Translate

kävijäpiikki

copy+paste tuolta aivohoito nimimerkiltä (JK)

122kg vyötärö 118cm pituus 164 ammatillinen tutkinto sekä lukion päättötodistus ÄO vuonna 2008 oli 125 ja tota LinkedIn, Facebook, Instagram sekä tinder niinku oisi ja tuolla bookstagramin puolella sit ne lukuhaasteet
🌞vaaka🌝härkä 🦁venus⬆️skorpioni
poltan vielä niin kauan kuin mentholia myydään (eli alle 4kk)Etelä-afrikkalaiset viinit o​n parhaita, kaikki käy jos suinkin o​n varaa. Ei mua sun pullos kiinnosta (: Herrasmiehet jotka o​n mua yli 10 vuotta vanhempia, harvoin saa vastauksia. Olen terve je ehkäisy o​n kunnossa.
Kattokaas kun osaan kopioida toisten.. koodinpätkei...
Keskittymällä itseeni näytän parhaimmalta
Bloggaan päivittäin.
Ikäero ei kiihota.
Naimisiin Tuomiokirkossa kuten isovanhemmat. Että voisi viedä postimyyntiviomiehensä jouluisin perheen joulupöytään.
Mikä sytyttää? katso taulukko

Uuuuu(hh) opin koodaa mun alastonsuomen omasana boksin<3<3
eheheheResults from bdsmtest.org
87% Boy/Girl 75% Ageplayer 70% 

Non-monogamist 58% Experimentalist 
49% Vanilla 48%
Switch 45% Exhibitionist 31% Voyeur 28% Slave 18% Pet 15% Rope bunny 13% Brat 1% Masochist 0% Degradee 0% Primal (Prey) 
Ihan ku


taas oisi koulussa paitsi et vahingossa kun laittaa a-kirjaimen osoiteriville ni sielt ei tuu ehdotuksii?

Kaikki hauska on jo keksitty nii oo onnellinen

Sressi on mun kallein motivaattori

Vähän sitä ja tota. Vähän kuin sivulehtiä olisi auki tosielämässä. Pyykit ripustamatta ja riisin mutustaminen kesken ja nettiradio taskussa mutta silti selaan kuka laittaisi av noihin ylimääräisiin lamppuihini :D
Kirjoitin pari sivua päiväkirjaa. Leffaan meno peruuntui. Otettava selkoa pääseekö jollain bussilla yhdelle keikalle tänään illalla. Kynttilät valaisee, hypin muutaman hyppynarulla mutta lopetin kun varvasta alkoi kolottaa. En jotenkin pysty suoristautuu ja hyppää siltä että se tuntuisi oikealta. Sanotaanko että hilsettä on ja ponnari löysällä. Tussitaululla olisi että veisi roskia ja varastoon juttuja, tossa on kolme tuolia näiden kahden lisäksi jotka on mun ruokapöydällä toisiaan vasten, työtuolini joka pyörii ja toi nahkainen musta, tokihan mulla on istuinalustat ja mitähän nyt taas. Loppu soijakastike. Niin, pitäisi siellä apteekissa. Alkuviikosta terveydenhoitomenoja jälleen. Miten tämä helkutin aika menee, nyt on kohta jo puolikuu ja äsken vasta se oli täys??


Muoks.
Leikkasin otsatukan ja ohensin kulmakarvojakin. Näytän 1o vuotta nuoremmalta.
Kävin kaupoilla. Ostin soijakastikkeen, siiderin, energiajuoman, röökiä ja niitä teriä. Hyllystä oli loppu roskasäkit. Kattonut läppäriltä tv:tä, syönyt riisiä, juonut, lataan toisessa huoneessa toista puhelinta.
Toisaalta mun uusi tyyli vähän huolettaa. Otsatukka nuorentaa mutta ohuet kulmakarvat vanhentaa ja sit noi mun finnit päättää olla kuivumatta pois tai jäädä pysyviksi muuten, niihin pääsee jokin herpes tms.... mun laventelinväriset lasitkin on vähän isot  nooh ei kannata murehtia ulkonäköä kun vaakakin näyttäisi mitä sattuu, mutta sen vaan sanon että helppo syödä vähemmän ei tuu niin kalliiksi ellei vähän löysää jostain asenteestaan tai muusta

okei älkää lukeko enää en tiedä onko joka toinen kolmas sanakaan kovinkaan mielenkiintoinen

