen pysty vielä rakentaa polkuja. Se youtube video eilen ei oikein selventänyt ne vaan naureskeli että pelissä menee pari viikkoa ennen kuin puhelimeen ilmestyy se sovellus mutta silti ne vieläkin odotteli jotain toista lisäjuttua jonka olin jo avannut.

Ehkä en vaan tajua. Sit ne ilmeisesti on käyttänyt jotain huijausjuttua kopioimaan jotain kruunuja siinä pelissä jotka on miljoonan arvoisia. Mulla ei oo ollut sellaista tuuria. Ekat 5 päivää en siirtänyt kelloa ollenkaan. Edistyin nopeeta. Mutta en ole kyllä ehtinyt siihen ulkoasuun, eli kukkia kasvattaa pitkin saarta alkaa jaksanut tms kaikkia mahdollisia. Kummitus on nähty, mulla on käynyt mattoja myyvä kameli ja hyönteisiä ostava lohikäärme tms., mulla on taikasauvaan resepti, voin suunnitella vaatteita ja laittaa niitä myyntiin, mulla on mammutti museossa valmis...

Ei ole oikeaa tapaa pelata mutta onneksi on pian se pääsiäispupu tapahtuma :)