Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

What is the umbrella term for even existing as a passionate blogger every day for 6+years *brushes dust off myself*

sontsan alla/under my umbrella
blogging ideas, kind of
(what is my niche? Why can't I create one with an online free niche tool,  analyzer)

  • what to do around my city
  • style
  • skincare
  • retirement (disabilities) yo hi social service's employees just speaking about illness as if through a dream here and after many years of rehabilitation my ass
  • TV without owning such apparatus
  • Popular things I hate because the list is long (Finnish comedy and stand-up, the noise some people call music, Big Brother 247)
  • what's in my bag after I spin the nearest pokemon go stop nearby?
  • Freelancing 
->that's pretty nonexistent cause I get asked for things but they don't follow through, decide different, come up with another solution you know the drill
  • getting blamed for absolutely nothing being my fault thanks mum or just therapeutic writing about childhood and innocence and how I got to basically raise myself and be strong


Well today I wondered how to get new readers on kitujainen.com. RSS directory building. Last night I thought whether I should do a giveaway, again. BUT; There's a time to give and not to give. I just watched a popular makeup artist on youtube confess all the money he's made, he now owes. Yikes. Oh noes. This is why you're going to need an understanding of how anything works. You are a dummy until you have billions in your pocket from doing so. Sure.
I'm not going to call you a lion if you're a kitten. baby, a tiger has to own/gain his or her stripes. Not talking in a sense about those stretch marks that you get on your skin when you grow too fast.

As a smoker for a few years of menthol cigs, I have orcanic cotton q-tips to clear my nose from any gross tobacco residue. When I start to care about a guy I notice and start picking the hair on their ears if they're usually older. I don't pop like pimples but close enough. Long invisible hair is starting to grow on my lower parts of the face so that's terrible. They feel like a meter long. Of course you could trim your nose hair sometimes. Keep it out of other people's business.

I wear black clothes a lot.
I watch these days, The Survivor, Supernatural, Walking Dead, some diet/cooking/etc shows on random too, and movies as they come out but most series just end after a couple of seasons so I've binge watched a lot of those from Netflix that I don't currently even pay for. My birthday party on first grade was a horror party we watched a movie on vhs called, Wolf with Jack Nicholson as a werewolf. Sorry mum I was watching X-files and Buffy the vampire slayer at midnight when I was around ten. Reason behind not getting nightmares or being messed up?
Well... am I afraid of the dark?
I've always wanted to have proficient English AND I've always wanted to be a witch for example and basically, want to remember complex stuff forever since I hear it for the first time, and of course it sounds bloody genious or just slightly autistic logic.

There's no space for Posse or Putous in my humor. Why all the comedy shit begins with a p? The characters are childish and nope.

in summary my blogging is just SOC. stream of consciousness. It's what I do not who I am. I can skip ads and I can downvote songs so they would not be recommended anymore for my displeasure only but yeah do as you otherwise would have anyway and try to act, pleased of help, not aggravated for criticism that you couldn't do something.... you are not alone sort of, so a mask you must wear for those people, whose role it is to be helping though habitually making it worse
OPINIONS
May subject to change–
not to be given in return,
yours like a boundless source of bliss
myself and I. Survive will do yeah this rat's ass much of chitchat

so bad it's almost nice


Everything is Fine like a Fiona is a princess and all that which is hidden you cannot indulge in secret -to whom the bell tolls?