Olenko täynnä reikiä jos ihonikin hengittää

Eka kun alkaa pukkaa epäpuhtauksia eli ihomatoja naamalle niin ensiapuna voi 1. vaihtaa tyynyliinaa
2. puhdistaa naamaa siihen tehdyillä puhdistusvoiteilla, kasvovesillä ja kosteutusvoiteella. Kokeilee sopiiko ne omalle hipiälle.
3. Juoda lisää vettä
Ja sit on nää aromaterapiat kuten antibakteeriset laventelisuihkautukset ja tea tree systeemit tai peittävät puikot yms...
Jos naama on oikein arpinen eikä miellytä niin kosmeettiset hoidot kuten kemiallinen kuorinta antaa sen sileän ihon. Hetken olet naama kuorittuna mutta sitten se punaisuus siitä hälvenee. Maksoin itseni kipeäksi joskus 2010 tai 2011 (no, muutaman sadan kävin plastiikkakirurgilla hesassa)

Onhan tuo ihon kunto vähän huono. Tunnen ryppyni hyvin. Muut kantaa nuoruutensa niin raikkaasti. Mä kiperryn kuoreeni. Lapsena se ilkeästi kulmien kurtistus oli söpöä valokuvissa.

Postissa tuli hierontakivi ja silmälaput vaikka ne tilasin jo ennen joulua aliexpressistä. Huoh. Pitäisi se sovellus antaa arvioita ja kaikkea pientä ja hukkaan taas aikaani vaikka piti ladata bussikortille massia. Mietin kun kaupassa ostin pirkan kasvojenhoitojuttuja (meni vartti päätöksiin, itse matkoihin ehkä viisi minuuttia suuntaansa) ennen kuin se sulkeutui... että tarvitsen niitä teriäkin kun en vaan muista jaksa ehdi sisällyttää sitä karvatuppien hajottamista epilaattorilla tai muullakaan. Tuntuisi että kasvaa toiset hiukset alapäässä ja se on kiusallista kun muuten on yli edellisen vuosikymmenen oli toimiva, sellainen kestotilausjuttu -mikä sopi omaan käteen naiselliseen

mutta se hygieniajutuista tällä kertaa sen pituinen se (tulin selittäneeksi mun tehtävälistan pidemmän kautta) tiskit ei lopu koskaan kun tulppa ei sovi viemäriin ja sillee käsin

taivas lyö tulta, älä jää tulee makaa, ilmankin pärjäisi

Aika huonot jatkoa ajatellen mun mahikset mitään enää opiskelemaan päästä?
Aloin tekemään medianomin tutkinto-ohjelman, ennakkotehtäviä. Ideoida pitäisi vielä kaikkea draaman tajua 6 kuvasarjan kautta, 41sek videonpätkä tuli tehtyä Premiere Pro:lla konflikteista. Mummuani voisin haastatella kolmostehtävään. Ei kiirettä, hakukaan ei ole vielä. En päässyt viimeksi haastatteluihin vaan tuli hylätty. Toisaalta nyt voisi ehkä tehdä eri lailla.
Mutku avoin ei aina tarkoita avointa.
Ystävänpäivä, pah. Ei oikein kiinnosta tänään mikään (jos se ei edistä jotenkin tulevaisuuttani). Miksei perjantai 13..?
Nukuin 4-5 tuntia ehkä. En ole syönyt vielä? mitään? Pitäisi varmaan hakea snickers kun muutun diivaksi jos päässä ei kulje mitään.

"the way things are" DIY how-to get your life screwed

hi (boss of some affiliate-marketing site) thanks pretty much the same. on 31st January my adsense was disabled for sexual content and I hadn't even posted that day etc it's not my usual thing I guess people just assume because I'm so big and beautiful or something haha I get as much views as usual it's not big traffic– I have like a booking job now but I don't work all the time. It's from home too. Apparently I react to even small stress with my body so Mon-Tu: I had so bad cramps I am taking action finally to get my uterus removed and yeah basically couldn't sleep that night just build up a playlist of my youth to Spotify when I still was hopeful today my skin condition flared up Had to get a new modem and the wifi thing (I moved recently here my first flat) because Pokemon Home was released yesterday and OMG the provider seemed to have problems, no signal, and now I can't get my iphone 8 or 11 hotspot to work with my nintendo 3ds or switch but but it's all good!!! It's a bit cold in my flat because the caretaker guy was here to let air out of the radiators BUT he left them OFF so I'm freezing a little AND it just started to snow??? I feel so special that all of this is going on for me BEST REGARDS and sorry for all the TMI!boss called, friend called, everyone calls me. Tips and tricks from Kajsa (yes her who blogs here) YES that dumb of a bitch, wasn't bloggin dead like every two years???

SIIHEN PISTEESEEN

Modeemi ja netti tilattu. En edes modeemia haluaisi. DNA ei myynyt mulle laajakaistaa niin sitten telia kun ne sen 2,5 tonnin rahoituksenkin on myöntänyt vaikken mitään ollut pyytänyt...
Mun nintendo switch konsoli ei yhdistä enää iPhonen omien hotspottien (2 iphonea mulla) kautta nettiin. Ihan varmasti telia jotenkin päivittänyt jotain asetuksia mobiilististi. En halua että ne veloittaa taas vuoden netistä jossa ei edes ole nopeutta mitään tai toimikaan ja asentaja tulee käymään veloittaa korjaamisesta joka ei sitten ollutkaan korjannut mitään vai miten se oli sana sanaa vastaan.
Mulla menee kuitenkin sitä nettiä muutama kymmentä gigaa helpolla puolessa vuodessa tms kuukausissa?
Että mä vihaan tällaisia keskeytyksiä avaruudellisesssa jatkumossa jota itsekin väärennän.
Kaveri soitteli pin koodi ja tekstitys-tv avun tarpeessa mulle myös tänään ja leffapäivä olisi vklo. Itse soitellut noita työpuheluita mutta mitään en ole kyllä saanut järjestettyä kellekään palveluita. Tässä kävi pari kertaa huoltoyhtiön mieskin päästämässä ilmaa mun lotisevista pattereista!!
Mä oon juonut pari tlk energiajuomaa. Aamulla vedin puuroa. Lounaaksi makaronilaatikkoa lämmitin. Ehtinyt puolikkaan suklaapatukan napostella. Kävin kaupassa nopeeta aamulla puoli tuntia... Nyt ei ole enää rahaakaan kun se #€%€!! modeemi piti heti maksaa. Ja sit hakea pitäisi se niin kuin etteihän mulla ole bussikortillakaan enää rahaa paitsi just ja just vika kymppi ladata sille ja niinku muka kympillä pääsisi sitten matkoja. TKL. prkl. stn.
Ehkä menisin niinku veskiin kun en ehdi kun 5,9 tunnin välein oikeesti.

Tästä piti tulla Pokemon Home postaus mutta ei sitten olekaan..


Mun hs-tauti patti takareidessä tekee vaikeaksi istua. Laitoin siihen antibioottivoiteen mutta pitäisi kai kipulääkekin ottaa tms

Jos keskityn musiikkiin, pystyn keskittyy, sen tuomiin muistoihin ja ajatuksiin mutta jos aivoalueet on käytössä muuten en välitä edes kuulla