Sulkapallo, luistelu, sähly. Siinä järjestyksessä lajit joiden pariin olisi unelma palata. Löysin tori.fi koon 42 luistimet Ylöjärvellä ja menen sovittaa niitä näihin leveisiin räpylöihini. Viimeksi luistelin 2008 varmaan. Sulkkista pelannut tänä talvena sentään kaverin kanssa pari kertaa, jonka voitin 12-0. Sählyssä olisin varmaan huono sitä pelannut viimeksi lukioaikoina myös edellisellä vuosikymmenellä. Koulusta puheenollen liikuntanumero 8 rajoilla juurikin syistä että osasin luistella ja pelasin muiden mukana. 
Nyt painoa 122 kg ja pituus 164. Ei ole oikein pääomaa salikorttia maksaa, kun hädin tuskin jaksaa kotona nostella painoja tai olla hetken kuntopyörällä. Olin vauvasta saakka peto järvessä mutta nykyisin en jaksa kuin lillua lämpimässä vedesssä. En osaa tanssia, vihaan laskettelua, juokseminen on sydämelle epäterveellistä. Joku fysioterapeutiksi opiskelija teki mulle joskus kunto-ohjelman ettei tuu kyttyrää mut en kylä sitä ikinä noudattanut ja älylaitteet saaneet huolestuneeksi ergonomiasta ja lupasinkin uudenvuodenlupauksena parantaa ryhtiä.
Ai niin ja sauvakävelyä kokeilin kerran ohjatusti mutta kotona olevat sauvat vaan kerää pölyä.
Kysymyksiä 1. että kun asun suht. lähellä (sama postinumero 33530) jäähallia sekä Kauppia jne että miten ne yleiset vuorot menisi tai jatkuu (jos satun saamaan jalkaan sopivat luistimet.) Loppuuko luistelusesonki maaliskuun lopulla? Tesomallakin voisi toki käydä kun sielläkin on hallia ilmeisesti.
31v mielenterveyskuntoutuja ollut jo kymmenen vuotta kelan mielestä työkyvytön mutta tässä viime vuosina käyty kymppiluokka ja perustutkinto jossa seisoskelu suurimman osan päivää painokoneilla kohensi toisaalta kuntoa.
En nyt haluaisi jättää herätystä laittamatta aamuisin ettei oisi mitään elämäntehtävää kun muutin just tänne ensiasuntooni ja sosialisoitunut lautapelien ym äärellä miiteissä pitkin kulttuurikaupunkia.
Jep mutta täytyy miettiä aikataulua koska niitä luistimia lähtee sovittaa.. jänskättää
Kun olin vaihto-oppilaana niin Wightin saarella oli myös luistinrata jossa käväisin välillä viilettää en tiedä pysynkö pystyssäkään enää.. kävelin paljon. Alimmillaan 66kg paino ennen diagnoosia. Silloin kun ei uskottu saavutuksiani ja miten paljon liikuin et se oli mahdollista. Käveltyä ja pyöräiltyä tuli Ylöjärvi-Tampere väliä, uitua, salilla oltua aamuöisin, kaikki laihdutusgeelit ja lisäravinteet samalla kokeiltua. Saipahan syödä mitä tykkäsi.
Varmaan puuro, tee ja ruisleipä dieetti nyt kun nuo ruokahävikki karkitkin on vähissä, et et..
tai siis kävin mä bussilla tossa tuiskeessa isommassa kaupassa makaroniostoksilla ym kotivaraa lisäten jotain kuivatarpeita ym säilykettä, en kovin paljoa pystynyt kantaa.
Mietin että joskus kun oli kuntoutuskodissa niin joutui yli 10kg muovikasseja punnittee kun piti monelle tehdä ruokaa mutta kaikista eniten vihaan kun mua epäillään tai lannistetaan mun aikomuksia, kykyjä, jotain hyvää tahtoa omaa hyvinvointia parannella... huoh. 
Psykoterapiaa 2.vuosi menossa. Sitä maanantait. Muuten tätä eläkeläisen totaalista vapaa-aikaa sit macbookilla tai iPhonella, blogia pitäen, kirjoja lukien, pokemon pelejä, leffaa, piirtelyä..  jos ei oo pakko maata kun yksi harvinainen ihotauti puhkee stressistä ja masennuksesta... mulla on silmälasit ja hajataittoa et ne ehkä haittaa sitä ettei huvita vaan kävellä ympyrää tai et hyppisi järveen ettei ne huku nenältä..
No siis neuvokaa liikkuu, please ja thanks, vastauksestanne koska,
Tampere olet rakas kaupunki ja teette upeeta työtä öö, kuka sieltä nyt sit ehkä vastaakaan -eli jaksaisi lukea tai olla tuomitsematta asioita joihin ei voi vaikuttaa.  