Ei tullut yhtäkään, lahjaa mieleen jota olisin saanut exältä vaikka, avosydämin sille ostelin välillä kaikenlaista. Shortseja, paitaa, safkaa. Vaikka se ei tykännyt jos maustoin ruokaa, jauhelihamausteella, ja sit suostunut syömään, heitti vaan kourallisen lisää, vaikka itse tunki pihveihinsä valkopippuria. Pyyteli anteeksi omaa temperamenttiaan, mutta kyllä minäkin voisin tiskit ladata välillä, vaikka piti kertoa miten voitaisi toistemme elämää helpottaa siinä ekassa ja vikassa pariterapiassa olevinaan.
Varsin taipumatonta ja tapoihinsa kangistunut se.
Sen kerran, kun vein, kihlasormukseni, myymään kullaksi, ja se veti mielialan maahan ("crappy"), kun tuo vaati sitäkin takaisin ja varmaan pitkin hampain silloin aluksi käyttikin, niihin parisataa.
Mutta siis päässä liikkuu kaikenlaista uutta. Kymmenen tuntia ja yli sata biisiä löytyi niiltä ajoilta kun oli rakastunut johonkin nuoruudessaan jopa kaksi kertaa mutta platonisesti. Kerran kirjoitin lyriikoita vihkoon kun se oli järjestetty swappi tuolla swap-bot.com.
Kyseltiin mun opintopisteitä yliopistolta niin laitoin kopsua mun tutkintotodistuksesta. Jos osp oisi op. Joku kelpoisuus oikeastaan.
Pian on ystävänpäivä ja mulla ei ole mitään lahjoja ja kortteja kenellekään. Ette ole kukaan niin vitun spesiaaleja.
Silmät ehkä vähän kuivat päässä ja aikaisempi hihitys ja höhötys olotila on väistynyt kun en ole nukkunut. Tuulet saisi puhaltaa pilvet pois että aurinko lämmittäisi sielua eiku.
En rakasta sinua kuin rakastin eilen. Enkä rakastakaan. Näytän kiintymystä lahjoilla mutta onneks oon jo persauki ja veloissa. Ei tarvi kehua kumpaankaan suuntaan. Materia on materiaa. Kunnioitus olisi edes jo jotain. Jos saisi toivoa ettei mua rakastettu taaskaan sen takia että kukaan ei rakasta mua. Vihan siementen kylvöt. Kulunutta sanaa, liian vahvaa sanaa, silti tarpeen ilmaista.
On se musiikki hyvä keino vähän ilmaista. En muista oikein että olisin tempaissut mitään lempimusiikkia vuosikausiin. 2012-2018 on vähän tyhjää aukkoa uuden lempimusan suhteen suunnilleen. Olen mä toki kuunnellut brittipoppia ja vanhaa lempibändiä, ja sitten kaikki yöt laitoin vaan surullisia erobiisejä ym sydänsurua puseroon kun joutui nukkumaan vielä exän vieressä.
Samoihin aikoihin tuli se live sovellus ja toi yksi julkkis jota iltaisin ihmettelee jostain kännykästänsä. En edes... niin. Ei se edes ole niin seksikäs että ihailisin sitä mitenkään, se sattuisi olemaan ainoa joka laittaa säännöllisesti jotain sisältöä tonne someen tjtn. henk.koht. lähietäisyydeltä.

Täällä on taas sisällä niin vitun kylmä että hengitys hyyrystyy kohta että alan hakea jostain lämpömittaria ja jonkun pattereita ilmaamaan talonmiestä.

No juu. Sain luettua oman vastineeni tuosta swap-botin viimeisimmästä, sähköpostista jossa esitellä omaa maataan. Huomasi että jätin paljon statistiikkaa pois esim. väkilukua ja muuta tärkeitä numeroita ja vientituotetta pois tms historiaa... paljonko on teitä ja rautateitä, montako lentokenttää. Iso maa, pieni väkiluku, oikeastaan juuri mitään merkitystä ilmaston kannalta ellei kaikki lentelisi ilmojen halki ja lämmittäisi kotejaan.

muttajoovittuperkelesaatana pitäisi tehdä jotakin asioille eikä valittaa helvetti ;)

aivokemiaa. Pistä pehva kuumalle hellalle, niin sitä on rakastuminen-joku Einsteinin sanonta eikä se osannut purjehtiakaan tai käyttänyt sukkia ja oli sillä sotkuinen työhuone myös
terkuin triviaalisten asioiden puolesta pakoonjuoksija 🦋in English:

I spread love like I share my wealth if I had anything left... falling in love and those intense or imaginary relationships ya know as if the tarot card lovers upside-down. Starts with regret.
Music and a sleepless night makes my eyes dry.
Only came to my laptop to email back to the university administration of what I've needed to already study to get into that public speaking or whatever the open uni course was?