Läski puolustaa elämää
Läski pitää elossa
Läski suojaa
Läskit on leppoisia
Ilman läskejä ei syntyisi ketään
Tissit on läskiä
Rasvaprosenttis on sun älykkyysosa jos ihmisest puhuttii terveydentiedon tunnilla eli.
9-/10 kuntopolitiikkaa

Sulattadun hyvin tänne blogin sekaan?

Kiinalasit pyöreälle nassulle halvimmalla ja muodikkaimmin

Mulla on tällä hetkellä enää vain kahdet lasit-- joita oon käyttänyt. Olen heittänyt pois vanhoja laseja muuton yhteydessä. Noita löytyy siis yht 8 parit. Ne mitkä olen ostanut Suomesta on kaikista paskinta laatua, irtoilevat linssit ja maali lähtee... ! Kallista ja huonoa ei hyvä..

Toisaalta nämä toiset jotka on glassesshopista on ollut jo pari vuotta niin ne ei nää oikein pysy korvien takana jos ne pääsee valuu alas.
Toisaalta lähtee nenätyynyt helpolla myös irti enkä tykkää käydä optikolla hakemassa aina uusia nenätyynyjä, kun se on heikoin kohta silmälaseissa kait. Eikä näitä voi sovittaa kun ne tilataan postitse. Pitää tietää tarkkaan pupillien erotus millimetreinä yms.
Noi tummemmat on käynyt vessanpöntössä ja kestänyt iskuja varmaan ja vähän kiroilua. Uusimmat näistä on noi lavender merkkiset Zenni Opticalilta. Tilasin elokuussa 2019 $33. Tilannut jo useamman vuoden noita halvimmillaan vähän yli 20e.
Vertailisin mielellään näitä mainittua kahta kauppaa? Sain uutiskirjeen jossa taas buy one get one free ja sit siinä oli ehkä jokin vitsi että yli sadan dollarin tilauksissa voi saada ilmaisen suumaskin... en sit tiedä kuin nopeeta noi kiinalasit tulee jos se yksi virus vielä jatkaa tarttumisen ihmisiin..

No ainakin voin etänä kokeilla niiden laseja naamalle 3D efektillä tai sit ihan vaan kuvan päälle.

Tykkään ruusukullasta, mustasta, tosta laventelin purppurasta, siitä että linssit ei heijastaisi tai niissä oisi lila gradientti/tint,
mutta myös sellaisista mitä joskus ekat lasit oli niin leveät ettei ne mahtunut tavalliseen lasten lasikoteloon. Ainoat tyttömäiset tai kissamaiset sangat.


 Mitä etsiä?

Toisaalta etsin L kokoisia tai vähintään M, koska S koon lasit on liian pienet.

Kannattaa hankkia se resepti ja kopsaa vaan sen ja tallentaa.... En tiedä tilaisinko enää glassesshopista kun ne lisää jonkun 8,95 dollarin lisäkulut joka laseihin :/

Mulla on nyt korissa sydämenmuotoiset lasit joissa on laventelinvärinen linsseissä kevyt sävytys, oma nimeni kaiverrettuna ja lisäksi ne nenätyynyt jotka kiinnittyisi itse. Venaan että mitähän sitä sitten tilaisi vai tilaisiko mitään vai mistä saisin linkkejä joita klikkaamalla saisin osan tuloista ja musta tulisi influensseri.