like seriously, give daddy a bone, fuck nobody cares

Tässä oisi vielä hetki aikaa blogata tämän päivän annos.
Multa loppuu akku puhelimesta kun olen yrittänyt laulaa 6:lla eri sovelluksella jotka tarjosi laulutunteja. Ei mulla ainakaan ole ongelmaa, kuulla eri nuotteja, kun yksi testi antoi sata prossaa oikein. Ota noista nyt sit selkoa. E tai D oon
Joku bändi etti britti expaattien ryhmäs naislaulajaa treella. Kuka vaan mun serkuista varmaan pärjäisi mulle 1-0
Melko aloittelija toisaalta mutta anna joku Elviksen kappale niin saan vähän jotain oikeinkin. eh oh aah mama mama do re mi
Mutta joo niin ehkä tämä tuli vähän oikeaan rakoon. Tänään en ottanut töikseen ainuttakaan bookkauspuhelua-- kun makasin. Oli tulessa reidet, alaselkä, perse, munanjohtimet, kohtu kaikki. Otin vain yhden 1mg panadolin. Suihkun otin, kun perseestä yöllä puhkesi hs-patti. Tein makaroni-jauheliha sörsseliä. Selviydyin jotenkin ja sit nukahdinkin jo.
Postissa tuli kotiovelle leluja. Ne on ihan leluja. Toivoin että niistä oisi edes jotain nautintoa. Sama postin työntekijä niillä edelleen tänne alueelle tuo kotiin. Toivotti että kunpa silloin olisi ollut toi hissi kun se toi mulle paketteja.
Noloa. Sit katsoin 3 tunnin jakson Poikamiestä.. bachelor.. joku erikoisjakso. Hain kaupasta kaikkea mässyä ja cokista ja kaikkien mielestä jotenkin valas tai käytän liian pieniä vaatteita tms vaikka ne on mun kokoa. En mä mitään yli 200 kiloa paina, mä liikun vielä omilla jaloilla, mulla ei ole mitään fyys. sairauksia tai lääkityksiä... 122kg oli aamupaino. Kyllähän tossa vatsaa on mutta niin on kaikilla. Koko 52/54 on ehkä 10 kokoa suurempi kuin keskimääräinen nainen. Olen mä joskus käyttänyt koon 8-10 (uk) paitojakin, ei siinä.
Vähän ehq oksettaa muutama kourallinen sipsejä kaikilla mausteilla ja maitosuklaata ja mudcake. Ei kaupoissa ole mitään hyviä mässyjä. Ostin myös hernekeittoa ja yhden nuudelipaketin. Unohdin vessapaperin. Sitä joko on todella karulla dieetillä tai sitten vetää läskiksi. Ei siinä oikein... joko-tai eli ei kontrollia missään tapauksessa. Emt... tilasin eilen illalla jotain kebaba. Turhaa menee rahaa johkin toimituksiinkin. Venaan rahoja tilille ennen kuun puoliväliä. Sitten voisi ostaa taas lääkkeitäkin kun viikon päästä on pistos mielialalääkettä.
Aika tylsää arkea jotain kamppailen vastaan.
Stressi, masennus, sanoja heittelen ilmoille ja kroppa vastaa. Pistää hankaan. Vastakarvaan.
🐱
Muistan kuin eilisen kun oli 11/11/11. :P:P Rikkinäinen kello on kaksi kertaa oikein päivässä. Mutta en tiiä sit vuorokaudesta. Ihmisen sisäinen kello on pidempi kuin vuorokausi joten riippuu kerrasta, vai toisesta, onko oikein.

Oma napa ja asupostaus eli mitä saa 100 eurolla asoksen alesta?

Vittu ihmiset on töykeitä eikä osaa edes väistää. Ihan sama vaikka kohtelisivat kuin ilmaa mutta katsoisivat minne menevät. Iso laatikko leijuu sua kohti ja kuljen korkkareilla 36 talonväliä. Opetelkaa väistää!!! Huomioikaa!!

Viilähdän hetken ja sit avaan ton paketin joka lähes pysyi kasassa kotiin asti. Ehkä siellä on jotain vaivanarvoista.

1. Ostin tigerista sälää askarteluun.
2. Söin vekejuustohampparin ja suklaapirtelön. =Kävelin Hämeenkadun alkupäästä loppupäähän.

Ja muutenkin kävelin vähän lisää. Ja kengät ihan upouudet ei mitään, korkoa vaan 3 tuumaa eli 8cm. 4,4 km kaupunkikävelyä.


Toinen punainen mekko puuttuu kuvista sekä vyö. Yksi kuvista on ennen kaupungille lähtöä sadetakissa.


Täyskuu leijonassa mutta Pluto Skorpparissa

Yhyy, yhyy. Katsoin kaksi (2) elokuvaa joiden nimessä on englannin sana "neighbor" eli naapuri. Toinen oli tylsä ja ennalta-arvattavissa oleva trilleri ja toinen oli kyyneleet silmiin herättävä jännitys.
Ekassa se mies oli vähän yksinkertainen ja pukeutui khakeihin ym amerikkalaisittain, uskoo naapurin nuoren naisen kaikki valheet keski-iän kriisissään "olen jättämässä mieheni", "olen raskaana" ja vahingossa lyö vähän liian kovaa päähän sitä miestä, golfmailalla tms riideltäessä. Ei edes harrasta seksiä paitsi kuvittelee vaimonsa siksi naiseksi.
Toisessa pari poikaa nauhoittaa salaa ja murtautuu vanhan miehen kotiin, esittäen kummittelua. Noh, tämän vaimohan siellä sitten joka kuoli syöpään. Ei olisi halunnut lähteä hoitoon, koska tunsi läsnäolon jne kun aseistautunut poika murtautuu viimeisen kerran ja soittaa kelloa niin tämä kuulee vaimonsa kutsuvan tuonpuoleiseen. Ei niitä alaikäisiä poikia edes murhasta tuomita, vaan noi edellämainitut rikokset. Toinen pojista oli saanut jonkun pakkomielteen siitä vaarista, kun sen isä oli joutunut vankilaan pahoinpitelystä ja vaari neuvoi sen äitiä jättää miehen eli pojan isän, eli niin kuin kuka tahansa auttaisi kun nainen hädissään kaipaa naapuria.
Huh.
Yhden mini taulun maalasin tossa sekä yhden koivusta hiomani taikasauvan maalasin iltapuhteeksi.
Välillä sytyttänyt salviatikkua ja kohta kolmas kynttilätuikku menossa eteerisiä öljyä lämmittämässä tolla tuoksulyhdyllä.
Palelen ehkä vähän.
Tarinan opetukset? AINA on joku hullu naapurinmuija joka kuvittelee omistavansa kaikki ympäriltään, ja TOISEKSEEN älä koske siihen kelloon jos et halua ehdollistaa kaikkia. (tiiän olit jo ovella soittamassa sitäkin, mokoma nappienpainelija xD)
Pavlovit siks,een...
no mutta joo–oooh... hieno otsikko taas. (poistin siitä tällaisen osuuden:  ja musta kynttilä mun vakosessa eikun siis tilasin mä aikuisten oikeasti kivoja lelujakin tai siis freudilainen lipsahdus nyt anaalifiksaatioista)
https://www.alwaysastrology.com/pluto-in-scorpio.html

Topics that capture their interest may include the occult, sex, the mind, death, genetic engineering and cloning.
Muisti on kuin leijonan ja rohkeus samaa luokkaa kun päättää vaan jotain julkaista et siis jos HUVIKSEEN haluaa sekaflooraa emättimeen niin valele vaiks laventeliöljyä pimpsaan, tappaa virukset ja bakteerit ja muutenkin syödyttää loputkin.
Ja jos minimalistit laskee henkilökohtaiset tavarat muutamalla sadalla niin montako seksilua niillä ei sit ole? Ja jos pitäisi aloittaa 0:sta tavarasta selviytyminen (saisit päivässä 1kpl tavaroita varastosta hakea esim kenkäparin, takin, peiton, tyynyn tms) niin kuin pitkään kestäisi ilman nautintoa, hupia.

Sivelin tänään kyllä naamaan meikkivoiteen greipintuoksuisen. Niin syyllinen meikittöttämänä olemiseen ja filtteritkin vaan jaksan aina säätää kaikkia joka kuvaan että, mikä on luonnollinen
Tossa oisi vielä kolme (3) teemaan sopivaa naapuuri elokuvaa jos vaan ei oisi kaikki ihan hyvin, tai siis

kukkuluuruu mun on kylmä

hei kuu-ukot hyppikää on rajuraisan nimipäivä

Lukurauhan päivä. Heräsin ja kävin veskissä, vedin röökiä, tein puuroa. Selailin selainpelejä kunnes kämmenensyrjä puutui. Laitoin äänikirjan päälle sovelluksesta ja lämmitin mikrossa makaronilaatikkoa. Salla Simukka: Punainen kuin veri
En ole saanut aikaiseksi viedä kanahäkkiin tyhjiä laatikoita ja matkalaukkuja. Pelasin pokemon shieldiä eilen ja alkoi oksettaa yöllä. Jotain oranssia rasvaa kellui pöntössä.
Täällä ei ole enää niin kuuma kuin silloin kun muutin. Vähän viileää oikeastaan. En silti enää koskaan koske noihin pattereihin itse.

Paria tuntia myöhemmin kun kävin kanahäkissä:
otin mukaan sieltä mun noituus esineitä. Suunnittelin vähän täysikuun rituaalia. En taida jaksaa kyllä tehdä ympyrää taikasauvalla ja kutsua neljänneksiä. Jos meditoin vain. Päästän irti menneestä ja vapautan. mm negatiivia ajatuksia

Sitten toisekseen voisi vaikka kohta lukea kirjaakin oikeasti tosin se voisi tuntua liikaa opiskelulta. Tykkään vaan aloittaa ja jättää kesken.