Kommentoi jos haluat halvat ja muodikkaat uudet lasit ja tarttet apua kiinatilauksen tekemisessä, jos voisin auttaa etänä. :)

Koskaan en tuu kirjoittaa paremmin kuin viimeksi eli eikun toistaa olosuhteet vaan

Uusi kuu, uusi viikko, uutta kujetta?
Jos heittäisi kalenterinsa roskiin kun ei oo mitä odottaa tai mitä varten ruksia päiviä pois...
Mun pää on vähän sekaisen tuntuinen, kun nukuin vahingossa ihan liikaa. Näin unta jossa opiskeltiin latinaa ja opettaja kyseli ihan satunnaisiin kysymyksiin vastauksia aloittelijoilta. Siansaksa aiheuttaa jonkinlaista huimausta.
Kampasin hiukset ja laitoin alushousut jalkaan mutta ilmeisesti pyykit oisi pestävä, imuroita lattioita, vietävä roskia, tiskit on melko vuori, en oo pessyt hampaita, aloin taas vuotaa yöllä.
Kaikki on niin vaikeaa, mulla on tänään vakituinen meno kaupungille ja täytyy pukeutua tonne lumiseen maisemaan.
Facebookissa algoritmit näyttää mulle eri ryhmien keskusteluja. Pokemon vitsejä, noituusgalluppeja, tekoäly kaveriryhmiä, Roskalavalta poimintoja kun ihmiset ilmoittaa olevansa mukana. Harmittaa jos en tykkää äidin jakamasta violetista ruususta tai jos puolitutut kertoo jotain en tajua.
Ajattelin jos tekisin kirjan vaikka mun Twitter kirjoituksista kunhan saan tiedoston kun mulla on vielä kuun loppuun jäljellä pari konvertointia blogbooker tilillä. Sen sijaan että tästä tekisi tiedostoa blogista.
Yksi ilta mietin jos liittyisi seuraan pelaa sulkapalloa tai alkaisi salilla käymään mutta ne vaatisi pääomaa. Ehkä jokin toinen kausi sitten.
Ei taida olla mulla ihan kaikki kirjat tukevasti hyllyssä. Sitä mitä tekee mieluiten vähentää elinikää, kun miettiikin, että menisi takaisin maate. Pitäisi laittaa meikkiä ja miettiä pukeutumista ja syödä jotain ja en mä tiiä mihin kaikki aika menee... siihen ettei tule mitään tulosta aikaan. Tiedostot lataa ja miettii liikaa ja menee jumiin. Ehkä ei riitä kaistaa tai laitteet on vanhoja. Kun olet kirjastossa niin sitä varten ne tädit on että ne auttaa painelee nappeja sit loppuviimein, kun en mä voi etänä auttaa kaveria.
Mietin pystyisikö siirtää mun tän päivän menoja etten myöhästymässä ole kohta. Ylähuuli on haljennut suun pitämisestä auki nukkuessa. Mulla on enää yksi rööki. Pitäisi kai yhdistellä viivoja ja, tehdä tästä jokin leikki -että tulisi saatua aikaan jotain.
Voi luoja joku zinkku haahuilija kik mesessä alkoi viestittää jotain. Eiks noi tajua että ne häiritsee mun elämää ihan liikaa. Pitäisi poistaa tollaset kun miehistä ei ole muuta kuin päänvaivaa. "sait mut tuntemaan jotain ilman kosketusta, haluatko nähdä vai kuulla?" En.
Miehet vaan käskee tekee asioita ja en halua niitä toteuttaa joten ajanhukkaa ja epäkunnioittavaa toimintaa mua kohti. Olisin ihan 'fine' jos tekisi nää kotihommat saisi jaettua lähiajoille, ei välttämättä tänään, kävisi psykoterapiassa sekä söisikin jotain, muutakin kun mitä on jäljellä... makeita herkkuja. Istua täs edelleen venata että toi lataus onnaisi. Pateettista, turhaa, liian mukavuusalueella oloa. Mistä mä keksisin tekosyyn että voisi tänään lintsata sieltä terapiasta ja sopia uuden ajan tälle viikolle? Puolitoista tuntia aikaa ilmaantua paikalle. Miten saan vedettyä kissan hännän pystyyn jos ei kissa itse. En mä tiedä mitä mä haluun. Siksi mä mietin kirjain kerrallaan.

Olisi helpompaa ostaa e-kirja